• Kujtim Shalla
    4.2k
    to sam i ja primjetio ,pogledaj si su ostali vezni u povratku u odbranu. Dobro si primjetio ovo . Obrambeni igrači uvijek ostaju sa dva protivnika i trebaju odabrati. Logično da se stane izmedju po nekad ,sve su to dijelovi sekunde. Obrana se igra sa svih 11 . Nas uglavnom svi izkontriraju pa se opet vraćamo na šesticu i nedostatak iste
  • Marley
    3k
    Nikad ne komentiram igrace negativno, radije presutim.
    Ali ovaj lik... jedino pozitivno kod Bjelice mi je njegovo izbacivanje.
    Jos kad se sjetim kako su zavrsili Max i Mauro, dok ovaj igra svaku, slabo mi dodje.
  • ŽacZgb
    101
    Vidim da se ovoga brani tu… Ne bi mi on više za Dinamo igrao ni minute. Uvijek svi nađemo nekog krivca istina,ali ovo nije ta situacija. Činjenica da nije on jedini i isključivi krivac za golove i ak ga maknemo odjednom bu sve super,ne bu.

Ali njegovo držanje na terenu,lik se sprešetava ko da je na plaži. Bitno da je frizurica tu i da su štucne na gležnjevima + kaj je radio u svlačionici za vrijeme Bjelice se ni ne spominje.

On je jedan od uzroka toga kaj zajedništva nema,a to nam je najveći problem.

Pogledajte si primjere iz vašeg života,sigurno ste imali primjere ak imate 15+ godina staža. Super atmosfera u ekipi,radi se… Odjednom dolazi lik preko veze koji je nečiji i da zapali pola firme neće dobiti otkaz. Atmosfera je sve gora,dio nađe nove poslove,dio koji ostane radi posao tek toliko da ga odradi.

Nije Mmaee jedini koji je problem,ali negdje treba krenuti.
  • Crle
    777
    Ma i oni se samo povlače i prate loptu.

Obrana i vezni red nam igraju svatko za sebe. I uglavnom se samo prati lopta i nitko ne ide na nju pa samim time uvijek je netko sam na toj povratnoj lopti i prelako zabiju.
  • Peškaman
    6.1k
    Jedina pozitivna stvar koju je uradio je da je dobio treći žuti i da ga nećemo gledati protiv Hajduka.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Ja sam ga branio jer sam mislio da je dobar stoper ali bilo je dosta. Njegov govor tijela je kriminalan, upitno je koliko je uopce motiviran za igranje. Kod prvog gola umjesto da se baci na glavu u blok on laganini isprati udarac koji zavrsi u golu. Jebemu zivot ja njega jednom nisam vidio da trci u punom sprintu, ili je jebeno spor ili mu se ne da.

Treba ga sterat u 3 pm ali prije svega nasamarat da se eventualno trgne. Lik se svojim zalaganjem sprda sa svima nama.

Torrente u paru sa Galesicem i bok. Torrente grize, stalo mu je i ne vidim kako je on to losiji od Mmaeea da grije klupu. Tehnicki dio obrambene uloge je preuzeo Galesic, tu je dosta stekalo dok su stoperski par bili KTC - Torrente.
  • Droljo
    12.6k
    dobio treći žutiPeškaman

Tu je i nastao problem. Dobije žuti za ništa. Odmah zatim radeljić ubije nekog od naših. Bel (jbm mu mtr) šuti i kad Kanga prigovori daje žuti i kangi i radeljiću a mmaeeu je opizdio žuti kao iz topa. Dalje znamo...
  • Medvedgrad
    481

Radeljić nije dobio žuti.
  • rioda
    7.1k
    Sve točno osim što Radeljić nije dobio karton
  • Droljo
    12.6k
    Oooo bel jebem ti sve lopovsko! Nekak sam supijan skužio da je radeljić isto dobio. Fuj koje smeće. Fuj
  • Carrasco
    5.1k
    Rijeka je utakmica završila bez žutog kartona, toliko.
  • jakov1
    464
    Mmaee je za primljene golove kriv kao i Jakir za činjenicu da nEmAMo aUTomAtIZme i da maLo tRčiMO. Može nam stoper biti ćelav i mrk kao Jaap Stam sa stavom i rječnikom kao Uremović, opet će kod nas biti rupa jer u zadnje dvije sezone nešto osim stopera ne štima. Tako je i s već četvrtim trenerom u tom razdoblju, ništa pozitivno se ne događa promjenom s jednog pojedinca.

A ove priče za spuštene štucne, dreadove i travu ostavite za pametovanje za šankom ili u emisiji na Maxsportu.
  • Plavi-9
    839
    "Ne postoji igrač na planeti Zemlji koji je važniji od ijednog kluba, a pogotovo od Dinama"
  • ElDorado
    2.2k
    Taj lik je jednostavno personifikacija svih uzasnih poteza bivseg SD. Nadam se da ce ga u ljeto rjesiti i da ce to biti prvi uspjesni transfer novog SD
  • MarK
    874
    1.situacija: izlazi visoko na Fruka koji ga prolazi kao da ga nema, srećom nismo primili gol.
    2.situacija: Fruk neometano prima loptu na 20 metara okrenut leđima golu, pimpla 2-3 puta na nogu, gospodin stoji predaleko od njega, lopta dolazi do Djouahre koji poentira.
    Tip je amater. Konstantno je daleko od igrača, primaju loptu kako požele, uopće ih ne prati, 1 na 1 ispada kao ratkapa. Doslovno svaku utakmicu ima gafove, skupio ih je više nego svi ostali stoperi zajedno, gori je od Carlosa de Jesusa, skautirao ga je slijepac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.