Uvijek sam zamišljao otvaranje Maksimira kao oproštajnu tekmu Luke Modrića.
3x30 min između Reala Dinama i Tottenhama, još ako bi on odradio zadnju sezonu kod nas. — austrijanac
Samo rečenica o “sitnici” koja je jučer spomenuta, ali se nije išlo u detalje: Dinamo bi na sebe preuzeo operativno i investicijsko održavanje, a potonje se definira kao određeni postotak od ukupne investicije godišnje, najčešće 1-1.5%. Nek dobijemo upravljanje na 30 godina, karikiram, uložit ćemo u održavanje tog stadiona adekvatnim i reprezentativnim više no što su država ili grad pojedinačno uložili u njegovu izgradnju, samo će se to rastegnuti na dulji vremenski period.
Tako da nije da mi nećemo sudjelovati u financiranju, sudjelovat ćemo u konačnici s više od stotinjak milijuna eura, samo na način da će se grad i država moći hvaliti da su napravili stadion, a mi ćemo financirati održavanje na način koji nam zbog cashflowa najviše odgovara. — Bosskovitz
to u sporazumu nigdje nije napisano — db-izbjeglica
Okej sad pišemo svi svoja mišljenja pa bez neke nesuvisle reakcije molim, ja sam stava da Zagrebu uz Dinamov stadion treba još jedan natkriveni od 5.000. ni stolca više... To je točno ono što treba za potrebe lokalnih klubova.. sve ostalo je po meni bacanje love u vjetar... I svi ostali klubovi u RH bi mi imali stadione kapaciteta 5.000 izuzev Hajduka i Osijek kad je već sagradio Pampas neka tamo igra. Pa nitko ne dolazi gledati utakmice po tim gradovima, da nema gostujućih Dinama i Hajduka prosjek bi im svima bio 1000 ljudi... Zbilja mi nije jasno za koga svi ti ljudi misle graditi stadione kad se priča o kapacitetima... — mali M
Iako tehnički o stadionu brigu može voditi i netko drugi osim Dinama jer se radi o natječaju, na tom stadionu realno ne može biti nitko osim Dinama - ne zbog nekog mog uvjerenja nego naprosto nitko drugi ne moze puniti 20-30.000 ljudi 20-30 puta godišnje. Taj stadion bez Dinama nema smisla i bez Dinama neće biti. — Bosskovitz
Nije jer tome nije ni mjesto u sporazumu, s obzirom da je sporazum potpisan za građenje stadiona. To je nešto što će se definirati natječajem od strane firme koju će država i grad prema planu osnovati sljedece godine. Netko od govornika je spomenuo upravo investicijsko održavanje u nekom trenutku, a to je upravo to. Ovo je najbolji mogući model za sve uključene.
Iako tehnički o stadionu brigu može voditi i netko drugi osim Dinama jer se radi o natječaju, na tom stadionu realno ne može biti nitko osim Dinama - ne zbog nekog mog uvjerenja nego naprosto nitko drugi ne moze puniti 20-30.000 ljudi 20-30 puta godišnje. Taj stadion bez Dinama nema smisla i bez Dinama neće biti. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.