• Praskaton
    4.4k
    Ako mi u kupu izgubimo od ovog Osijeka treba raskinuti ugovore svima.DrawTube

Trebalo ih je kaznit nakon onog poraza u Osijeku.Protiv ovakvih klauna izgubit
  • rioda
    8.6k
    Više mi je ovaj treći gol bio faul nego ruka kod drugog gola
  • Ivdzo11
    6.6k
    Nama je jedina sansa bila da je Copittelli dobio otkaz i Sopa dosao i malo prodrmao momcad... Ovako uzasan Osijek ne moze pola prijeći
  • don
    13.2k
    šanse da Copitelli bude na klupi protiv Dinama su ravne nuli.
  • hardek
    4.6k
    A najgora da Osijek dobije kantu za vikend i onda dolazi Sopa na nas sa efektom novog trenera. I upravo to će se desit
  • Nogo
    6.6k
    Taman će Sopa doći da ih prodrma prije kup utakmice s nama. Mi ih moramo razvaliti na Maksimiru nebitno tko im bude trener!
  • Blueshadow86
    3.4k
    Ako je Sopić bio prošlo kolo već na naplatnim kućicama, onda je sada već kod Čepina.
  • Mathiasovi Chageri
    5.4k
    Jedva čekam da se ovaj tjedan pretvore u miks Guardioline Barcelone i Juppovog Bayerna u kupu kad Coppitelli dobije otkaz.

Želim im da se ubrzo nađu tamo gdje su trebali biti da ih nije spasio Vojnovićev penal protiv Dragovoljca. Bezvrijedna, besmislena ekipa.
  • Orc123
    11.7k
    Ovog Hajduka je Varazdin drzao u toru 90min, a ovi ne mogu centar proci.....
    Nadam se da vas hos vise sad zeli za ovog panja Jurisica izdvojiti 2,5mil eura.....strasno ...
  • Dani Olmić
    1.5k
    Mozda nepopularno misljenje, ali mi je ovaj Bamba nekako konkretniji i efektivniji igrac od Cordobe i Mbukua
  • prefontaine
    2.2k
    A bokte kako kmečite to nisu istine. Pičke mađarske, samo protiv nas ginu, samo protiv nas igraju... Ko djeca u vrtiću ste.

I mi se više napalimo protiv Milana i Chelseaja nego protiv Skenderbeua i Ballkanija. Svatko se više napali protiv klase, u čemu je problem?!

Al kmečite ga nenormalno.
  • ibro1986
    386
    mi da kulena pustimo da igra sad bi imo duplo vise golova nego livaja tako da nemojte se cudit tom tovaru
  • ElDorado
    4.1k
    Nisu tovari toliko dobri koliko su ovi grozomorni. Mozda i tankiraju budalu na klupi

Nisu oni protiv nas nista bolji bili dva put su centar presli. Nasa krivica
  • Cosey
    584
    Polako mi se Osječani približavaju hajdukovcima po netrpeljivosti.
    Protiv nas igraju kao da im je ulog život, a ovu 3:0 u 25. minuti. Opasno smo im se zamjerili.
  • Jay
    1.6k

Tako je evo, predajem se. Petkovic ne valja, livaja bog baluna dok ne dodu pretkola i dok nije zasticen kao velebitska degenija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.