• znajdatevolimja
    229
    Što se tiče bahatog Martina Baturine, koliko on ono milijuna vrijedi? Koji scouti ga ono gledaju?
  • BlueWarrior86
    22
    Vruca glava, jedino pljugu zapalit sad drugo ne preostaje
  • dd29
    662

Ni blizu
    Osvojen rekordan broj bodova u ligi prvaka
    Da u prvenstvu završimo deveti ne bi bila najgora
    A borit ćemo se za naslov do zadnjeg kola
  • Debelko
    278
    covik u 11 miseca ima 3400 postova, ovo mu je ocito WhatsApp chat a ne forum
  • E46
    1.2k
    ma nemamo mi ni golmana ovaj nevistic je smjesan, uplasen. On ne smije nikom nista rec a kamoli se zaderat, ponekad djeluje kao da ni nije u utakmici, jebo te mi najboljeg golmana sto imamo posaljemo u sibenik a "ovo" nam brani.
  • Sbkbbb
    252
    Da mi od rijeke koja je prodala pola ekipe gubimo 3-0 na poluvremenu.
    Odlazite pickice preplacene
  • Mr Anderson
    11k
    Dajte nam još Kangi, Mmaea i sličnih nekarakternih stranih klošara.
  • Efes Pilsen
    9.9k
    Bernauer - KTC je duo koji je iznjeo proslu sezonu kad se lomilo. 3 derbija, 0 golova, a onda je dosao marokanski Messija, Bernauer je zavrsio na posudbi, KTC na beku.
    Sramota, skidajte dresove.
  • Fanboy
    2.9k
    Zašto zaključavati temu ? Neki ljudi nisu za forum, nisi smio iznjeti kritiku kad se dovodio Cannavaro i davale velike plaće strancima, ne smiješ sada kada nas rastavlja Rijeka koja je prodala najbolje igrače...Međutim Bjelica se mogao pljuvati i hvaliti Marića na sva zvona.

Naučite prihvaćati tuđa mišljenja, ne pumpat lažnu atmosferu. Nitko se ne veseli, već baš zbog cenzure i ušutkavanja ljudi sad bacaju van frustracije jer su ovo očekivali...
  • Time
    980
    Jel zna Canavaro da smo dobili crveni ?!?!?! I vi koji se ne slazete da stranac ne mora biti bolji duplo od domaćeg da igra ste potpuni idioti
    Nista spremamo se za sljedecu sezonu
  • Blueshadow86
    2.6k
    A sta bi trebao tocno?
    Ekipa mu vodi 3-0.
    M94

Mogao je to malo diskretnije proslaviti. Al kome ja ovo govorim...izgleda da si isti karakter kao on. Umij se hladnom vodom.
  • Pacho
    207
    Kome treba lijevi bek ili sestica, jel? Dobro da smo tu ustedili pa usrali desetke milijuna od sljedece LP
  • i more je plavo
    1.2k
    A Talijan da ima imalo ponosa, vec veceras bi zapucal doma, i tak je na pola puta.
    On ove igrace ne zna podignuti, mozemo se samo brukati iz tjedna u tjedan.
    A samo da mi je znati tko je dopustio da se Maric i Talijan školuju na Dinamu.
  • mali M
    6.9k
    Bjelica je barem jednu dobru odluku u ovom drugom mandatu imao.puxigadjurdja

Znaš kaj, uvijek prvi koji krenu kritizirati budu žrtve... Na kraju sve kaj je Neno govorio je točno, a dali su mu ništa vremena i pojačanja. Al popio je metak jer više nije strpljiv kao nekad i trubio na sva zvona šta nevalja... To što sad ispada da je bio u pravu nam je nikakva zadovoljština.. baš naprotiv
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.