• blubach
    789
    Sad mislim da nema dvojbe ni kod onih najoptimističnijih - u Dinamu je najmanje pola kolektiva - nesposobno.
    Od igrača, trenera, uprave pa sve do održavatelja terena.
    Više puta sam spomenuo i ponovno ću: pozdravljam Dinamovo proljeće jer je bilo potrebno ići na drugi put od ovog na kojem smo bili, ali moju podršku nema šanse da više imaju jer su na terenu doveli Dinamo do najnižih grana od lige za bedaka, a to nije mala stvar. Svaka čast za LP, to se nikad neće zaboravit, ali ovo u HNLu je kriminal i debakl. Netko je tvrdio prije koji tjedan da se na prste jedne ruke mogu nabrojati ljudi koji bi mogli vodit klub kao Dinamo i da nema puno boljih od ovih koji su sada ovdje. Ako je to zbilja tako, a valjda je jasno da nije, onda ključ u bravu jer u tom slučaju brzo neće ostati ništa.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Ma osvajamo ovo prvenstvo, neka bude papreno do samog kraja.

Moramo dobit derbi!
  • DrawTube
    6.2k
    Vratite nam staru zonu..
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Bruka , ovo je možda dobro za nešto. Samo neznam šta, da nije Franjić dovoljan za lijevog beka kao što su neki ovdje spominjali. Da Theo ne može igrati desnog beka , da Ademi nije ni za drugu ligu , i da je selahi stroj za kompletan nas vezni red. Vrijeme je da se probudimo. da Šibenik i gorica nisu pokazatelji ,i da ni nismo najbolji. Fact. Hol razlika protiv prve dvije momčadi je 1-9 ili tako nešto
  • NVKOD
    3.2k
    Zona nakon današnje utakmice s Rijekom:

Waste-land-main.jpg

Bome ste se @Paggini i @vjeko1701 raspištoljili :lol:
  • Praskaton
    3.7k
    Moramo dobit derbi!NitkoBitan

Definitivno ne smijemo izgubit.Ovakva Rijeka je zaslužila titulu kad mi ne možemo i ne znamo.Onakav hajduk nije
  • Dudu9
    1.4k
    Da mi je znati šta je ekipa radila na pripremama, rijeka nas ubila presingom, a da ne pišem da mi uopće nemamo presing nego samo gledamo kako protivnik se dodaje, nemamo nikakav izlaz sa loptom, kako je moguće da jedna Rijeka koja je u godinu dana rasprodala cijelu momčad, igra presing rasturi ovaku ekipu dinama na koje trošimo 20 mil eura na plaće
  • Etto2006
    32
    Bravo za BBB, idioti teški
  • GeneralNapoleon
    891

Dovedemo jednog od njihovih najboljih igraca i oni nas razvale :lol:

Ocito lose prolazimo protiv tih od kojij dovedemo stopera na zimu. Kao Zivkovica iz Lokse prosle sezone.
  • criticus
    3.2k
    Ovo je jako nepotrebno. Sad moramo bit skupa više nego ikada prije. Mamićevci su izmigoljili iz rupa. Trganje stolica i izazivanje nereda je najmanje što nam triba. Napunite sjever protiv Osijeka i navijajte ovako punite baterije mrziteljima svega što volimo.
  • NKDZ86
    3k
    Ljudi, svima su vruće glave, čuvajmo naš dinamo, pamet u glavu, pazite na riječi, djela ostavite za hladnu glavu...
  • Nolifer
    9.7k
    Perković je bolji od MMAEa. Jel otišo za Poljsku il ga moremo ostavit? Nema smisla da MMAE bude u prvih 11.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Pa kakav presing možeš očekivati sa Belcar,Baturina ,Ademiem i vezi fali ono što se navodi godinu dana . Pitbull jbg. Nemamo šta više plakati i zaliti . Tu smo gdje zaslužujemo biti. Rastureni smo na proste faktore, tablica ne laže . Ovo je brutalno spuštanje .ozda i njih stane , ali dzaba sve kad mi ne možemo dobiti derbije . Jel to slučajno? Sumnjam. Mislim da nam se sprema ili se iskreno nadam Velika čistka i promet na ljeto. Previše je kod nas prosjeka. Hvala Manenici što je pažljiv pa nismo prosuli više love nego posudba
  • Olmic
    4.1k
    Mislim da je Sopic svakako u srijedu na Maksimiru, vidjet cemo na kojoj strani
  • Jaki991
    265
    bio bi zlocin protiv sporta osvojit ligu s ovakvom igrom, kao i da jajduk osvoji… a ovi jazavci ne znam kak spavaju nakon sto ih 10 puta potplacenije ekipe guze vec sedmi put u prvenstvu, nadam se da ce ih sto manje ostati na ljeto
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.