• Kujtim Shalla
    4.1k
    Jad i čemer. Kad pomisliš da ne može gore
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Baš je tužno kaj nam se sa košarkom dogodilo, sport u kojem imamo tradiciju, ali ne ide pa ne ide. Valjda će se nešto opet promijeniti, nije dobro već duuugo

@Zagreb1992 Ne znam stvarno više, bio sam klinjo i ne sjećam ga se, ali uvijek mi je Dražen Petrović bio naš najdraži sportaš, boli me duša i radi njega u što se ovo pretvorilo. Mislim da je greška bila ABA jebena srpska liga, ali tko će više to znati

@dinamozivivjecno A uvijek se nadam da ćemo negdje ,,probiti"...Dan danas sam uvjeren da su nas Srbi pokrali 2005. kad je bilo prvenstvo kod njih, kad su Španjolci imali skoro 50 slobodnjaka. Ali sad idem u krive teme . Uglavnom kaj se tiče košarke teška depra
  • Zagreb1992
    2k

Liga nam je kriminalno loša i takva će biti i dalje dok su uhljebi u samim savezima
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    ajmo realno kosarka nam je u banani jos od kad nas je Drazen napustio, uz poneki bljesak, ali sve je to nekako blijedo.
  • KtcGoat
    210
    Bit ce uspjeh i veselje kad se u buduce i kvalificiramo negdje, a najgore sto imam osjecaj da je i cjelokupno drustvo diglo ruke od kosarke i da ljude vise-manje boli kurac
  • Zagreb1992
    2k
    Košarka nije u banani od smrti Dražena ..Imali smo u Sloveniji npr 2013 odličan rezultat gdje smo bili 4. Pod Acom smo u Riu isto dobro izgledali i čak smo bili u egalu sa Srbima ..Ulaganje je ključ svega ..Da smo bili pametni i ulagali u košarku danas bi vjerujem igrali revijalnu utakmicu jer bi već osigurali europsko ..Izgubio si dosta mladih igrača koji su išli van ili na NCAA igrati jer su uvjeti u klubovima loši za napredovanje ..Realnost je to ..a smrt Dražena je samo floskula s kojim godinamna pokušavamo se kriti iza toga , a ne prihvatiti istinu
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Ma nije sve ni u tim famoznim ulaganjima u sport. Naravno poželjna su, i mogu donijeti rezultat, ali ima primjera di unatoč silnim ulaganjima u razne sportove, skoro nigdje nemaš konkurentnu reprezentaciju (primjer Mađarska, zemlja koja enormno ulaže u razne ekipne sportove, a jedino gdje imaju ekipu koja je ozbiljna i konkurent za medalju je vaterpolo. Ovo ostalo, nogomet, košarka, rukomet, odbojka, futsal, to je dovoljno dobro za kvalificirati se na turnir i onda biti kanta za napucavanje...)
  • Praskaton
    3.7k

Nije sve al u ovom slučaju je ključno.Gledajući samo Cibonu,u sezoni se promjeni roster po 5-6 puta jer nemaju za plaće.Igrači dolaze i odlaze kao na tržnici.

Mislim da za početak treba izaći iz Aba lige.Nista nam ne donosi.Fokusirat se na rad u klubovima.
  • Zagreb1992
    2k

ABA liga nije kriva radi stanja u klubovima ..stručni ljudi na pozicijama u savezu i klubovima + ulaganja su put prema kojem trebamo ići i vjerujem da će biti bolje ..Ima nade za taj sport i dalje
  • Praskaton
    3.7k

Nisam ni rekao da je kriva.Ali nekonkurentni smo sezonama tamo,nema smisla iz godine u godinu ista prica.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Ako se futsal mogao dići i klupski i reprezentativno, zašto se ne bi i košarka? Znam da financijska moć klubova u futsalu nije ista kao onih u futsalu, ali opet, klubovi očito nešto rade bolje nego košarkaški klubovi. U futsal ligi nam unatoč strancima, opet dominiraju domaći dečki koji također čine većinu u Hrvatskoj reprezentaciji i to se vidi po dobrim rezultatima zadnje 2-3 godine. Naša košarkaška liga ne može biti kvalitetna kao ove najjače (španjolska, turska, grčka, talijanska, francuska), ali uz ulaganje, promociju lige i općenito uzdizanje na neki viši nivo, odbijam vjerovati da ne može biti barem neka sredina po kvaliteti europskih liga.
    Futsal liga nam je top 5 u Europi po kvaliteti. Vjerujem da i košarkaška s ulaganjem, planiranjem i promocijom, može se uzdignuti do neke pristojne razine.
  • Zagreb1992
    2k

Vratit ćemo se na isto ono o čemu govorim ..Ulaganje u košarku se mora urediti odmah ..Ne samo košarka nego i ostali mali sportovi .Kad bi se to dogodilo imao bi klubove koji bi igrali europu i samim time imali konkuretnu ekipu na svim frontovima .Imamo igračkog potencijala za bolje sutra ..sad nam trebaju ljudi koji će usmjeriti taj sport prema naprijed..Oni koji sad vode savez koče godinama bolje sutra košarke
  • Zagreb1992
    2k
    Inače FIBA se mora srediti i ovakve stvari gdje Cipar sa svim porazima ide dalje radi toga kaj je domaćin je nakaradno
  • miro
    5.7k
    Imaš jednog od najbogatijih Hrvata (Tedeschi) koji obožava košarku, pa daj čovjeku da tu Cibonu uzme pod svoje i digne ju na europsku razinu.
  • nemapredaje
    4.3k
    Hrvatska košarka je godinama bila na dnu, a u ponor je pala onda kada je Cibona odlučiila odustati od Eurolige i dat mjesto Crvenoj Zvezdi.

Tada je dana poruka ostalima da smo odustali od ikakvih europskih ambicija i da se prepuštamo životarenju.

Možete misliti kakva je to bila poruka svim mladim košarkašima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.