• telekineza
    75
    Nek na poluvremenu izvadi Sucica, Belcara i Kulenovica i ubaci Galesica, Kacavendu i Roga. Nek vrati na stopere Stojkovica i Baturinu koji ce slat duge lopte na Teofila, Torrentea i Galesica. Nema sanse da ce u obrani biti losiji nego ovi, a bar ce slat preciznije lopte napred pa mozda jednu ovi i pokupe.
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Ovako nas Monaco nije dominirao na ovakvom terenu. Bogu hvala Nevistić je počeo braniti.
  • Jos-Optimus
    4.6k
    Barem se svađamo i vidi se da dečki žele i da se trude, za razliku od Rujevice, Sučić je van ritma, a teren je dragi Bože...definitivno smo uspjeli najbolji prirodni teren u Europi pretvoriti u sramotu. A sad, prestanite srati bezveze, tekma traje 90 minuta i ajmo to dobiti, bolji smo
  • Blueshadow86
    2.7k
    Čemu se čudite vi uopće?

Belcar i Sučić ne postoje na terenu. Točni pasevi im se mogu nabrojati na prste jedne ruke.
    Sučić pusti Babeca da uđe i da gol.
    Niti jedan točan pas.
    Dobio žuti za simuliranje.
    Više ga ni ne računam kao igrača Dinama otkad je prodan Interu, a očito i on tako misli.
  • DiddyGuela
    2.9k
    Osijek bolji a cak je i Neva Taft danas nesto obranio.
  • mrgud
    328
    Nema opravdanja.Ako može osijek možemo i mi,ali ovdje nije 80% igrača ua dinamo
  • Izet Hajrović
    4.2k
    Ovo je stvar nekvalitete pojedinaca. Nije upitna želja danas. Ne znam koliko je Sučić inteligentan, isto kao i mekani Belcar koji ne postoji na terenu, niti je koristan u defanzivi, niti u dodavanjima koja bi trebala biti njegov forte. Stoperi katastrofa, već je postalo smiješno kako Torrente svaku loptu izbija u out pa mu je u nekoliko navrata u kratkom razdoblju lopta zapela u vodi pa nije niti u out uspio izbaciti. Što rade KTC i Belcar kod gola i prijenosa lopte? Kako bi rekao Jeličić, viši su kad stoje, nego kad skoče. Ničota je danas napisao da je Cannavaro prekrižio Mmaee-a, a mislim da to nije niti blizu istine i s obzirom na stanje naših stopera - gledat ćemo ga još. Mislim da su nam najkvalitetniji stoperi danas na klupi.
  • prefontaine
    1.1k
    Daj uvodi Pjacu, Baturinu i Sučića, bez njih ovo nema smisla. Ja bih i sa Stojkovićem riskirao po ovakvom terenu, ipak je kup u pitanju. Pa kud puklo da puklo, ili jesmo ili nismo.
  • KristijanHR
    86
    mislim da nitko nije nista ni ocekivao, bez obzira na vrijeme
  • runtothehills
    459
    “Međutim, delegat je odlučio, očito, da će se utakmica igrati. U praktično polu-regularnim uvjetima. A ne bi čudilo da se u jednom trenutku i prelomi te zaustavi ova farsa na Maksimiru...”
    Prvo mjesto za debila svih debilčina na svemiru ide delegatu.
  • Kermit
    263
    Jebote on između naša dva igrača prebaci loptu, Belcar i Teophile u dobijemo gol. Di je skok di je pozicioniranje.

Kako oni mogu zabiti gol o imati još 3 šanse?
  • Zg123
    1.2k
    Stavljaj Perica u spicu i nek skace
  • GOAT
    2.2k
    Cek, a vi fakat na ovakvom terenu ocekuje nesto?Orc123

Pa ono i ne bas ali ako su oni sposobni uvalit gol onda valjda mozemo i mi
  • marcio amoroso
    40k
    nemoguce igrat bilo sto.....Orc123

Moguće je braniti mrtvi aut i ne ostaviti čovjeka samog kao duha na petercu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.