• ruicosta
    219
    Prije 20-ak godina su se skidali dresovi na treningu, a sada apeliramo da se ne siri negativa
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Gledajte pozitivno, gladni Rijecani i igrac vise, a mi primili samo 1 u drugom poluvremenu :heart:
  • purger39
    16
    Zgubili smo pa kaj sad? Odigrali su ko pičke pa kaj sad? 40+ let pratim ovaj klub i opet bum idućih nadam se 20-30 let dok mi ćuka ne otkaže... Ja sam i dalje uvjeren da mi ovo na kraju uzimamo... Samo se dečki moraju pogledati u oči, reći jedni drugima sve kaj imaju i idemo dalje... Idemo dalje, kup je tu, nedjelja je tu ubrzo... Sad ili nikad i to je to....
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Nadam se to jest uvjeren sam da su im decki sa tribine rekli sve u lice,ali direktno i nimalo ugodno. Dosta je vise sramocenja.
  • Boycie
    2.3k
    Jedino mjesto gdje priznam da se iznose kritike i navijace koji iznose svoj stav je stadion. Pa cemo se tamo dijeliti ili udruziti. Ova laprdanja od kvazi dinamovaca koji ne placaju karte i ne idu na tekme vec zuljaju trosjede i fotelje ne fermam pol %. Ja na taj isti stadion idem dat podrsku jer smo zivi jos uvijek. Klub napokon ima temelje kakve zelim i gorit cu od zelje i podrske dok ima sanse da uzmemo naslov. U inat svima!
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Danas me jedino prekida strah. Tu nam može zabiti svaka ekipa. Oko ostalog se ne brinem toliko i vjerujem u pobjedu. Samo pripazite na te jebene kornere i slobodnjake, molim vas. :pray:Sibirski plavac

:roll:
  • Ali
    2.5k
    Cannavaro gospodin, nije mi zao sto je dosao.

Pobjeda nad Milanom je bila bravurozna. Danas lose, jako lose, no sto realno da radi : Petko, Stojkovic, Misic i Sucic van stroja danas i ne samo danas.

A Gospodin sa velikim G, covjek prica u par minuta Talijanski, Spanjolski, Engleski.
    Osvrnuo se doslovno recenicom na suce, ali nije nastavio drviti i braniti se radi njih. A Bel nas je bas onak nategnuo. Sjecam se Gorica-Hajduk, ogromna nervoza, puno prigovora, prekrsaja, uklizavanja i Hajduku jedan jedini zuti u 90 min.
    Danas Rijeka napravi 12prekrsaja sviranih i jos barem 5-6 nije svirao a bili su, a nama uvali u pol sata tri zuta od cega dva za gestikulaciju na nepravdu kod nedosudjenog faula i li krivo sudjenog auta..
    Dakle nije se pravdao, rekao da cemo raditi i raditi...
  • rioda
    7k
    Evo čitam u zapisniku, prvi žuti Kangi je bio zbog gestikuliranja za karton.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Znaci Rijecani 10 faulova bez ikakve kazne od toga Jankovic pola i prosao bez zutog. Kangu udaraju i naravno da prigovori, konkretno prigovorio je nakon sto je Bel teska srca dao zuti Radeljicu. Bel je bas smrad i vjerojatno ne podnosi Dinamo, klasicni Osjecki kompleksas.

Vec sam rekao i prije, podhitno trazit strane suce u derbijima.
  • GOAT
    2.2k
    Nije ništa izgubljeno slazem se ali je ljudima vec pun kurac ovakve igre i slusanja laznih pozitivnih prica koje nam se serviraju vec duže vrijeme.

Tko nama uopce skautira igrace? Koliko jos trenera trebamo promijeniti da shvatimo da imamo svlačionicu punu likova kojima puca kurac za timsku igru i za Dinamo, bitno je da protiv Milana jedu travu da se sto bolje prodaju a protiv Rijeke ne znamo gdje bi dodali a kamoli kako cemo gol zabit i onda jos moram slusat kako ih se za svaki kurac brani i gdje par ljudi pokusavaju dokazat svima kako su oni najveci Dinamovci ikad jer su stali iza igraca kojima se cisto jebe za sve nas.

Pa ovo je jebena sramota da 4 komada popusimo od kluba koji je u zadnje 2 sezone prodao koliko svojih startera? Uključujući Galesica I Pjacu koji su dosli izravnom konkurentu, a mi se jos oporavljamo od prodaje Sutala i Ivanuseca. Dajemo im igrače za 0 kuna a istovremeno im punimo budžet i dokle cemo tako glumit neku gospodu i prosipat bodove na svakom derbiju.

Znaci standardnog golmana nemamo.. okej Nevistic je ozljeđen bio ali koji nam je rezervni plan? Zašto najbolji bek lige igra van pozicije, zašto Mmaee uopće nosi dres Dinama i tako dalje. Dosta je već i izmisljanja novih formacija i vracanja nekih usluga ajmo do kraja odigrat muski pa makar i izgubili sve nemamo za cime žaliti.

Ako itko u ovoj momcadi osjeti trunku sramote i osjeca neku empatiju, cak ne prema navijacima nego prema samima sebi onda ocekujem da ce sljedeca utakmica bit s lakocom dobijena ujedno i ostatak prvenstva.
  • Ali
    2.5k

Frende nije Radeljić dobio žuti, a trebao je ! Zbog tog je Kanga i prigovorio i dobio zuti, naravno neopravdano.
  • rioda
    7k
    Kangu udaraju i naravno da prigovori, konkretno prigovorio je nakon sto je Bel teska srca dao zuti RadeljicuNitkoBitan

Radeljić nije dobio karton.
  • Ali
    2.5k
    pa da se drze ovog pravila svako kolo bi svi na kkupi hajduka imali zuti
  • mrgud
    324
    Ode 40 milje eura.Samo nek se štedi na pojačanjima Pašalić,Selahi,Miarez,ljevi bek
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.