• bongo
    1.1k
    Cirkus naših sudaca ovo kolo :rofl:

Još da stvar bude bolja Terzić prije ponovnog gledanja snimke dijeli kartone radi prigovora klupi Šibenika i minutu nakon toga isključuje igrača (neovisno sad o VAR protokolu) odnosno radi upravo što su s klupe Šibenika sugerirali

EDIT: u poluvremenu isključen i Carević koji mu je objašnjavao VAR protokol :rofl:
  • M94
    1.6k
    Sudac je sve dobro napravio.
    Pozvan je zbog potencijalnog crvenog kartona, start nije za direktni crveni ali je za drugi žuti koji je isključujući za Ercega.
    U pravilima ne piše nigdje da sudac ne smije dati drugi žuti karton.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Pa nije ovo penal, vise rame
  • rioda
    7.1k
    Smiješno mi je ovo kod VAR-a kako gotovo nikad ne prikažu situaciju iz svih dostupnih kuteva. Nekad baš imam dojam da tako usmjeravaju suca kako da odluči
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Koji cirkus. Ruka je bila kod ubačaja Perića, a majstori gledaju ovu situaciju sa Pajazitijem...
    Krivi kadar su gledali.
  • Niko1986
    986
    Jel može netko izvući penal za Hajduk u Gorici i usporediti s ovim, rekao bih na prvu da je identična situacija.
  • Orc123
    10.7k
    Moram rec da jedino dobro je sto u ovoj ligi moze svak svakoga pobijediti....to nam ostavlja jos sansu!
  • M94
    1.6k
    Jel može netko izvući penal za Hajduk u Gorici i usporediti s ovim, rekao bih na prvu da je identična situacija.Niko1986

Je, slična situacija, još mu ovaj sa 3cm napuca loptu u rame.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Dobit će ovo usrana Gorica, iako po prikazanome meni je najrealniji rezultat remi.
  • rioda
    7.1k
    Ogavno je za gledati ovo izležavanje Gorice nakon svakog kontakta
  • Jay
    638
    Šteta, odvratna ekipa. To je to za Šibenik
  • grba
    76
    Mislim kako nasi sudci ne idu ciljano ostetiti nekoga, jednostavno su losi i ne znaju sva pravila i to treba nekako prihvatit
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Zašto se nije gledala ruka pri ubačaju Šibenikovog igrača? Oni gledaju Pajazitijevu situaciju umjesto toga...
    Ispada Šibenik, a ulazi nam Vukovar ili Opatija, dva kluba sa sličnom navijačkom bazom kao Gorica ili Loksa. Krasno...
    I dalje se nadam da Cibalija nekako zakuha borbu za vrh.
  • Marley
    3k
    Kakav je bio Filipovic, je li ista obranio? Sofa kaze dobar.
    Nisam imala volje gledati danas ikakav nogomet. Rijetko se dogodi, ali evo danas je jedan od tih dana :roll:
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Kakav je bio Filipovic, je li ista obranioMarley

Nije imao previše posla. Gol koji je primio greška obrane koja nije ispratila igrača Gorice koji zabija iz odbijanca. Trebat će mu uzorak od par tekmi da bude neka procjena.
    Šibenik čak bih rekao bolji u drugom dijelu, Gorica se samo branila, ali opet sam imao osjećaj da Šibenik ne bi zabio ni da se do preksutra igra. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.