• Dudu9
    1.4k
    Vlada mora na sjednici svojoj odobrit ovaj sporazum, isto tako i u gradskoj skupštini, po tome najveći problem koji je bio a to je financijski po tome je riješen, kad imaš spreman novac za stadion sve ostalo je lakše odradit
  • Captain America
    19.6k
    Kaže čovjek koji je povjerovao u priču da će Otto Barić odletjeti u Katar i vratiti se s milijun milijardi eura za klub i stadion koji su tamo, samo čekaju da netko ode po njih. Poštedi nas, ajde.Bosskovitz

Gospon ''100K nezaposlenih je skoro ništa'', poštedi nas svojih laži jer ja nisam nigdje napisao da će Otto odletjeti u Katar i vratiti se s milijun milijardi.

Shvaćam da si trenutno u euforiji jer ćeš imati par godina zanimacije uvjeravati još pokojeg čovjeka ovdje koji vjeruje tvojim lažima kako stadioni samo što nisu.
  • Bosskovitz
    14.9k
    ja nisam nigdje napisao da će Otto odletjeti u KatarCaptain America

Ne, samo si glasao za to. Evo ti srce i od mene, ajmo dalje.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Ne, samo si glasao za to. Evo ti srce i od mene, ajmo dalje.Bosskovitz

Evo i ja sam mu dao, trud mu se ne može spočitnuti. Osobito kad odgovara ljude od članstva itd.
  • NitkoBitan
    23.1k
    Vlada mora na sjednici svojoj odobrit ovaj sporazum, isto tako i u gradskoj skupštini, po tome najveći problem koji je bio a to je financijski po tome je riješen, kad imaš spreman novac za stadion sve ostalo je lakše odraditDudu9

Nisam pravne struka pa ako bi mi mogao netko objasnit koliko su ti sporazumi "jake" pravne prirode? U kojoj mjeri bi taj valjani sporazum obvezao Vladu RH i Grad da krenu sa projektom, mislim u teoriji moze nesto stajat u ladici godinama bez da se ista pokrene.

Dvije strane ukljucene u financiranje su politicki neprijatelji, za pocetak... Jedni dobrano kasne sa obnovom stadioncica cija je procijenjena vrijednost obnove cca 2-3x manja od dijela kojeg bi Grad ulozio u novi Maksimir. Druga pak strana podmece nogu ovima prvima oko tog stadioncica s ni sami se nisu nesto proslavili kapitalnim projektima. Veselim se njihovoj buducoj zajednickoj suradnji.
  • austrijanac
    5.8k
    Mene najviše veseli da je klub uključen, a onda sam siguran da ljudi u klubu neće pustit da ovo bude obecanje ludom radovanje.

Plus za Dinamo.
  • Peškaman
    6.1k
    Previše puta je nešto obećano od stadiona do drugih stvari u ovoj državi da bih bio siguran u ovaj plan, pogotovo kada vidim ovaj tercet Plenković-Korlaet-Tomašević.
    Nadam se da će Dinamo dobiti stadion, a političarima ću povjerovati tek kada vidim Maksimir izgrađen.
  • The Undertaker
    6.8k
    Neovisno o tomu kako će završiti projekt ovo danas je bilo jako dobro i profesionalno organizirano. Bili su svi čije ime i funkcija u HR nešto znači za realizaciju projekta. Ako je ovo organizirao Dinamo onda sve pohvale.
  • Sajla
    7.3k
    je li to što se političari slikaju, drže govore, rukuju i tapšaju po ramenima garancija da će graditi stadion? nije.
    ali da su ostali doma, da se nisu slikali, nisu vrtjeli prezentacije, da su šutjeli umjesto obećavali - onda sigurno ne bi bilo ništa od stadiona.
    ovo je korak u pravom smjeru, ali korak koji ništa ne jamči. sigurno je bolje ovako nego da se ništa ne priča.
  • mali M
    6.9k
    meni je najvrijednije spomena da je Dinamo bio ovdje i sudjelovao.. priča se kao da je sve riješeno "samo" investiciju treba verificirati gradska skupština i vlada..
    Najviše povjerenja mi ulijeva da vodstvo Dinama ne šuti, da stalno gura tu priču, da ne pušta da se zaboravi i to mi je najveća i jedina garancija da se pomičemo naprijed..
    Ostalo.. neka slavi politički tko želi, neka se ljuti politički tko želi, nek vjeruje il ne vjeruje tko želi, ja nemam više volje to komentirati...
  • kibic
    1.1k
    Ovo je korak naprijed. Ovakvih suradnji ima jako puno kojima se država obvezala riješiti pitanje infrastrukture. To znači da dođe li do promjene vlasti, država ima prijašnje obaveze za ispuniti. Ovo pretpostavljam jer ne vidim da je to bilo rečeno negdje, nit sam uočio da je nešto potpisano. U kojem roku, sve ovisi kaj je potpisano. Ovaj rok i ova cifra su smiješni, i ispunio bi se jedino da se ovog časa ruši Maksimir. To su dvije stavke koje bu se najviše pomicale.

Drugo kaj je dobro jest da je klub uključen, i tu se vodstvo kluba mora pozicionirati da ima određen utjecaj. Ali realni, jer ne vidim nigdje kak bu klub financijski sudjeloval. Kranjča kao privremeni stadion se mora iskoristiti za preseljenje, samo u trenu kada je skroz gotova i kada je zagarantirano da kreću radovi na Maksimiru. Inače je velik rizik da bu privremena Kranjča postala dugoročna. Ima cijeli niz primjera na državnoj razini gdje razno razne institucije su na "privremenom" mjestu. Tako da svaka skepsa je razumna i apsolutno treba dozvoliti sumnju. Koliko je "strateški važnih projekta" u ovoj državi? Nemali broj, i to bez pomaka. Famozni državni "red tape".

Treće, klub se izjasnio kak želi bit privatni upravitelj. Tu treba vidit kaj to točno znači i koje ovlasti ima, pogotovo kod pitanja obnavljanja i nadogradnje. Opcije za vlasništvo?

Četvrto, na predstavljanju novog poljudskog stadiona očekujem jednako tako "evo jedan Dinamovac pozdravlja magar... ovaj Hajdukovce".
  • NB86
    16k
    Ostatak velike cetvorke hiperventilira oko ovog predstavljanja, guštam na reakcije
  • CUCAK
    325
    Po meni,osnovna i najbitnija razlika ovog predstavljanja stadiona u odnosu na prošle je što je ekipi koja je danas tamo bila u ime domaćina (Dinama) stalo da se taj stadion izgradi i siguran sam 100% da će dati sve od sebe kako bi se to i napravilo i to u skladu sa željama dinamovih članova. Meni je to za početak dosta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.