• Dudu9
    1.5k
    To što je Marić I dinamo kupovali pojačanja za klupu je njihova krivica, šta bi trebao branit masno plaćena pojačanja koja ničemu ne pridonose to su mogli i naši juniori odigrati i izgubit 4:0 ne trebaš stranca za to, zapravo ti stalno braniš promašene igrače koji su nas i doveli da se sramotimo u nikad lošijem hnl
  • Jaro
    9.2k
    Prije godinu dana je umjesto njega tu bio takodjer jeftiniji i kvalitetniji Brodic... Dakle minimalno 2 jeftinije i kvalitetnije opcije si doslovno imao tu. Ne, jedne si se rijesio, druga ti nije dovoljno zvicna i atraktivna pa si spizdio lovu na ovoga... Nobelova nagrada zasluznima, a mozda i provjeriti jednog dana tko sve sudjeluje u ulaznim pregovorima kao "posrednik"...
  • FelceAzzurro
    185
    Je li Kanga moze odraditi crveni u kupu ili je sigurno out za derbi? U tom slucaju moze igrati u kupu?
  • skener
    1.9k
    nema ga protiv Osijeka
  • don
    11.2k
    :heart:

IMG-8530.png

IMG-8531.jpg
  • Orc123
    10.7k
    gospodin kojem je barem faking stalo!
  • grba
    80
    Ne razumijem zasto ste se toliko okomili na njega? Ok, dobio je crveni istina, prvi zuti zbog prigovora, drugi neoprezan start u najboljoj namjeri, ne opravdavam ga, ne kazem ni da je kriv sudac, i do tog crvenog bilo je pitanje samo u kojoj minuti primamo drugi gol.
    Usli smo u utakmicu bez zelje i dokazivanja, jalova igra. Pristup mora bit bolji pogotovo u "velikim utakmicama". Za razliku od ostalih stranaca tom decku je barem stalo.
  • K3p
    228

Ne treba srat, srat i još više srat nego što ti sereš. Nedo bog podršku kakvu dat, nepoznat pojam za takve ko ti. Dobili smo ga za novce koje smo prodali Brodica, a nemjerljivo je korisniji za naš nogomet. Puna podrška, pokazao je da mu je stalo i meni je to dovoljno za razliku od one marokanske prevare.
  • Dudu9
    1.5k
    Taj Brodić je prošle sezone zabio u zadnjoj minuti za pobjedu protiv Rijeke, a veliko pojačanje ostavilo momčad na cijedilu i direktan krivac za ovu sramotu u rijeci
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Pored živog Mmaeea nazvati Kangu glavnim krivcem za ovo jučer. :rofl:
    Ako je crveni karton napadaču doveo do 4 0, strah me pomisliti kaj bi bilo da ga je dobio npr. Galešić.
    A i s tim Brodićem više... Neš ti,zabio gol u 90oj iz penala.
    Ništa protiv Frana, meni jedan od dražih igrača lani, ali stalno uzdizanje njega a nazivanje Kange flopom je smiješno.
    Kanga je u dvaput u karijeri imao dvoznamenkasti broj golova na kraju sezone i to u ligama jačim od HNL-a, puno jačim.
  • K3p
    228
    I? Zabio je penal... Osim toga?

Ti si limitiran ako misliš da je kanga krivac za jučerašnji poraz.
  • NVKOD
    3.3k
    Vidim puno ljudi sere po Kangi i da smo zbog njega izgubili utakmicu, ali mi smo tada već gubili 1-0.

Slična situacija danas je bila između Gorice i Šibenika. Istina, Gorica je povela, ali je ubrzo ostala bez napadača, baš kao i mi. Očekivalo bi se da je Šibenik po tome trebao zabiti tri komada jer imaju igrača više, ali nisu nijedan. Zašto? Jer se Gorica nije predala. Mi smo odmah potpisali poraz čim nam je napadač dobio crveni. Nemaš napadača? Prilagodi malo plan i igraj na kontre.

Jučer se je od prve minute vidjelo da miriši na debakl, tako da napadanje Kange nema pretjeranog smisla. Istina je da je mutavo dobio drugi žuti, ali cijela momčad je izgledala kao razbijena vojska.
  • Dudu9
    1.5k
    Kanga za dinamo 6 utakmica, 1 gol , i crveni protiv konkurenta za naslov, jebena statistika za napadača
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Ne treba strance uzdizat bezveze, ali ne treba ni domaće, nego svakom po zasluzi. Ipak, čini mi se da kada ide loše prvo se upre prstom u stranca, a ako ide dobro nikom ništa.
    Imam osjećaj da dofuramo Miereza i lik ne zabije u prvih 5 tekmi da bi i on bio "argentinska prevara".
  • Sibirski plavac
    3.7k
    6 utakmica, 1 golDudu9

Da mu nije skoro svaki udarac završio na vratnici ili prečki, druga bi se pjesma pjevala. To svako realan vidi i shvaća.
    Onda je i Lukaku kurac od napadača, jer mu treba valjda 10 prilika za 1 gol. Sjetimo se njegovog masterclassa protiv Hrvatske u Katru. To što je najbolji strijelac u povijesti Belgije ignorirajmo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet