• NORTE
    13.7k
    Može pomoć ak netko zna, kolega se učlanio ovaj tjedan i nema člansku, zanima ga jel može kupit ulaznicu online?
  • NVKOD
    3.3k
    Ulaznice su se dale BBB-ovcima, ali mene je sram vidjeti kaj su napravili protiv Rijeke. Teški huliganizam, čemu to?

Jasno da su svi frustrirani. Smijemo se tovarima kaj su napravili sranje na Poljudu, a istu stvar radimo na Rujevici, čemu???
  • javolimtebejako
    2k
    pa nije isto kad jedni rade to doma a drugo u gostima
  • NVKOD
    3.3k
    To nije opravdanje za ovakve scene. Neugodno i nepotrebno za gledati kako god okrenemo.
  • GZomanid
    712

Kakve scene molim te.. Kaj bi trebali, fala lepo i doviđenja?
    Pa nisu BBB kazališna publika. Mi tu pizdimo na forumu, a htjeli bi da oni tamo reagiraju gospodski.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Kome skodi malo akcije...
  • NVKOD
    3.3k
    Svaka čast onome tko javno podržava bacanje baljki i stolica na igrače i domaće navijače.

Odličan argument, vidi se da si dao truda kako bi čim jasnije objasnio zašto je to dobro.
  • criticus
    3.2k
    Prodajem paket ulaznica za Osijek i haj... BAZINGA.

SAD JE VRIME ZA UJEDINJENJE. NAPUNIMO MAKSIMIR U SRIDU I NEK GORI NA JEDNU IL DRUGU STRANU. NEK OVI DOLE NA TERENU IL GAZE IL SE CRVENE.
  • Str1nger Bell
    1.8k
    mene je sram vidjeti kaj su napravili protiv Rijeke. Teški huliganizam, čemu to?NVKOD

:rofl: :rofl: :rofl:
  • znajdatevolimja
    229
    Kada karte za utakmicu protiv onih dole idu u prodaju? Nisam uzimao paket jer na Osijek nažalost nemrem.
  • NitkoBitan
    23.1k
    U cetvrtak, ali je pitanje oce ostat koja za SD.
  • Ijayi Atiemwen
    1.9k
    Dragi moji utučeni Dinamovci, znamo svi kako je situacija ponižavajuća, i čini se kako nema svjetla na kraju tunela. Glavni igrači su nam ozlijeđeni, gubimo sve derbije…a dva KLJUČNA su pred nama. Srijeda Osijek, potencijalno ispadanje iz kupa nas možda ostavalja bez trofeja ove sezone, a onda Hajduk na kojem hvatamo zadnji vlak u prvenstvu. Igru nemožemo popravit, golove nemožemo zabit, ali možemo stadion napunit do zadnje stolice. Napravit pakao protivnicima, da uz huk tribina naši igrači osjete tu dodatnu energiju koja će im sigurno biti vjetar u leđa i popravit im već narušeno samopouzdanje.
    Dinamovci, Sad il’ nikad. Za našeg trenera, za naše igrače, za proslavu na trgu u svibnju, za DINAMO. Pune tribine za prekretnicu sezone, ajdeee!! :strong:

IMG-2114.jpg
  • deda
    35.5k
    Paketi ulaznica za sjever dolje su rasprodani.
  • plavosrce
    7
    Hoce bit mozda ako neko vrati od godisnjih i kad ce se to moc uzet? Za srijedu pitam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.