• Sibirski plavac
    3.7k
    Što se više bliži, neki čudni optimizam me uhvatio. Recimo 1 2 za nas na poluvremenu, a na kraju 1 3.
    Jebiga, vjerojatno ćemo primit barem 1. :lol:
    Kanga, Bati i Hoxha.
  • GeneralNapoleon
    885
    Demonstracija moci bi bila ono sto nam treba ali mozemo bit sretni i pobijedom u desetoj minuti nadoknade.
  • vjeko1701
    12.4k
    Prošle godine je bilo penalom u nadoknadi.
  • Mr Anderson
    10.9k
    I mene lovi optimizam. Popio sam par piva, trebao bi se odlogirat. Ak slučajno krene loše i počnu izlazit iz rupa dežurni pljuvači, znam da ću pobrat ban. Revolveraš vreba iz busije.
  • don
    11.2k
    a ne, u slučaju još jednog poraza u derbiju, i to tako važnom, sigurno da slijede poruke pune optimizma i pozitivne enegrije. Moderatori neka reguliraju i baniraju one koji pređu granicu i to je to, ostalo je sve normalno i prirodno.
  • GeneralNapoleon
    885

Izvodenje tog penala nisam mogao ni gledat od muke. A mislio sam da smo naucili iz gresaka i da se takav uzas nece ponovit.

Ali kako ide onaj meme: "Look at us. Who would have thought?"
  • ElDorado
    2.2k
    Tovari najavljuju našu tekmu. Bravvo Maxsport
  • Mr Anderson
    10.9k
    ne, u slučaju još jednog poraza u derbiju, i to tako važnom, sigurno da slijede poruke pune optimizma i pozitivne enegrije.don

Drugo je ako bude poraz, nebi ih ni ja štedio. Ali ovdje krene pljuvačina ako u 20. minuti ne vodimo dva razlike, a ne daj bože da prvi primimo gol.
  • don
    11.2k
    to se slažen.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Nimalo nervozan.
  • grba
    69
    U glavi mi je onih 2:7 na Rujevici...
  • GeneralNapoleon
    885

A mislim da ljudi jednostavno razlicito to dozivljavaju. I ne mora sad bit da je jedan nacin los. Ali imas ljude kratkog fitilja i ljude koji stoicki podnasaju muke :lol:

Ja na primjer vrlo brzo pocnem kipit dok vidim da je opet isto sranje. Sad jasno mozemo diskutirat dal treba pisat na forumu jer svakako nikakve koristi. Ali realno ni pohvale nemaju nikakve koristi :lol:

S time samo zelim rec da nemaju sigurno svi koji size lose namjere prema klubu. Jednostavno su ljudi razliciti i na razlicite nacine podnasaju to.
  • NVKOD
    3.2k
    Bitna stvar za zapamtiti je da se utakmica igra 90 minuta.

Sjećam se kako me je prijatelj provocirao kad je City vodio Real u dva navrata u prvoj utakmici, sto poruka sam dobio, ali na kraju je Real pobjedio i prijatelj se više nije javljao.

Znači, ništa nije gotovo dok sudac ne odsvira kraj dvoboja. Pohvale i hvalospjevi, a bome kritike i pljuvačine tijekom igre "ne valjaju". Kad utakmica završi, onda se može pošteno komentirati.
  • Mr Anderson
    10.9k

I ja šizim, pogotovo kad nisam na stadionu. Ali sam usredotočen na utakmicu, ne trčim svoje ludilo odmah prebaciti u pisani oblik na forum. Uopće, mi nije jasan poriv nekih da tu svoju negativu odmah dijele na forumu. Ko i one koji na stadionu od prve minute krenu s jebanjem majki igračima.
  • prefontaine
    1.1k
    Ne mogu više. Konfuzija u glavi, na jednoj strani milijuni i postotci koji se tiču bilješki uz završni godišnji obračun, na drugoj strani nervoza prije utakmice, na trećoj strani pive koje ne idu uz Excel nikako, na četvrtoj strani kmečanje naših za utakmicu hajduk osijek...
    Živci rade na max. Živili i čujemo se.
    (#/d)

20250222-170748.avif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.