• Boycie
    2.3k
    Dakle 35k. Po meni fajn. Zlatna sredina.
  • DrawTube
    6.2k
    175 milijuna eura investicija, 5000 po stolici
  • FrodoJePurger
    259
    Dinamo se prijavio kao privatni upravitelj, snosi troškove održavanja i upravljanja stadiona.
  • Boycie
    2.3k
    Gradnja trosak vlade i grada 50/50, upravitelj i odrzavanje privatno...
  • Mladi Starac
    266
    jedino pozitivno u ovom danas predstavljanju.
  • FrodoJePurger
    259
    Održavati će se i koncerti na novom stadionu.
  • Boycie
    2.3k
    Tek sam poslije Bacicevog izlaganja postao optimistican.
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Nakon debakla sa zračnom lukom ne bih našima više nikad dao stručni žiri za kapitalne arhitektonske projekte.Bosskovitz

Potpisujem. Još uvijek me boli što smo mogli imati Zahu Hadid u Zagrebu, ali se "struka" na čelu sa Jerkom Rošinom odlučila za ovo što imamo.
  • Mladi Starac
    266
    ja vidiš uopce nisam.
    a bio sam svo ovo vrijeme... i fakat navijao za sve...

ali danas sam očekivao barem neke konkretne datume, neka konkretna rješenja. barem nešto...
    dobili smo zapravo ništa. osim ovo što je Frodo napisao - dinamo kao privat upravitelj.
    i da, - 35k mjesta... oke...

imamo samo 2029 godinu.
    za koju jakooooo sumnjam da je legitimna.

plus, neznam dal ste ulovili, narativ kod tomaševica danas je bio ''vjerujem'' da uskoro počinje gradnja kranjče.
    vjeruje?
    do sada je to nagovještavao kao apsolutna istina.

inače je dobar govornik, odlučan, priča konkretno. danas muca pred mikrofonom.

neznam. možda je proradila neka glupost u meni, ali nekaj se tu događa...
    mislim da smo na novom maksimiru tek negdje 2035te... ako.
  • reziser
    7.2k
    ovo sve skupa djeluje super, dao bog da se to ostvari, planovi su tu, pomaklo se s mrtve tocke....iako i sami kazi da je jako jako optimistican rok, nadam se da se nece previse pomaknuti i da cemo konacno docekati nove stadione....
  • reziser
    7.2k
    isto mislimo, ipak je tu nase iskustvo s godinama.....dao bog da se varamo....
  • Mladi Starac
    266
    da bar.

velim, svo ovo vrijeme sam baš bio pozitivan. frendovima bi se smijao i govorio im da su negativne babe :D

al nekak mislim da su bili u pravu...
    ovo danas mi je više bilo naslikavanje pred izbore nego neki konkretan plan.

nadam se da sam u krivu...
    ali evo, u ulici pjesnika još uvijek ništa novo...
    tak da...
  • K3p
    224

Za koje izbore su se došli slikati plenković i kustić?
    Nije valjda da su došli tomaseviću na predizborni skup, jer ga obožavaju :blush:
  • Captain America
    19.6k
    Svaka čast svakom ko misli da će ova vlada dati preko 150 milijuna eura za gradnju stadiona ili ona isprika za gradonačelnika 87.5 milijuna. Zaboravlja se da će Split tražiti sličan financijski angažman vlade. Također, Dalmacija je HDZu daleko bitnija od Zagreba. Poljud su sami obećali obnoviti, a stadion je u jednako groznom stanju kao i Maksimir.

Obećanje ludom radovanje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.