• don
    11.1k
    a ne o 100 bakljiTom Hanks

e da je 100, i ispod tribine a ne po terenu, virujen da bi malo ko prigovara. A ne da iz pištolja 100 metara isprid sebe ispaljuješ baklje, da ne spominjem pokušaje gađanja naših tribina.
  • Danko
    1.4k
    Mene su strašno iziritirala njihova sranja na prošlom derbiju na maxu , ali da smo mi tu utakmicu dobili 3-4 razlike bolio bi me k.... za njih i njihove baklje.
    A ovak, nemoć na terenu još se oni preseravaju na tribini, pa ima da popizdiš.
  • Crni86
    8.2k
    Koga boli k za tovare, totalno su nebitni oni i koliko karata ce dobit. A iskreno zelim im sve najgore pa makar i ne dosli na maksimir. Bas me zaboli ona stvar.
  • Krizy
    53k
    Ono što su napravili u 12. mjesecu 2023. moglo je završiti puno gore za sjever, a također su oštetili dosta toga.

Daj im 5% i tko ih šljivi, ne daju ni nama nitko.
  • GeneralNapoleon
    849

Za onakve pizdarije kao na proslom derbiju da se 10 minuta ne igra nogomet jer je desetke baklji zavrsilo na terenu ja bi klubove kaznio tako da im pripisem poraz za tu utakmicu.

Sto se mene tice neka se pale baklje na tribinima i ako me osobno za to nije briga s time da nisam ultras. Ali to sto su oni radili prelazi granice dobrog ukusa i trebalo bi se kaznjavat drakonski jer nema vise veze sa nogometom.

Ovo je vjerojatno i nepopularno al jbg.
  • Kujtim Shalla
    4.1k
    Pa sjebali su teren totalno. Ja im nebi nikad više dao ni 5 posto. Ma kavez bi za njih sagradio i 300 da može stati unutra. A neka ih udje milju pa nek se poguse govna tovarska . Meni je i 5 posto previše
  • Jurki
    15.7k
    ko ih jebe. Ovakav potez je trebalo napraviti davno.
    Evo vam 5 posto kapaciteta i jebite se.
    Valjda jedini stadion na svijetu di ima gostujucih navijaca 15 posto.
  • Jay
    607
    Kad dobiju 5% - haha bojidu nas se
    Kad dobiju vise - nema im tko doci na stadion pa eto mi cemo napunit haha

Moralne vertikale kojima baklje unose specijalci i zastitari, voljeni kapetan pere novce mafijasima, klub koji bi sutra zvijezdu vratio na grb da netko baci na stol 5 milijuna eura.
  • reziser
    7.2k
    Potpuno podržavam ovu odluku koju je trebalo odavno napraviti. Prvo nakon transparentna mrzim d…
    A ova zadnja količina pirotehnike, ispucavanje baklji, mislim da je prelila čašu.
    Konacno!

Iako opet zaštitari trebaju biti jako oprezni, jer ne isključujem da opet dolaze napraviti nered
  • NORTE
    13.6k
    Potpuno podržavam ovu odluku koju je trebalo odavno napraviti.reziser

Apsolutno, podrška klubu za odluku o 5% gostima, a vjerojatno i nije samo do kluba.
    No, zapravo nije ni bilo drugog izbora, odluka je donesena samo zato što je parking na Borongaju nedavno prenamijenjen i sada se koristi za potrebe bolnice Rebro.

Ovu opciju bi odavno i bez razmišljanja podržalo barem 90% članova dinama, a vjerojatno i više.

Tek treba vidjeti kako će se ova odluka voditi i u drugim slučajevima tj kad dođu navijači drugih klubova, npr europskih, vjerojatno na potpuno isti način.

Čak je i bivša uprava pokušala ograditi mrežom 5% na jugu, što su BBB odbili kao mogućnost, a nedavno je grupa zatražila i da se gostima daje maksimalan broj karata za jug.

Dok je ovaj režim parkinga gosti će dobivati 32% juga, praktički trećinu.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Kad dobiju 5% - haha bojidu nas se
    Kad dobiju vise - nema im tko doci na stadion pa eto mi cemo napunit haha
    Jay

Kad vide da mi punimo dvoranu i imamo jebeno navijanje na futsalu ili nekom drugom sportu- "haha lipo ih je Mamić potira sa Ruglomira pa sad utjehu nalaze u nebitnim sportovima gdje izbacuju svoje frustracije što ne mogu takvu atmosferu imati na Maksimiru kao što imamo mi na Poljudu"

Ovo mi je najurnebesnija vrsta komentara. Jednom je onaj Hajdučka štorija objavio video o futsal klubu Hajduk koji ima šanse uskoro ući u prvu ligu i rekao da bi im se mogla dati podrška kao što je daju Boysi Futsal Dinamu. Ispod tog videa sve komentari poput ovog gore, ili npr. "samo je jedan Hajduk ,sve ostalo su umjetne priče", "to što se oni jadnici iz Zagreba umjetno pale na neki tamo mali balun, ne moramo i mi".
  • Rile
    49
    Ja bih im dao cijeli jug, jbga, ljubitelj sam nijemog filma.

Al bih, ako je moguće, stavio u ugovor sa zaštitarskom kućom neke penale za svaku baklju na jugu iznad nekog limita (20 npr) pa da vidimo...
  • jedan u nizu
    11.8k
    Djava je straj .... Parole po drustvenim mrežama danas.

Samo im treba vratiti - znaci da je njih starh vec 30 godina kada nam niti 5% ne daju.

Uz to umetnes sliku papirice koje su djelili po tribini kako ih nebi boysi svaki put nadglasavali :cool:
  • GOAT
    2.1k
    Realnost je da budale ne možeš kontrolirati, ne moze svaki navijač imati svog zastitara koji ce ih kontrolirati na tribini.

Baklje po terenu, transparenti o mržnji i navijanje protiv Dinama bar 70% utakmice..

Ko ih jebe, ne bi im ni tih 5% dao pa nek si gledaju tekmu doma preko hajduckog tv
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.