• vjeko1701
    12.7k
    Al meni je situacija jasna. Gostujući klub koji je odgovoran za gostujuće navijače javno priznaje da postoji rizik od ozbiljnih navijačkih nereda. S tako nečim bi se bez problema moglo otići na policiju i u HNS te na temelju mišljenja samog službenog Hajduka tražiti utakmicu bez gostujućih navijača.

Iskreno, ne mislim da bi to trebalo napraviti a oni neka se prijete Desinecom di žele...ali ne razumijem tko je u njihovom pravnom timu uopće dopustio da se tako nešto pošalje van kluba.
  • Crni86
    8.5k
    Neka, doc ce opet u lozu na zapad pa nakon ovakvih natpisa ni njima nitko ne moze garantirat sigurnost. Malo je falilo zadnji put, pa samo nek kure bit ce im veselo.
  • Sajla
    7.5k
    u njihovom pravnom timuvjeko1701

kad se spomene pravnike i hajduk u istom kontekstu, meni pada na pamet LJPV, a onda je čudno da uz dopis nije išla i konjska glava ili tak nekaj ;)
  • NORTE
    14k
    ograditi to na minimalni mogući kapacitet, još bi i to napravio na što god je moguće gluplji način.db-izbjeglica
    ma nešto totalno debilno, dijagonalno, uzdužno al samo vrh tribine, podjeliti to u par sektora pa ih razjedinitidb-izbjeglica
    qKd68HdK8q3UrDOPH8orTd2o3Lrl8K98dLckJb9gxx7csZqblsSeiANWreAYcRSyy_oiiSLxbDT_LAd-FJIQvpvvnIO34lMk_lCnczfZWe-Hezr2f5lnZPXZPVs
  • blubach
    843

I još ako je moguće, mrežu stavit preko da ne mogu baklje bacat...
  • Logistika
    1.4k
    Nek ih dode 3000 tisuce ne smeta. Budu bile noci po exkluzivnim hotelima i sta. Zg mora odluciti hoce biti nulta tolerancija na njih,ili nek rade sta hoce. Ovako da se klub najebava s njima oko karata a oni po gradu bile noci imaju nema vajde. Normalno da hoce 10 000 karata onda
  • DrawTube
    6.3k
    Untitled-1-7.jpg
    Samo za Tovare, nek gledaju s parkiralista Borongaj
  • NitkoBitan
    23.7k
    Dao bi im 3000 ulaznica pod uvjetom da pristanu na strane suce :naughty:
  • Zg123
    1.3k
    Kakva steta sto se nije uzelo Fruka, po meni jedini igrac Rijeke u zadnjih xy godina za kojeg bi dao Misku fine novce
  • mrgud
    331
    A moglo ga se besplatno dovesti,sada školuje tovare
  • db-izbjeglica
    16.7k

E, to, to... sprdat se
  • Crusades
    14.8k
    Kad se spominjao Fruk u vrijeme kad je Bišćan bio trener pola foruma je vadilo vile na taj spomen tak da najte.
  • Noel
    9k

Konačno da je netko to napisao.
  • Sibirski plavac
    4k
    Tema "transferi-rasprave" od 1217 stranice pa nadalje...
  • Bosskovitz
    15.3k
    To je ono kaj nekoliko nas ovdje cesto pise: naprosto nije isto u Rijeci i u Dinamu. Da smo doveli za Pasalica iz trece lige, prvo bi svi mediji i pola navijaca razapeli klub kako se to zeli igrati LP, a pojacanja se dovode iz treće njemačke lige. Onda bi Pasalic u 4-5 utakmica usao s klupe po 20-30 minuta i ako ne bi imao debi kao sad u Orlandu, ekipa bi ga prekrizila i “pa nije bezveze igrao u trecoj ligi, ovo samo mi mozemo kupiti”.

Ovako lagano Rijeka, bez prevelikih ocekivanja, odigras jednu tekmu dobro, tri tekme te nema, statistika ti je okej i vidi igračinu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.