• Medvedgrad
    653
    Mi smo 10 godina zaredom (07/08 do 16/17) igrali skupine i ni jednom nismo prošli dalje.
  • Droljo
    20.1k
    i super. Narasli smo dovoljno da sada prolazimo...
  • mali M
    8.3k
    pa mislim da je to i htio reć jer se nadovezao na moj post da ostali HR klubovi nemaju strpljenja za taj dio da uopće koji put izbore skupinu, a kamoli da shvate da je redovito ispadanje iz skupine isto dio odrastanja..
  • Droljo
    20.1k

Ok. Onda sam mu dao za pravo. :lol:
  • Ludovic IX
    9.5k
    nadam se da naša uprava neće popustiti tovarskoj žgadiji.. ako im daju jednu kartu više od tih propisanih 5% odnosno ako popuste njihovom pritisku, jako će past u mojim očima a vjerujem i većini ovdje
  • Krizy
    59.6k
    Ljestvica međusobnih utakmica 2024./25. (HNL + KUP):
    1. Rijeka 9 4-5-0 15-5 (1.89 bodova po utakmici)
    2. Hajduk 8 4-3-1 12-7 (1.88)
    3. Osijek 10 3-2-5 11-17 (1.10)
    4. Dinamo 9 1-2-6 6-15 (0.56)

Dinamo u međusobnim utakmicama:
    - Najmanje pobjeda
    - Najviše poraza
    - Najmanje postignutih pogodaka
    - Najmanje osvojenih bodova
  • prefontaine
    3.2k
    Najviše porazaKrizy

Bar nečega imamo najviše, nismo u svim rubrikama "najmanje"
  • Infinity
    19.3k
    Kako Rijeka rjesava ove sezone i nas i Hajduka i Osijeka, ostavljaju mi dojam da su bolji nego 2017., a osvajaju tocno pola boda manje po utakmici. Svi zajedno igraju ocajnu sezonu, samo su neki malo vise ocajni. Cak i ta Rijeka je osvajala vise bodova prosle sezone nego ove. Hajduk je tu negdje u drugu decimalu.

Daleko od toga da su Hajduk i Rijeka napravili nesto u odnosu na proslu sezonu da bi bili ispred nas. Oni su jednako losi, a mi smo ucinili sve da oni s jednakim ili losijim ucinkom budu bolje plasirani nego proslu sezonu.

I ne znam koji vrag mene spuca ovako na rano jutro, ali sam optimisticniji nego jucer. Nikad nisam bio sigurniji u poraz i raspad nego jucer, cak sam igrao 0-1 na predictoru, ali se danas probudim s nekim optimizmom. Ocelavit cu do ljeta, a mogao bih i nekakav termin za stent uzeti.
  • ŽacZgb
    305
    Moramo početi pobjeđivati i u derbijima,uz to kaj čekamo kikseve ovih ispred nas. Zato moramo roknut tovare nakon kaj Rijeka izgubi u Gorici :cool:
  • Mali dioničar
    17.9k
    ostavljaju mi dojam da su bolji nego 2017., a osvajaju tocno pola boda manje po utakmiciInfinity

Tada je Dinamo kao drugi imao 86 bodova, Rijeka 88.

Dinamo je i sa 73 osvojio naslov sezonu kasnije, a ove sezone Dinamov maksimum je 77.

I ja mislim da Dinamo može stići, ali za tako nešto je potreban pristup iz jučerašnjeg drugog poluvremena.

Kao prvo, trener bi trebao stabilizirati i momčad i sebe. Rotacije su sada apsolutno nepotrebne.

26 ovakvih poluvremena kao drugo jučer i to je to.
  • grba
    322
    Nadam se da ce se u subotu u Gorici na oranici bolje snac domaćin, a onda mi u nedjelju idemo na glavu
  • Sibirski plavac
    5.7k

Šteta jedino kaj Riječanima kolo nakon slijedi Šibenik na Rujevici, a šanse da tu Šibenik uzme barem bod su ravne nuli. I protiv nas u Zagrebu su imali par dobrih šansi, bili solidni, a opet na kraju završili s 3 komada u mreži. Daj Bože da se varam i da do reprezentativne pauze skupimo 3 pobjede, a Rijeka i magarad barem jedan poraz.
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    samo ova statistika mi je dovoljna da mislim da necemo bit prvaci jer imamo jos 3 derbija do kraja, 2 doma protiv Osijeka i Rijeka i jedan u gostima protiv tovara.
  • Ludovic IX
    9.5k
    problem je što smo imali barem 10 ovakvih poluvremena kao drugo jučer u kojem nismo uspjeli zabit gol i pitanje je zasto se mora čekati da gubimo da stisnemo protivnika. glav, glava i glava.. niti marić, niti trener, samo glava igrača. tu si neki misle da bi sad selahi ili fruk igrali kod nas drugačije. igrali bi kurac. usli bi u isti ritam ko sto drugi igrači dinama imaju. Europa 120% seb daju, HNL 60% sebe daju. i znaju da to nije dovoljno i daju oni tih 40% u svakoj utakmici ali kad počenom gubiti pa nam i sreća okrene leđa (ali niti ju zaslužujemo)
  • Crni86
    13.8k
    niti marićLudovic IX

Kako ne maric, nego tko je slozio pvu beskarakternu ekipu u kojoj ocito nema kemije? Nije li to zadataka sportskog direktora?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet