• Orc123
    10.7k
    Pametno odrađen posao! Mali je bas zelio u Dinamo i Varazdin je popustio bas radi toga sto je on izistirao! Svaka mu cast. Sada ima pola godine da se dokaze ili ne dokaze.....ja mu zelim svu srecu i da bude zdrav...i skidam kapu na odrađenom poslu!
  • mali M
    6.9k
    al još uvijek jedna od boljih reakcija na Leonovo dovođenje je pitanje novinara Canavaru za dovođenje Belcara, isti se onako nasmije od uha do uha i kaže: "hutolđudet!?!?" onako brzo talijanski, a na lošem engleskom. umro sam skoro tada.. :lol:
  • by-tor
    240

Komentar Tribine na Belcara. Ne volim ih, al pogledao sam da vidim kaj vele.
    U principu vele da je Belcar više zamjena za Sučića nego za Mišića, da je bolji pick za šesticu Pršir (al trenutno je ozlijeđen) i da bi na ljeto uzeli Nejašmića, ak je moguće.
  • Crni86
    8.3k
    U principu vele da je Belcar više zamjena za Sučića nego za Mišića, da je bolji pick za šesticu Pršir (al trenutno je ozlijeđen) i da bi na ljeto uzeli Nejašmića, ak je mogućeby-tor

Tako se i meni cini. Zamjenu za misica ja vidim u vidu franjica na ljeto.
  • don
    11.3k
    nosit će broj 23.
  • El Madrigal
    138
    Potpisuje bjanko ček.Mali Zeus

To sam i ja htio reći. Daje bjanko potpis, pristaje na sve.
  • Zagi
    9.3k
    Daje bjanko potpis, pristaje na sve.El Madrigal

Rasistickim forama nije mjesto na ovom forumu. Ne smije biti vezano za dinamo i ikojeg navijača, simpatizera, pratitelja bilo kakvo ponašanje pa čak i pokušaji neke duhovitosti na temelju rasizma. Molim ekipu zaduženu za moderiranje da se kolega forumas pravedno kazni.

Sorry na offtopicu, ali ovo je bijeli humor pa čak i rasizam na konto igrača dinama.
  • El Madrigal
    138

Aj laganica, buraz!
  • GeneralNapoleon
    942
    Vidio sam dosta kritika na njegov racun. Sto mi i nije bas najjasnije. Tih 35 minuta koje sam izdrzao gledat taj horor mi je djelovao cak kao jedan od boljih.

Jedan od rijetkih koji se brzo i smisleno rijesavao lopte i koji ju nije gusio. Solidan u cvrstini, makar i on pre mlak. Vidi se da nije klasicna 6ica. Sto opet dovodi do pitanja zasto nismo uzeli Selahija.

Jos manje mi je bilo jasno zasto ga je stavio kao solo 6icu sa dvije 8ice ispred njega. Kad vec nemamo terijera treba pokusat to izbalansirat sa dve motoricne 8ice.

Ali opet sve u svemu svidio mi se.
  • miro
    5.8k
    Slažem se, naletio je u teškom trenutku, ali bio je skroz ok.
  • Enco
    90
    Ako je Belcar problem, mi problema nemamo
  • mlinchica
    2.6k
    Slažem se, naletio je u teškom trenutku, ali bio je skroz ok.miro

Molim te, potvrdi mi da sam dobro vidjela da je napravio obrambeno baš ono kaj bi kao 6 i trebao - pokupio par lopti koje su se odbile iza leđa Ademija i Batija. Bio je na pravom mjestu i kupio te lopte, one koje su i inače nama problem jer iz njih nam izlaze u kontre.
    Naravno, u periodu dok smo još bili s 11 igrača, ono kasnije je bio raspad u svim linijama.
  • miro
    5.8k
    točno to, za prvu tekmu sasvim dobar. Naravno da može i mora i bolje, ali zaaslužio je priliku
  • Boycie
    2.3k
    Deplasirano je uopce pricati o njemu s obzirom da ima 2 treninga i potpisivanje dresova u Areni. I odmah nakon toga je uletio u prvi sastav gdje je ostavio ok dojam. Eto meni je zao da ce ovako pamtiti svoj debi.
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.