• DrawTube
    6.2k
    Mislim da je vrijeme za smanjenje buđeta

Nema smisla trošiti 70 milijuna na ...ovo
  • skener
    1.9k
    Mogu shvatiti i ljutnju i bijes, u ovakvoj situaciji mogu shvatiti i psovke dok su glave vruće, ali nikada i nikako ne mogu shvatiti likovanje, ruganje i slavljenje dok ti klub za koji navodno navijaš gubi.

Nikakve vi veze s Dinamom nemate i ništa vam taj Dinamo ne znači.

Koristite ovaj, a vjerojatno i druge forume za lječenje vlastitih frustracija i to vam je jedini cilj i svrha
  • GeneralNapoleon
    891
    Nadam se da Cannavaro bude gospodin i daje ostavku nakon ove povijesne sramote. Te se nadam da dovodimo ludog Sopica jer jedino sto nam preostaje je pokusat dobit sljedece dve tekme na neki pozitivan sok.

Ekipa je karakterno ocito katastrofalno selektirana. Zracimo bahatosti a ne mozemo nadigrat zadnje ekipe prvenstva.

Dovest Sopica i nadat se da moze svoju ludost prenijet na igrace. Igre svakako nece vise biti.
  • Dinamo Sarajevo
    75
    Imam 41 godinu. Od toga Dinamo pratim 31. Teško mi se sjetiti kad sam se jadnije osjećao, praznike, tužnije, zbunjenije kao večeras. S tim da je ovo večeras praktično potvrda "kontinuiteta" ove dvije sezone. Kad i ove dvije godine nisam fasovao infarkt, neću nikada. Toliko lutanja, toliko nejasnih stvari. Po kojoj jednoj ligici KTC igra desnog beka prije RPG, ili Ristovskog. Kako svi vide koliko je loš Mae, osim Canavara. Toliko lutanja..na pripremama slušamo o presingu, o pas igri..mi ne možemo presingu igrati ni protiv Bjelovara...nije problem u jednoj utakmici (iako ih se u ove dvije sezone skupilo barem 15 kriminalnih) problem je što se uopće ne nazire rješenje, obrisi igre, konture, ideja...znaš da u ligi igraš protiv bunkera, manje-više, protiv svih o ne možeš uigrati 5 automatizam..ne možeš uigrati odbranu prekidati...jbt k'o da je nuklearna fizika....mislim ...ne znam više ni šta pišem...baš jasno i tužno...Ok. idemo reći da ove godine nema titule (mora doći i ta godina) ali koja je vizija, ideja... kratkoročno, dugoročno..Neka preostali dio igraju Mikić, Halilović, Barela...to je kakva-takva ideja..Ostaviti uz njih kostur i na ljeto dovesti 4, 5 POJAČANJA.....oprostite ali ovako se jadno dugo nisam osjećao
  • Vratite nam Istok
    417
    Vratite nam staru zonu..DrawTube

Na kaj točno misliš pod ovim? Na izražavanje nezadovoljstva od sve više članova? Ja sam jedan od tih koji trenutno uopće ne vidim nikakvu šansu za naslov prvaka i mislim da imam pravo kritizirati rad ljudi u klubu.

...

Sedam bodova zaostatka nije puno, stigne se to bez problema u 13 kola, no gledajući našu igru koja je bila dobra u HNL utakmicama koje stanu na prste jedne ruke, apsolutno ne vidim način kako ćemo osvojiti naslov. Ići ću i dalje na svaku domaću utakmicu i poderati glas na sjeveru, gledati gostujuće, ali imam svako pravo izraziti svoje mišljenje o trenutnoj situaciji koju ne gledam keoz ružičaste naočale.

Uprava je odgovorna za ovakvu situaciju i tu ne mislim odmah na "vratite nam Mamica", jer je to bilo kudikamo gore, no...

Je li Uprava odgovorna na zadržavanje Jakira iako nije imao nikakvu igru? Je.
    Je li Uprava odgovorna za dovođenje Marka Marića kao SDa, a koji je onda za sobom ostavio krš i lom? Je.
    Je li Uprava odgovorna za polupriliku koju su dali Bjelici? Je.
    Je li Uprava odgovorna za to sto smo doveli trenera koji nema apsolutno nikakav trenerski rezultat u Europi iza sebe? Je.

Kad zbrojis sve iznad, je li Uprava odgovorna za to da smo od sezone koja je imala idealan pocetak kakav nikad nismo, a to je cijelo ljeto za uigravanje bez Europe i samo dvomec koji te dijeli od 30 milijuna eura, dosli na to da naslov prvaka držimo vršcima prstiju i sve je izglednije da će nam isti iskliznuti. Apsolutno je.

