• hardek
    4.2k
    A na var monitoru gleda sam sebe 2 metra od mjesta događaja.

Antunović je teška truba, Dabro je doktor nogometa za njega makar ne zabio gol sljedeća 3 mjeseca.
  • Nogo
    5.5k

Smakaj za vodstvo
  • BBBaranja
    3.1k

Taj Romić je do prije prije par sezona sudio županijske lige.
    Ali dečko je mlad i "perspektivan" pa je brzo napredovao.
  • dmil
    447
    Sudeci po pricama poznanika u jednoj Slavonskoj zupaniji, perspektivnost se mjeri iskazicom plave boje
  • Orc123
    10.7k
    Jel moguce da Osijek odigra jednu dobru utakmicu a da nije samo protiv nas!? Mislim da je veijeme za jednu takvu....barem remi da izvuku
  • Antisha
    838
    Cinik u meni očekuje poraz Osijeka i još pohvala mitskoj poljudskoj atmosferi od strane Roka Jurišića.
  • rioda
    7k
    Bit će danas bolji nego protiv Rijeke sigurno, vraćaju im se neki od najvažnijih igrača, Matković, Soldo i Jugović, a i vjerojatno Jurišić od početka, on je s Rijekom ušao tek kasnije
  • Praskaton
    3.7k
    Više sam vjerovao Lokomotivi i Istri da će uzet bodove nego Osijek.Nek me iznenade nemam nista protiv.
  • Droljo
    12.5k
    Dere Osijek tovare danas!
  • don
    11.2k
    veće šanse polažem u Goricu na poljudu posli ovih derbija nego u Osijek danas.

hajduk će solidno odradit derbije, ali će se opet sjebat na malim utakmicama.
  • jedan u nizu
    11.9k
    hajduk će solidno odradit derbije, ali će se opet sjebat na malim utakmicama.don

Ma nema sanse. Danas opet igraju antinogomet i muce se sami sa sobom.
    Rekao bih 50-50 danas
  • don
    11.2k
    Danas opet igraju antinogomet i muce se sami sa sobom.jedan u nizu

to se slažen sigurno, ali pišen ovo poučen iskustvom hajduka i derbija.

svaku utakmicu igraju antinogomet, a takav stil može upalit samo u derbijima, dok u malim vidimo kako prolazi.. iako, koliki je uopće "derbi" hajduk - Osijek..

današnji ishod utakmice ovisi o Osijeku, recimo to tako.
  • Droljo
    12.5k
    današnji ishod utakmice ovisi o Osijeku,don

Da. I za razliku od rijeke vraća im se vezni red i špica. Soldo i jugović im strašno znače. Pa i mali Matković gore.
  • jedan u nizu
    11.9k
    iako, koliki je uopće "derbi" hajduk - Osijek..don

bas sam htio i napisati. Osim na papiru meni ovo nije nikakav derbi.

Vise bi mi bio derbi za europu, kakvu igru pokazuju i jedni i drugi.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Očekujem očajan Hajduk, čak dominaciju Osijeka na momente, ali rutinsku pobjedu od 1 0 golom "Boga baluna" iz penala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.