• DrawTube
    6.2k
    najjači od svih su mi Osjecani koji govore o izdaji od strane države a županija im je najveći HDZ bazen u Hrvatskoj a gradom im hdz i partneri vladaju od osamostaljenja
  • NB86
    16k

Jadni brinu se za porezne obveznike a mađarska drzava im financira klub hahaha
  • DrawTube
    6.2k
    kaj misliš ima li neki forum navijača Ujpesta gdje su pizdili kako mađarski porezni obveznici financiraju stadion u Osijeku :smirk:
  • Papastrumf
    14.3k
    Za razliku od svih dosadasnjih najava gradnje stadiona, iza ovog sporazuma stoje deseci sastanaka, pregovora i dogovora između drzave i grada uz sudjelovanje kluba.
    Ja ne mogu tvrditi 100% da ce se projekt zavrsiti, ali isto tako nikada nisam bio toliko optimistican jer ako su svo ovo vrijeme tokom sastanaka zadnjih godinu dana glumili onda su odlicni glumci.
  • IceMan
    2.6k
    Ja isto vjerujem ovaj put da će to tako i biti.

Previše su se “dali javno” i poptisivali službeno da onda nebi bilo tako.

Možda sam u krivu al ovaj puta zaista vjerujem u novi stadion.
  • kibic
    1.1k
    Zašto se odustalo od privatnog investitora? Negdje je bilo napisano da im nije financijski isplativo 40k kvadrata za komercijalne svrhe.
  • Mali dioničar
    16.8k
    Zašto se odustalo od privatnog investitora?kibic

Jer su shvatili da bi koncesija OPET (Autocesta Zagreb-Macelj, Zračna luka Franjo Tuđman...) bila postavljena na način da ukoliko prihod ne bude zadovoljavajući za koncesionara, razliku trebaju platiti porezni obveznici.

Koncesionar bi imao zajamčeni povrat, dobit mu se ne bi ograničavala, a nikad ne bi bio u minusu jer bismo mu mi svi pokrili manjak projeciranog prihoda pa na njemu uopće ne bi bio rizik.
  • SAS1987
    16.2k
    Dalmacija radi, Maksimir se gradi :lol:
  • NORTE
    13.7k
    Ostatak velike cetvorke hiperventilira oko ovog predstavljanja, guštam na reakcijeNB86

Ne pratim, ali skroz očekivano i moram priznati da neopisivo guštam u kmečanju.
    Mali nebitni Toboli, Ružomberoci, Kyzilžari i (G)Zire.

Do useljenja u Kranjču očekujem baš sve spremno za rušenje našeg starog stadiona.
  • Patak
    3.1k
    Svaka nova objava političara se uzima kao sveto pismo a zaboravljaju se odmah stara obećanja. Nerealno je očekivati da će se izgraditi dva stadiona u par godina u jednom gradu koliko god obećanja bila uvjerljiva. Kao što se nikad nije i nikad neće izgraditi dva mosta, dvije bolnice, dva kazališta ili dva muzeja, bude ali kroz 10-30-50.godina.

Zato sam pisao da bi grad trebao odustati od Kranjče i sve novce prebaciti na novi Max jer evo već kreće protukampanja za državne novce. Napisao sam i šaljivu "studiju izvodljivosti" od pet minuta prije par mjeseci da se neće pronaći privatni investitor jer je nerealno da će netko platiti 200 milijuna eura da dobije pravo izgraditi hotel i garažu. Preskupo.

Tak da bi trebalo sve gradske snage i novce u novi Max jer jednom kad bude Kranjča gotova javit će se kritičari da kaj hoćemo još jedan stadion kad smo dobili novi.
  • ShanKu
    1.4k
    Užas, kad moraš sudjelovat i bit blizak sa 2 sotonske stranke da bi jedan (čitaj dva) stadion napravili...
    Prvi i zadnji komentar uvezi stadiona, ne želim si kvarit kraj tjedna s politikom :sweat:
  • JMastermind
    431
    Dalmacija radi, Maksimir se gradi :lol:SAS1987

A gle, nekom je stadion napravio Tito, nekom će Hrvatska...
  • SAS1987
    16.2k
    A gle, nekom je stadion napravio Tito, nekom će HrvatskaJMastermind

Stadion ti napravi taj kojeg voliš :lol:
  • Jurki
    15.8k
    Nerealno je očekivati da će se izgraditi dva stadiona u par godina u jednom gradu koliko god obećanja bila uvjerljivaPatak

Bas iz tog razloga ocekujem od kluba da inzistira na garancijama Grada i drzave (kad su se vec obvezali da ce nam napraviti stadion) da ce se stadion u Maksimiru napraviti u nekom razumnom roku i prije toga ne smijemo seliti na Kranjcu.
    Da se takve "sitnice" stave na papir i da se osiguramo da nas se ne prepelja zedne prek vode.
  • Nolifer
    9.7k
    A gle, nekom je stadion napravio Tito, nekom će Hrvatska...JMastermind

Pa ni ovi nisu daleko od njih.. Hahah
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.