• GeneralNapoleon
    891
    Zar su zaboravili da je dotični bio u klubu kad su se izgubila oba trofeja 2017?Sibirski plavac

Nemojte ovo sad shvatit kao da branim il zazivam tu bivse vlasti. Ali mislim da bi gubitak ove sezone bio jos gori nego tada, jer je realno ona Rijeka bila brutalna. Mi ako ispusimo ove sezone titulu cemo ispusit protiv nekoga tko ce izgledno osvojit nekih maksimalno 72 boda. To je stvarno katastrofa.

Ova sezona je usporedivija sa onom gdje smo igrali ligu za bedaka. I mozda bi bilo bolje spomenut nju nego 2017.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Slažem se da bi ova možda bila i gora. Samo kritiziram neke pametnjakoviće kojima je mantra "u tattino doba ovog nije bilo". A očito je bilo...
  • Dinamo Sarajevo
    75

slažem se...sve.. vjerujem još uvijek i u naslov ali negdje se tuga mora izliti...da čovjek ne eksplodira
  • GeneralNapoleon
    891

Apsolutno. To je mozda i najgora stvar ako izgubimo titulu. Stvarno nemam zivaca slusat ta: "jesmo vam rekli da bez mamica nema nista".

Zato me jako nervira da smo si to dopustili jos i bas u prvoj sezoni.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Koja je ono fora s kupom? Osvajač ide u kvalifikacije za europa ligu ili tak neš?
  • Papastrumf
    14.4k
    Nemojte ovo sad shvatit kao da branim il zazivam tu bivse vlasti. Ali mislim da bi gubitak ove sezone bio jos gori nego tada, jer je realno ona Rijeka bila brutalna. Mi ako ispusimo ove sezone titulu cemo ispusit protiv nekoga tko ce izgledno osvojit nekih maksimalno 72 boda. To je stvarno katastrofaGeneralNapoleon

U pravu si. Nije problem izgubiti titulu od nekog kome se pogodi odlicna generacija koja melje sve od reda. Ovdje to nije slucaj.
  • NitkoBitan
    23.1k
    NE DAMO DA POTONES!

• Do kraja2023
    267
    Samo cu rec...lako je bit navijac kad se pobjedjuje!
    U srijedu je iduca tekma i to doma, ajmo se skupit sto vise i dat podrsku u ovom teskom trenutku.
  • Rakovica1986
    941
    referiraš se možda na to da ne treba pričat o suđenju? Do crvenog kartona se igrao ragbi, iza crvenog kartona je totalno nebitno. Pa nije Kanga dobio prvi žuti bezveze. Dinamo naslov jedino može osvojiti ukoliko se strani suci pojave na zadnjem ciklusu jer svaki derbi koji se igra je jedna velika sramota hrvatskog nogometa što se tiče suđenja i kriterija.
  • Pacho
    207

Jos nam je samo ta olinjala pedercina falila veceras
  • Blueshadow86
    2.6k
    Meni samo nije jasno treniraju li ovi naši branjenje kornera? Branjenje prekida općenito? Šta rade na treninzima?
    Pa nas bi i Nepalci sa prosječnom visinom od 165 cm nadskočili i nazabijali se golova iz prekida. Pa SVAKI jebeni prekid je opasnost po naš gol!
  • Haza
    8.6k
    referiraš se možda na to da ne treba pričat o suđenju?Rakovica1986

Referiram se na suđenje, Kanga je došao iz druge engleske lige, kaj je tamo med i mlijeko, tamo nema grube igre? Suđenje je takvo kakvo je, ako te netko tuče, ti tučeš njega, a ne da kmečiš ko curica.
    Druga stvar, i da nije bilo kartona dobili bi nas lagano 3-0, jer je priprema tekme bila promašena.
    Ova ekipa prije svega nema muda, i ponavlja se sve kao i kod prijašnjih trenera.
    Ajmo barem doći do toga kad te netko tuče, da se ponašaš kao muško...
  • Jurki
    15.8k
    IMATE SVE, PARE, CAJKE, KURVETINE, A IGRATE KO PICKETINE.
    Sramota, nakon skoro 3/4 sezone mogu slobodno reci: nisu dostojni dresa kojeg nose, nisu dostojni nicega osim teske pljuvacine.
  • Praskaton
    3.7k
    I kako sad da se čovjek nada pobjedi u derbiju?
    Iz utakmice u utakmicu mi ulazimo bez muda,razbijena vojska.
    Tovari koji užasno igraju će ući agresivno kao i Rijeka danas.A mi? Mi ćemo opet gledat kako nas protivnik pretrčava,nadskače i plakat kako sudac ne svira faul.

Muka mi je od toga.Pa jebeno se borite,plaćeni ste masno za to.
  • masacusec
    4.6k
    Strani radnici u Hrvatskoj podcijenjeni, strani radnici u Dinamu precijenjeni! Pritom ne mislim na gospodina Cannavara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.