• Zg123
    1.1k
    molim? Ma ne bi to nasi decki, bit ce da su to neki stranci isli koje ne zanima Dinamo
  • javolimtebejako
    2k
    Sta je sviralo u subotu?Efes Pilsen

neki lexington band, upalio sam neki video iz arene na yt, zvuci mi ko zeljko joksimovic
  • don
    11.3k
    ne postoji šansa da jesu budući da iz Rijeke nisu mogli krenit prije 20:30, a onda još i 2 sata do Zga
  • Facke
    5.2k
    Decki, ak je koncert pocel u 20:00 ?! A nasa tekma je bila gotova poslje pol 8 kak bi stigli na taj koncert na vreme?! Najte namatati.
  • sanjinlego
    3.7k
    To se kod nas u Bosni zove mahalanje. Ljudi više ne znaju što bi sa sobom, pa izmišljaju i spletkare. Sveci sigurno nisu, ali nemojte vjerovati u sve što danas ili sutra čujete ili pročitate.
  • Marley
    3k
    ↪Marley ne postoji šansa da jesu budući da iz Rijeke nisu mogli krenit prije 20:30, a onda još i 2 sata do Zgadon

E pa dobro, tako je i logicno, hvala. I ja budala koja se uopce kacim na takve dezinformacije. Presjekla me i sama pomisao da je istina.
  • Chempers
    476
    Nekako se previđa i to da mi imamo i vjerojatno najteži raspored do kraja u odnosu na konkurente.

Sibenik u gostima i Varaždin doma su jedine utakmice gdje bi čovjek mogao reći da cemo vrlo vjerojatno pobijediti.

Rijeka recimo ima Šibenik x2, Goricu doma, Varaždin doma, tovari isto tako samo zamijeni Varaždin za Istru.

Mi zavrsavamo na 60-65 bodova ako ovako nastavimo.
  • grba
    86
    Ako cemo gledat s kim gdje igramo onda smo nisko pali, do kraja nemamo pravo na kiks i to je to.

Skupit glave i pokazat muda na terenu.
  • GeneralNapoleon
    933

A to da oni imaju jos medusobni derbi te da mi 3 od 4 sljedeca derbija igramo kod kuce je nebitno ili?
  • don
    11.3k
    kao i to da za 2 kola igraju međusobno na Rujevici i jedna ekipa će prosut bodove, a možda i jedni i drugi.
  • Chempers
    476

Pa nije nebitno al dovoljno smo pokazali u derbijima ove sezone da to nisu utakmice gdje možemo uračunati "sigurnu" pobjedu. Imamo 1 bod iz 3 derbija kod kuće.

A jbg kad je tako. Već smo 100 puta rekli više nema prava na kiks pa vidiš kako je ispalo.
  • Mislav
    22
    Čitam malo forum i ova razglabanja o postavi i formaciji... Na kraju će Canavaro stavit kretena Mmaea na stopera i Mbukua ili Cordobu na krilo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.