• Orc123
    10.7k
    Pogledao zadnjih par utakmica u miru malo i bas se koncentrirao na defanzivu i moram rec da velika odgovornost lezi u povratnoj trci, nikakvom doprinosu veznih igraca i dosta nonsalancije. Mmae nema sta radiri vise u prvih 11 ali kako mi branimo tranziciju, tj. Vezni igraci, pa cak i krila je sramotno! Ovo protiv Rijeke, branjenje tranzicije cak i prije iskljucenja je sramotno! Takva nonsalancija, neodgovornost ali ja bi rekao i limitiranost na trkackom planu.....veza uzasno teretna i spora za nogomet koji mi gajimo a to je napadacki sa brzođ reakcijom po izgubljenoj lopti. Te Reakcije nema ako u igri nisu Rog, Sucic, Misic, Kaca....to se ne moze nauciti, to ili imas ili nemas...mi te brzine nemamo....to i nije toliki problem kada se branimo u bloku kao protiv Milana, ali u HNL mi smo defanzivno limitirani a stoperi ostaju na vjetrometini!
  • Crni86
    8.3k
    to je tako vec jako dugo. Nije to od sad problem. Pa upravo rsdi toga smo i izgledali tako kako smo izgledali prvi dio polusezone.

I nije to limitiranost igraca, to je cista nonsalancija. Limitiranost bi bila kada bi napravili onda 30 faulova, dobili 10 zutih jer nemremo trcat za protivnikom. I zato su svi ljuti i zamjeraju igracima. Ono sta je i mister reko, borba, borba, borba pa ti nitko nece rec. Slomite ih svaku kontru ako vec ne mozete trcat, ali kako onda protiv milana mozemo trcat??? Udaralo se po jakiru, po bjelici i sada po cannavaru, nasi igraci su sve decki koji imaju ohoho kilometara igracke karijere iza sebe i oni sve te stvari znaju. Igraci su glavni krivci za ovu sezonu, nema izlika nismo kliknuli, meni se onaj tamo ne svida. Koga boli ona stvar je li ti rpg ili netko treci drag, izadi na teren i zasluzi svoj ugovor. I ne zbog mene, ne zbog kluba nego radi sebe i svojih obveza i da se ne blamiras.

I bas zato je nejasno zasto se nije doveo selahi ili netko slican. To je igrac koji je kljucan za ovaj problem. Da smo imali takvog igraca ja sam uvjeren da bi se tekma s rijekom sasvim drugacije razvila.
  • Facke
    5.2k
    Moguce je da je sam Mmaee imal druga ocekivanja od Dinama. Da mu se jednostanve ne svida v klubu, ne paseju mu suigraci, ne pase mu Zagreb. Sve je moguce. I takve stvari same mores resiti s razgovorem. Al s iskrenem razgovorem. Ovak nema smisla. Nema smisla da v ovakvem stanju igra , nema smisla da bude na klupe i uopce unutar kadra. Ja bi se snjim dogovoril da se raskine ugovor i onda nek ide kam oce.
  • Jaro
    9.2k
    ali kako mi branimo tranzicijuOrc123

ovo traje cijelu proslu i cijelu ovu sezonu - vezni red je defenzivno nepostojeci u vecini slucajeva - u nekim slucajevia je "kurcobolja" Petko bio prije u povratnoj trci od veznjaka... Ako i kaskaju nazad, na liniji 16m se zaustavljaju kao da je unnutra minsko polje - dodaje k tome kolektivno povlacenje i bjezanje od duela svih stopera (osim Torrentea koji jedini bas ulazi u duele, a ne ceka da duel dodje k njemu) i golmane koji ne skidaju nista iznad odnog sto "bi i djeca u vrticu" skinula - najgora obrana dinama u povijesti...
    Ali nista od toga ne sprecava igraca (ovdje MMaea) da udje u duel, a ne bjezi od igraca s loptom i pritom ispada smjesan jer ga ovaj zaobilazi ko cunj...
  • Keyser Soze
    12.7k
    Kako piše Germanijak, prema nekim informacijama, Cannavaro je jako razočaran Mmaeeom i više ga ne vidi u prvih 11
  • Crni86
    8.3k
    Nasi najveci porazi ove sezone imaju jedan zajednicki faktor a ime mu je sammy mmae. Bayern 9 komada, slaven 4 komada, osijek doma 4 komada i rijeka 4 komada. On je jedini igrac koji je bio u prvih 11 u svim tim utakmicama u obrani.

Ja sam ga branio dijelom sezone jer mislim da decko zna igrat, ali ocito je glava teski propuh. Svakome se moze dogoditi neki losji perio, onaj bayern i slaven su sve sokirali jos ga je bjelica i izbacio iz ekipe pa ajde svasta mu se izdogadalo. Fabio mu je dao kontinuitet i povjerenje i rezultat je opet identican. Posjest na klupu, uvodit ga kad su tekem rjesene i probat ga se rjesit na ljeto.
  • Jurki
    15.8k
    Kako piše Germanijak, prema nekim informacijama, Cannavaro je jako razočaran Mmaeeom i više ga ne vidi u prvih 11Keyser Soze

Ovo ako je istina.. Hvala dragom Bogu.
  • Droljo
    12.7k
    Super. Samo me zanima tko bude sad kriv....
  • ElDorado
    2.3k
    Kao najskuplji lik obrane očito je postojao pritisak da igra, možda je Cannavaro procijenio da od njega može nešto napraviti ali ndam se da je sad to stavljeno ad acta. U UpU dali su statistiku da je po svim defanzivnim parametrima 34-36 stoper lige (koliko ih uopće ima u ligi?!) a po točnosti dodavanja 1. Enough said
  • Krizy
    53.1k
    38 stopera odigralo je preko 4 utakmice u HNL-u ove sezone.
    Mmaee je u brojnim pokazateljima na samome dnu ove ljestvice :rofl: :rofl:

Ne znam jel ovo smiješno ili žalosno.
    S obzirom na plaću rekao bih žalosno.
  • Maximo
    714

A mislim...piše "prema nekim informacijama Canavaro je jako razočaran Mmaeeom"

To može bit i naklapanje, iako bi se i ja iznenadio da nije stvarno tako...pravo pitanje je šta je točno prije ovog dosad vidio u njemu...možda mu je samo htio dat šansu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.