• Zg123
    1.2k
    Rezite mi glavu ako je Cannavaro trazio ostanak Roga, totalno nepotrebno produzavanje posudbe
  • hardek
    4.2k
    Vjerujem da ćemo pobjedit, ali ne sviđa mi se KTC Torrente stoperski duo
  • OsamŠest
    4.6k
    Sastav je odličan, ali to je svaku utakmicu više manje tako.

Glavno je pitanje što je i je li donio onaj sastanak igrača. Vrlo brzo ćemo saznati..
  • gio
    190
    Kakva je to ozljeda kod Stojketa da u subotu ne možeš igrati a 4 dana kasnije si opet spreman!?
  • Izet Hajrović
    4.1k
    dobro baš trkački i nije, Galešić je po tom pitanju bolji možda i od oba stopera, a Rog i Kačavenda su trkački jači od Belcara. Isto tako Hoxha > Pjaca po tom pitanju rekao bih.
  • GOAT
    2.2k
    Kakva je to ozljeda kod Stojketa da u subotu ne možeš igrati a 4 dana kasnije si opet spreman!?gio

C4XPeGKWcAAcm-y.jpg
  • mlinchica
    2.6k
    Pjaca kapetan večeras :blush:
  • tp1997
    1k
    Cannavaro je htio zvučati kao da zapravo poznaje ekipu pri dolasku, i to je bila odlična prilika da tako i zvuči
  • Praskaton
    3.8k
    Free Kačavenda.
    Solidna postava iako mi imena više nista ne znače.Priželjkivao sam Galešića i Kačavendu unutra.

Koliko god da sam razočaran a ne pamtim kad sam ovako bio što se tiče Dinama.Koliko god bio skeptik,vjerujem i nadam se da krećemo napokon naprijed kao ekipa s mudima.

Idemo riješit ove kompleksaše a onda u nedjelju nadoknadit ono što smo propustili 13.9.2024.
    Vratit gamad tamo gdje zaslužuje !
  • don
    11.5k
    teren je očajan sa kišom, nemojte očekivat nekakvu igru po ovom. Možemo samo priželjkivat borbu.
  • bbb medimurje
    3.7k
    Bude se opce igralo? Vidim da lopta jako zastaje
  • Peškaman
    6.2k
    Teren je baš natopljen.
  • GeneralNapoleon
    979

Galesic i Kacavenda imaju daleko najlosiji tretman kod Cannavara u relaciji s onime sto mogu ponudit.
  • din
    639
    Već sad je teren loš, a s vremenom kako kiša i dalje pada, bit će još gore..
  • El Madrigal
    149
    Nevistić - Pierre-Gabriel, Theophile, Torrente, Franjić - Sučić, Belcar - Pjaca, Baturina, Stojković - Kulenović

Zadovoljan sam postavom!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.