Svi volimo Dinamo i nikad se necu prestat nadat, ali prestanimo se zavaravat da je sve sjajno, bajno, da imamo space shuttle za HNL i da cemo ga, sad konacno kad nema LP, razvalit. I nazovimo stvari pravim imenom - Uprava je grdo sjebala sezonu koja je trebala bit odskocna daska za pobjec konkurenciji i utabati put za sljedecih nekoliko sezona.
  • SAS1987
    16.2k
    Mislim da je vrijeme za smanjenje buđeta

Nema smisla trošiti 70 milijuna na ...ovo
    DrawTube

Dinamo mora dan za danom tražiti način kako proracun povećati.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    nisi jedini,zato je i ovaj forum poseban. Ovdje su plava srca i većina nas su takvi i tako se osjećaju. Ima nas i starijih ,nas koji smo i vani i sve nam je i ovakav dinamo. Danima se čeka prijenos, očekuje pobjeda. Ovdje se palimo ,ljubimo i poštujemo na žalost po nekad . Šta reći,nije ljubav samo ples po ružama . I tuga i suze ide uz to . Ponekad ima dana koji su gori od drugih. Danas je takav dan razbu. Bit će bolje, to sam siguran. I bit ćemo prvaci
  • sarenicvjetic
    30
    Mislim da je dosta,sve bez hrvatske putovnice osim theophilea bacit na tribinu. Neka igraju mali Jakir i Mikic.
    Ove strance Poslat na istu adresu kao i Marića.
    Cavlina
    Mikic-galesic-jakirovic-Franjić
    Misic(ademi)-sucic(belcar-Stojković)-baturina
    Kačavenda-pjaca
    Petkovic(kule)
    Rade bi ovo trpio nego ove Rpg-ove,Mmaee,Kange,Cordobe i ostale tetkice
  • miro
    5.8k
    Uprava bi trebala sagledat sve svoje poteze ove godine, kako ne bi napravila nove greške. Najviše tu mislim na odabir sljedećeg SD. Mi ne nožemo punit svlačionicu stranim igračima, to nikad nije bio naš identitet, a identitet je jedino što ne smijemo izgubiti
  • sarenicvjetic
    30
    Bez pravog trenera SD je neiskoristiv.
    Identitet o kojem pricas je izgubljen odavno..
  • Nevo7
    931
    Kako svi vide koliko je loš Mae, osim CanavaraDinamo Sarajevo

Dobro on vidi, ali ga je Marić doveo i potjerao Bjelicu baš da on igra. Marić u kojeg se vlast Dinama kunula pa ga pret kraj prijelaznog roka maknula. Užasno lutanje naše uprave.
  • Haza
    8.6k
    Neka živi Dinamo i majka Hrvatska. Generali poslije bitke, dušebriznici, ohladite...
    Bit će života i ako ne budemo prvaci...
    Na kraju dana, ajmo samo ne biti loši gubitnici kao tovari...
  • Sibirski plavac
    3.7k
    Očajna večer, očajan vikend, očajno sve.... :confused:
    Apsolutno za svaku kritiku, ali ova najezda Tattinih ljubitelja na Dinamovim društvenim mrežama mi je i gora od samog poraza. Zar su zaboravili da je dotični bio u klubu kad su se izgubila oba trofeja 2017? O europskim izletima u njegovo doba da ne spominjem.
    Pamćenje nekih u rangu zlatne ribice.
    Dok matematički ne ispadnemo iz svih kombinacija ja ću vjerovati. Ukoliko dođe taj dan kada smo i matematički ispali, ništa, spremat se za iduću sezonu, pamet u glavu kaj se tiče pojačanja i pozicije SD-a i trenera, i valjda bumo se vratili gdje pripadamo.
    Ali ja i dalje, pomalo naivno, vjerujem u naslov. :strong:
  • Jaki991
    265
    Samo da stavis najbolje igrace koje imas u prvih 11 i nitko ti ne moze previse tog zamjerit, al kad ti mmaee igra u prvog pored teofila koji ti igra jbnog beka i zbog kojeg ti odlican igrac pierre gabriel ostaje na klupi, kad ti ademi koji u sebi ima max 30 minuta visokog tempa odigra cijelu utakmicu, covjek se stvarno zapita na osnovu ceka ovakva ekipa uzima stotine tisuca eura u otpremninama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.