drago mi je da je klub jako involviran i da se ne radi mimo nas — NB86
Obećanje ludom radovanje. — Captain America
Koliko se puta spomenuo Dinamo u cijeloj prici nadam se da ce barem stolice bit plave boje, kakve price o navijackim tribinama, prostorima za BBB i klupske muzeje... — NitkoBitan
Još uvijek me boli što smo mogli imati Zahu Hadid u Zagrebu — Mathiasovi Chageri
Bacic, Plenkovic, Kustic, Senf... Meni ova nakupina ljudi vise izaziva gadenje nego neki optimizam oko gradnje stadiona. — NitkoBitan
kakve price o navijackim tribinama, prostorima za BBB i klupske muzeje... — NitkoBitan
Njezina firma i dalje radi, arhitekti koji su odradivali 99% njezinih projekata i dalje rade i ako ce Zagreb u buducnosti imati uvjete za monumentalno arhitektonsko zdanje, ima ga tko napraviti. — jakov1
vjerujem da po Europi ima pun k stadiona sa i većim kapacitetom od 35k a da koštaju puno puno manje od ovoga — Dinamo iznad svih
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.