• bbb medimurje
    3.6k
    U svakom golu ima prste i kasni
    Mars iz kluba prevaro
  • Praskaton
    3.7k

Stari prvi si ga branio sad ga tjeraš.

Prevara.Mnogi su tvrdili kako on ima duel igru,skok i zna razigrat..Nema on nista od toga.Al ima tešku bolikurčinu za Dinamo.
    Jel ozbiljno ovaj čovjek bolji od Maura Perkovića????
  • Crni86
    8.2k
    Treba stera u onu stvar i onog tko je predlozio da ga se vrati u prvu momcad.

Bruka i sramota. Sterajte ga da trenira s pionirima. I juniori su prevelik zalogaj za ovog lika.

Da branio sam ga jer nije bilo tolko kriminalno. Imo je gresaka kao i cijela obrana. Ovdje se opet prozivljava munchen. Jbga nisu svi ko vi da imaju nekog na piku i samo serubpo njemu ili ga hvale.
  • Praskaton
    3.7k
    Da branio sam ga jer nije bilo tolko kriminalno. Imo je gresaka kao i cijela obrana.Crni86

Sve se vidilo odavno.Nemam ništa od toga da se naslađivam jer je 90% foruma vidilo a onaj najvažniji nije.
  • NVKOD
    3.2k
    Snimka-zaslona-2025-02-22-184954.png

Kad stavimo u brojke (HNL), broj duela po utakmici iznosi:
    Mmaee
    Ukupni osvojeni dueli 1,8
    Osvojeni dueli na tlu 1,0
    Osvojeni zračni dueli 0,8

Torrente
    Ukupni osvojeni dueli 3,9
    Osvojeni dueli na tlu 2,0
    Osvojeni zračni dueli 1,9

KTC
    Ukupni osvojeni dueli 4,4
    Osvojeni dueli na tlu 1,9
    Osvojeni zračni dueli 2,5

Galešić
    Ukupni osvojeni dueli 3,6
    Osvojeni dueli na tlu 2,3
    Osvojeni zračni dueli 1,4

Što se tiče duela, Mmaee je najslabiji u svim kategorijama, što po uspješnosti duela, što brojčano. Sve u svemu, Samy bi trebao biti zadnji stoper u rotaciji, a nikako ne prvi. Očito je popravljanje frizure i kostobrana bitnije. Još na pripremama se je vidjelo da to nije isti igrač kao s početke sezone kada je igrao u paru s KTC-om. Spor, trom, loše postavljanje i čuvanje igrača (nastavi niz)...

Zaključak: Mmaee nije kvaliteta za Dinamo.
  • ElDorado
    2.2k
    Jel ga se smije vredzat a da ne popijes ban?
  • Paggini
    39.2k

Ne, ali pisanje ekavicom bi mogao biti ban.
  • ElDorado
    2.2k
    to je šatra stari
  • dinamozivivjecno
    2.4k
    Nadam se da je on svoje odigrao.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Odlazi iz svetinje.
  • vjeko1701
    12.4k
    Jel ti nije bio dosta jedan ban za korištenje slogana protiv Mamića za druge?
  • Dzgšb
    1.4k
    Ako on minute zaigra više za svetinju ,to je pljuvanje po nama navijačima..
  • Eduardo
    22.6k
    Samy Mmaee - odgovorno tvrdim da se radi o najlošijem stoperu HNL-a. Carlos, ikonski Brazilac koji je i dan danas ismijavan među dinamovim navijačima je David Alaba za ovog teletabisa.
  • GeneralNapoleon
    889

Ja nisam vidio igraca sa losijim govorom tijela. Ja ne znam jel on ne moze ili se ne moze motivirat da ogidra na pristojnoj razini. Kako covjek na momente izgleda je za kosu iscupat.

U principu je gora verzija Bernauera.
  • i more je plavo
    1.2k
    Bjelica nas je htio postediti ovih rasprava, ali popljuvali su i njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.