• Teofil Kateran
    1.8k
    da se prvenstvo osvaja na malim utakmicama.Blueshadow86

Ali kad pogledaš, mi da smo pobijedili neke male utakmice koje smo morali pobijedit poput one sramote protiv Belupa, remija s Goricom i debakla protiv Lokse mi bi sada bili prvi, čak i sa ovom poražavajućom statistikom u derbijima.

To je sada već "šta bi bilo kad bi bilo", ovako je kako je, i bit će teško sada stići ovih -7 iako nada ne smije umrijeti.
  • NORTE
    13.7k
    Mi smo do sada odigrali 8 derbija (Rijeka, Osijek, hajduk). Imamo 1 pobjedu, 2 remija i čak 5 poraza.
    Pada li u vodu ona glupa teza da se prvenstvo osvaja na malim utakmicama?
    Blueshadow86

Ne pada teza jer u malim tekmama imamo i tri remija i dva poraza, to je 12 izgubljenih bodova od malih, to su bodovi s kojima bi sad bi bili prvi.

Prvenstvo se osvaja pobjedama u malim utakmicama.
    Ali nama nakon svih kikseva sada trebaju i pobjede u derbijima.
  • Kruno
    617
    Kladionice nas i dalje smatraju favoritom.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Eh da nam je svaki vikend igrati sa Šibenikom i Astanom. :rofl:
    Šalu na stranu, srijeda i nedjelja će donijeti konačnu sliku što nas čeka do kraja sezone.
    Naivno vjerujem da možemo zaredati s pobjedama do kraja sezone, ali me muči što glavni konkurent (ekipa u bijelom, ali ne ona iz Splita) teško gubi bodove, a kamoli utakmice. Opet tvrdim da je upitno bi li Rijeka izgubila u Varaždinu i od Istre da su im svi igrači bili tu. Gledam raspored do reprezentativne pauze, likovi imaju Goricu u gostima, Šibenik doma i tovare doma. Nažalost nije nemoguć scenarij da dobiju sve 3, i uzalud nama onda sve 3 pobjede, kad i ovi na pauzu odlaze neokrznuti.
    Nadajmo se najboljem. :pray:
  • Droljo
    12.6k
    Naivno vjerujem da možemo zaredati s pobjedama do kraja sezoneSibirski plavac

Možemo zaredat s kitom. Molit boga da u kupu budu fokusirani na svoj posao pa se dočepat EL nekak. Iako koliko su konkurenti loši ne bi se čudio da sami sebe pobjede i ne osvoje naslov. Nas se tu više niš ne pita. Živio HNL.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Možemo zaredat s kitomDroljo

Zato sam i napisao da NAIVNO vjerujem. :rofl:
  • Dani Olmić
    1.1k
    Gledam raspored do reprezentativne pauze, likovi imaju Goricu u gostima, Šibenik doma i tovare doma.Sibirski plavac

Uopce ne trebaš gledat druge rasporede…Zakuhali smo si sami ovo i sada sami trebamo da gledamo kako se izvuc iz ovoga … ako dobijemo sve tekme do kraja a rijeka izgubi eto samo tu jos od nas onda znamo da smo si cisto sami krivi sto je ovako kako je…

Vec mi je stvarno dosadilo pracenje protiv koga igraju hajduk i rijeka iz tjedna u tjedan… cak i da kiksaju mi nismo u stanju iskoristit to protiv nekog Varazdina, Istre ili Belupa…. Tako da uzalud gledamo tudje rasporede… gledaj svoj raspored i potrudi se da pobijedis sve do kraja - za ostale nas nije briga jel ionako to vise nije u nasoj ruci… taj vlak je proso
  • Jaro
    9.2k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/doznajemo-hns-priznaje-pogresku-nakon-duge-tri-godine-sprema-se-nova-velika-promjena-u-hrvatskom-nogometu-15556187?cx_linkref=jl_home_najnovije

Jel ovo tocno ili naklapa samo

Kako, dakle, saznajemo, baš u ponedjeljak 24. veljače hrvatski prvoligaši trebali su se očitovati hoće li sudjelovati u reanimaciji tog projekta. I, prema našim informacijama, Dinamo je već odaslao svoju potvrdu, a "modrima" bi se trebali priključiti Hajduk, navodno i Osijek, ali i Slaven Belupo. Rijeka u tome, zasad, ne vidi svoj interes. HNS bi se možda već u ponedjeljak trebao i javno očitovati, ali očito je sve spremno da od sljedeće sezone klubovi koji žele sudjelovati, kreću s "B-momčadima" u natjecateljski turnus, ali počevši od četvrtog ranga natjecanja, dok najviše mogu doći do Druge, odnosno Prve NL. Otamo ne bi imali pravo boriti se ulazak u SHNL.
  • NVKOD
    3.3k
    Dokle ćemo se praviti gospoda i davati svim konkurentima besplatno svoje igrače, dok oni za svoje traže višemilijunske iznose i traže bilokakav način da nas oderu? Naši najlošiji igrači imaju kvalitetu za igrati u prvoj momčadi nekog HNL kluba, a mi pritom ne zaradimo ni centa.

Filijala je trebala biti odavno dogovorena, a napokon čekam povratak Dinama II jer ovakav način poslovanja s drugim HNL klubovima nije nikako održiv.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Filipović starta danas za Šibenik. Tekma je od iznimne važnosti za Šibenik i baš me zanima kakav će on biti u takvoj situaciji. Meni je bio solidan protiv Šahtara na pripremama, tako da se nadam da će i u Šibeniku pokazati nešto.

Kakva je situacija s njegovom posudbom? Može li ga se vratiti ukoliko zadovolji u Šibeniku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.