• Bruh
    1k
    Ak smo ispali iz LP sa manje od 1 posto šanse to je još dobar postotak
  • Dani Olmić
    1.1k
    ma zezam se haha, kaj ne vidis sarkazam u mojem komentaru :rofl:
  • Kujtim Shalla
    4.2k
    ma buraz ne da ne vidim sarkazam nego ne vidim na oči bukvalno . Znači puko sam ,još mi Max ugasio sve crno na telki. Takav mi je i dan :rofl: :lol: sve za 10
  • Blueshadow86
    2.7k
    32 primljena gola u 23 kola. Varaždin ih je primio 17.

Sramota neviđena!
  • prefontaine
    1.1k
    Iduće kolo igramo protiv hajduka. Svim srcem ću navijati za dinamo, jer ako ih kojim slučajem dobijemo, a rijeka pobijedi goricu, odoše oni tovarima na +4.
  • miro
    5.8k
    Ja ću iduće kolo navijati svim srcem i za Dinamo i za Goricu, ono, da osvojimo prvenstvo možda?
  • Paggini
    39.3k
    Svim srcem ću navijati za dinamoprefontaine

:lol: :lol: :lol: a dobro si se sjetio
  • Ali
    2.5k
    Ej jeli bila ona neka trivia sa Hajdukom u godini kada umre papa? Ono nesto sa onim welsaninom koji zabije gol...
  • NORTE
    13.7k
    Ako Livaja dobije žuti karton u kupu protiv Rijeke može igrat u derbiju?
    Pretpostavljam da može.

U tom slučaju Livaja 100% dobiva žuti karton u derbiju! :100:

"Heroju" Kolarić će to "uspjeti" samo zato jer kolo poslije Hajduk igra doma s Goricom, a onda idu na Rujevicu pa da zaštićena koala može igrati derbi protiv Rijeke.
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Ma nije to jos nista gotovo. Imamo kup utakmicu sa Osijekom ako to dobijemo a nadam se da hocemo jer je Osijek jos gori nego mi onda sa tim samopouzdanjem na derbi i sa punim sjeverom krenut od prve minute na pobjedu i sa tom pobjedom smo opet i dalje u igri. I dalje tinja nada da se ovo može okrenut, imamo najkvalitetniji kadar i od Hajduka i Rijeke i vjerujem da ce nam se poklopit i da dignemo duplu kunu.
  • Brusa
    2.4k
    jer je Osijek jos gori nego midinamo u srcu

Svi su gori nego mi, ali mi gubimo od svih tih gorih...izgubili smo nekidan od tog Osijeka...
    Nemoj shvatiti osobno, nego svi koji tu pišu tako i raspalom ovom raspalom onom, mislim da je vrijeme da se prestane. Cijelu sezonu se piše o jadnom, raspalom itd hajduku, osijeku, rijeci, a onda mi dobijemo šamar ili šaku u glavu
  • Blueshadow86
    2.7k
    Mi smo do sada odigrali 8 derbija (Rijeka, Osijek, hajduk). Imamo 1 pobjedu, 2 remija i čak 5 poraza.
    Pada li u vodu ona glupa teza da se prvenstvo osvaja na malim utakmicama?
  • seljak86
    2.8k
    Ne bih rekao da pada u vodu jer to ovisi o situaciji. Ako derbije pobjeđuješ redovito, onda moraš i na "malim" utakmicama održati tu dosljednost, jer ako ne uspiješ, gubiš prvenstvo. Znao je Hajduk nas dobro natamburat, al bi onda gubili od Slavena, Lokse, Istre itd. Tako da ne mislim da je ta teza skroz promašena.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Ne znam, meni je to oduvijek bila otrcana fraza da se prvenstvo osvaja na malim utakmicama.
    Zašto ako svaka utakmica nosi 3 boda, bilo to u derbijima, bilo to u "manjim" utakmicama, bilo to protiv fenjeraša.
    Ovo mi je sada palo na pamet, reko idem vidjeti statistiku kako stojimo u derbijima, a statistika je poražavajuća pa sam se sjetio teze koju slušam cijeli život - "prvenstvo se osvaja na malim utakmicama".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.