• GZomanid
    711

Čuj skupila se, pa nismo na školskom. Netkon je IZABRAO te igrače i platio im više nego kaj ćemo ti i ja zaradit u životu.
  • Os doc do sta
    93
    mozda ponudi ostavku
  • ElDorado
    2.2k
    pa skoro da smo na školskom dobro si i rekao
  • Dragon1Warrior123
    3.9k
    Mislim da je ova sezone jednostavno ukleta. Da to više nije ni do trenera ni ničega. Odigraš odličnu sezonu u ligi prvaka i ispadneš sa brojem bodova s kojim više nitko nikad neće ispast. Svaki put kad krene dobro ozljedi se neki glavni igrač. Nama treba 6 dobrih udaraca da uđe nešto u gol, a protivnik pukne jednom i gotovo uvijek to uđe. 90% sezone igramo bez glavnih igrača. I to ne samo jednoga već obično bez dva tri. Ne znam više šta da kažem, nemamo mi ni toliko loše igrače koliko je cijela atmosfera oko kluba trula i koliko ove sezone nemamo baš NIMALO sreće. Ali to valjda tako mora biti...
  • MarK
    870
    Još jedan trener, a igrači opet igraju balet. Želimo vampira da im siše krv.
  • GZomanid
    711
    Ne, želimo igrače koji će izgarati za klub, da ih ne mora nikakav trener motivirati na to. Dosta više jeftinih stranaca nauštrb naših klinaca.
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Eugenio Arbarella za trenera. :rofl: Barem bi ih fino "počastio" riječima nakon ovakvog performasnsa.
  • Socrates
    82
    Za vrijeme Valentininog postavljanja pitanja izgleda jednako izgubljeno kao ja na ispitu iz glazbenog u 2. srednje kad sam znao prepoznati jedino Odu radosti.

Cannavaro, ajde ti nazad u Italiju, a nama dovedite Kovačevića da stvori ponovno veliki Dinamo.
  • Dudu 9
    523

Došao sam do tog zaključka tako što nemam pamćenje zlatne ribice pa se sjećam da niti on nije bio u stanju stvoriti nikakvu smislnenu igru i da je vratio već grogirane tovare u igru za naslov.
  • Dudu 9
    523

Kola su krenula nizbrdo za vrijeme njegovog mandata.
  • MarK
    870
    a vidi imamo Kuleta koji je izgarao dok nije postao standardan da bi kasnije šetuckao i pazio na frizuru, imamo Martina koji leti u LP, a u prvenstvu se vuče kao prebijena mačka... Da bi spriječili ovakve preobrazbe baš nam treba gonič robova da ih nabrije kombinacijom krvavih treniga i grijanja tribine.
  • Laugreano
    3.5k
    I za mjesec dana bi bilo Kovačeviću prevaro, mrš u belupo.
  • Laugreano
    3.5k
    Ma vrijeme je za smjenu generacije, koja se trebala počet planski radit jos prije dvije godine. Takva beskrvnost me vise ubila od samog rezultata.
  • Jurki
    15.8k
    Takva beskrvnost me vise ubila od samog rezultata.Laugreano

Potpis. Sramotno je da skupina profi nogometasa sebi dozvoli ovakvo gazenje. Ako ih vec boli kurac za klub.. ali bar ih nebi trebal boljeti kurac za sramocenje njih samih kao nogometasa.
  • Nolifer
    9.7k
    I za mjesec dana bi bilo Kovačeviću prevaro, mrš u belupo.Laugreano

Hahah. Eto. Nije ni sjeo na klupu, već bivši i odletio :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.