• Sibirski plavac
    3.8k

Moja reakcija na dosadašnja događanja na terenu
  • i more je plavo
    1.2k
    Kad se samo sjetim trakavice sa Cordobom, pa onda slavodobitni natpisi da je uspjelo.

Mbuku ispao niotkuda, iako po meni on cak i zasluzuje najvise paznje od svih pridoslica, nema ga.

A ni u planu nije ni jednom treneru.
    Ove zime "suska se da je zgotovljen veliki posao" - "Rog ostaje"......zalijepil se za klupu......ma samo su nam prodavali price.

Kange se htjeli rijesiti i Cardiff i Njemci.....svima laknulo........osim nama.
    Mi nekak mislimo da smo blizu ovog Shaktara, pa smo mislili da bu nam njihova rezerva pojacanje, Franjic daje tocno koliko moze, a to nije previse.
    Sreca da ga nismo otkupili odmah, jer nakon 2 i pol godine bi bez odstete otisao u Rijeku.
  • bbb medimurje
    3.7k
    Kacavenda unutra
    Belcar van
  • veselko tenžera
    4.3k
    Trebao nam je pit bull u vezi, mi smo doveli balerinu. Fabio je već treći trener kojem ne treba čvrsti veznjak, a veza nam u obrani ne postoji cijelu sezonu.

Nije gotovo, teren je dobar po lijevoj strani našeg napada, idemo po preokret.
  • Ivan0302
    789
    Daj me nemojte jebat više userete vikend nemojte i sredinu tjedna. Dvojica skaču Theofil glavom u pod ovaj sam kao duh koji vam je kurac više, ako vam se ne igra ima valjda djece ljudi što će ginuti za Dinamo.
  • Orc123
    10.8k
    nisam komentirao gol nego nasu igru. Gol? Opet cu biti papagaj, da, stoperi nisu na najvisoj razini opcenito ali ovo da nam zadnji vezni ne isprate igraca je po vec 10000 puta viđena situacija....mi nemamo zadnjeg veznog, tako se nogomet ne igra. Rekao sam svaka cast Belcaru ali mi smo peofilno doveli totalno nepotrebnog igraca trenurno!
  • Peškaman
    6.2k
    Teren, teren, teren,kakav je nama takav je i njima.
    Ljudi su napravili tri zicera,izvucite se kako god znate.
    U suprotnom čujem li poslije utakmice od igrača kako su sramotno odigrali i da trebaju skupiti glave, pokrijte se po glavi...
    A i čudo nam je teren čitavu sezonu,onaj najnovije generacije iz Italije!
  • Nogo
    5.6k
    Rog i Ademi unutra a Belcar i Sučić van.
    Ako ne uđe kasnije ubaciti Hoxhu, Cordobu i Kačavendu
  • i more je plavo
    1.2k
    Nek metne Mmaea, nek malo pati po ovakvom terenu, cuvaj Thea za nedjelju.
  • ElDorado
    2.3k
    Ode nam i EL. I sad jos neko misli da mi mozemo pocet pobjedjivat 12/13 ili kaj?!
  • Blueshadow86
    2.7k
    Sučić i Belcar van, a unutra neka uđe bilo tko jer ne mogu odigrati lošije nego što su ova dvojica odigrala.
    Belcar lagani galop. Ne sviđa mi se nikako taj igrač.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Zasto igramo bez desnog beka cijelo 1 pol.?
  • marcio amoroso
    40k

Osijek je osim gola imao još dvije zicerčine. Toliko o tome da je nemoguce igrati. Pusti sad Belcara, profile veznih igrača i ostalo. Rekao si da je nemoguće igrati, a Osijek složi 3 zicera.
  • i more je plavo
    1.2k
    Ovo danas nije mjerilo kvalitete, ali je inteligencije.
    Osijek se bolje adaptirao na uvjete.
  • Jurki
    15.9k
    A i čudo nam je teren čitavu sezonu,onaj najnovije generacije iz Italije!Peškaman

Katastrofa teren, katastrofa trener - made in Italy.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.