• Paggini
    39.4k
    Nedavno sam saznao da "narodni" klub i dalje ima blokirano komentiranje na društvenim mrežama...NORTE

Gledajući komentare na našim objavama, nije da odobravam ovo njihovo, ali Bože mi pomozi... razumijem ih zašto su ugasili...
  • ElDorado
    2.2k
    Na sastanku je GNK Dinamo predstavio odluku o izgradnji ograđenog sektora za gostujuće navijače na južnoj tribini sukladno Pravilniku HNS-a, koji nalaže kako najmanje pet posto ukupnog kapaciteta mora biti stavljeno na raspolaganje gostujućim navijačima.

Zgleda da cemo konacno ograditi tovariju
  • serbus
    4.6k

Po meni bezveze , ubijamo jedini pravi gušt HNL-a neka ih volim se nadglasavati s njima, tko će kreativnje nešto unjeti, više zapaliti,tko će navijačku tekmu dobiti isto kao i dečki na terenu.
  • ElDorado
    2.2k
    A zakaj bi mi njima benevolentno davali vise prostora neg kaj oni nama daju?! A uvijek naprave sranja. Tebi su normslna ona ispaljivanja po travnjaku i topovski udari?
  • Jurki
    15.8k
    Po meni bezveze , ubijamo jedini pravi gušt HNL-a neka ih volim se nadglasavati s njimaserbus

Ko ih jebe.. Maksimir je jedini stadion valjda na svijetu gdje gostujuci navijaci dobiju 15 posto kapaciteta stadiona.
    I to jos na akusticnijoj tribini nego kaj je SD.
  • serbus
    4.6k

Nisam pahuljica da normalno mi je sve kaj se događa na derbiju na njima je da pokušaju napraviti kaos na nama je da napravimo još veći. I želim nabrijani derbi ovdje a ne kad sve zbrojiš i oduzme dvije prazne tribine .

Slažem se da jug akustičniji ali zato mi je još draže kad nema zvuka sa juga.

Ja uživam uz svo današnje osiguranje, kazne, u svakoj toj baklji koju danas dečki zapale... U našim malo više ali imam respkt za sve ljude koji u ovo doba pale pa makar bili tovari, riječani, neki treći... Neka ultrasa u što većem broju svih grupa to i nas čini jačima.
  • BBB Sibenik
    5.4k
    Jel na kraju ostaju na onih 1254 koliko već, il dobivaju cili jug?
  • ElDorado
    2.2k
    ostaje i dobice i ogradu pride
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.