• Paggini
    40.1k

Nađi jedan dokaz kad se cenzuriralo ikoga na ovome forumu ili ideš na ban od 7 dana.
  • IceMan
    2.6k
    Treba to sve najuriti i počet slagat ekipu na novo.

Kada kažem sve mislim i na upravu koja nam je ovo sve priuštila.

3x trener, 1x sportski, još nije ni godina dana.

Pa kaj je Dinamo, nečiji pokusni kunić?
  • Benito
    1.1k
    Zaostaješ u prvenstvu, treba ti pobjeda da se priključiš skroz. Ktc na beku di ga spojiš sa Pjacom koji je tamo onda odsječen i izgubiš igrača koji ti je najbolji. Rpg na klupi. Staviš Mmaeea u sastav koji kiksa svaku tekmu, Hoxha uđe dvije tekme s klupe bude dobar odmah u prvu ide, naravno Pjaca desno odmah. Stvarno odluke užasne, nema ništa smisla
  • Krulek
    733

Stranci, prijatelju, stranci. Nema tu kemije među igračima, motiv je samo lova ne Dinamo. Vrlo jednostavno.
  • znajdatevolimja
    286
    Sopa, povedi nas

I dajte čovjeku suglasnost da tuče igrače, ovo nema smisla
  • E46
    1.2k
    Jebote e mi pored Selahija dovedemo belcara umjesto da isplatimo klauzulu oslabimo protivnika i imamo zvijer od igraca. Ciganimo se za parsto tisuca eura i upravo smo popušili prvenstvo. Kakva je to vizija ja ne znam
  • znajdatevolimja
    286

Konstruktivan odgovor, nabijem te na debila
  • Sjevernjača
    5
    Napisat cu za Mmae..ubija me lik
    Ko vezni da svojom pojavom bude strah i trepet..takva nezainteresiranost kod golova..
    Povlaci se, kad je vec napravio faul da napravi i drugi pa posalje poruku svima on pusta da ovaj sutira po golu, iako je ovaj pobjego baturini moze igrat glavom i izbit, a on gleda negdje
    Nije mi jasno zasto se to trpi i vidi li netko to u Dinamu?!
  • db-izbjeglica
    16.7k
    Mene fascinira lakoća kojom dinamo prima golove. Svaki prekid je pol gola, al doslovno.

Katastrofa... ne znam što bi rekao.
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Ma smirite se, imamo ih gdje smo htjeli, sad će se opustiti :lol: dečki uz Dinamo kad i ne i kad ne ide, ajmo poginuti drugo poluvrijeme
  • Orc123
    10.8k
    Stvarno nista peotiv Belcara, trebao biti opcija za ljwto ali znas da trebas 6icu i onda dovedes Belcara a ne Selahija! Belcar ne moze igrati 6icu nikako! Nama je trebao razbijac kao sto je Selahi, a kakav je je pokazao danas kad nam pojeo vezni red!
  • Fanboy
    2.9k

Ne cenzura u smislu vas moderatora, da sam to mislio to bi i napisao... Već čim je netko iznio kritiku objektivnu postojala je grupa forumaša koja bih odmah napala kako se truje atmosfera, neka lažna pozitiva itd.
  • reziser
    7.2k
    Ovo je veća sramota od minhena….
  • jedan u nizu
    12.2k
    Sad ce Fabio zamijeniti Mmaea sa samim sobom pa cete vidjeti kaj je obrana :D
  • javolimtebejako
    2k
    jedino pljugu zapalit sad drugo ne preostajeBlueWarrior86

zapalit pljugu ili ici van, to je dilema
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.