• Miro Vugrinec
    7.5k
    A što se tiče indexa, znači Lovrić je onda po tebi čist?Mali Zeus

Nisam nigdje rekao da je čist. Samo pišem da je Index totalno nerelevantan po pitanju politike i da se zna kojim vjetrom pusu. O nesposobnosti ove gradske vlasti gotovo nijednom nisi imao priliku citat. Da je na vlasti bilo ko iz bilo koje druge stranke a da nije ultra lijevo orjentirana, s ovakvim rezultatima u 4 godine mandata Index bi pisao i puno jače epitete nego sto pišu o Lovriću "najvećoj političkoj prevari"

Kao sto je drug Tomi kao oporba kritizirao prošlu vlast za svaku stvar, tako i njega treba kritizirati sada oporba za sav antitalent oko vođenja grada
  • Mali Zeus
    16.2k
    Nisam nigdje rekao da je čist. Samo pišem da je Index totalno nerelevantan po pitanju politike i da se zna kojim vjetrom pusu.Miro Vugrinec

Ajd baš me zanima, što recimo zamjeraš 'Banderasu', kak mu tepaš?
    I kad već index nije relevantan koji medij bi bio po tebi relevantan da nabroji sve Lovrićeve afere i sudske postupke?
  • Nolifer
    9.7k
    Mislim da daljnja rasprava nema veze s temom.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Imaš pravo, vratimo se na temu da Bandićev tarzanić Lovrić preko Otteka Barića minira projekt Kranjča.
  • Mathiasovi Chageri
    3.9k
    Mene još uvijek zaista zapanjuje kako je Otto Barić mlađi postao vrhovni autoritet za pitanja stadiona sa svojih ravno NULA izgrađenih stadiona. Čovjek je napravio jednu dvoranu u Duhailu i to je to. Njegovi projekti, koji su na kraju izgrađeni su više manje poslovni centri.

S druge strane, služi kao korisna budala Lovriću kako bi minirao projekt, svaljivao krivnju na gradsku vlast i sebi davao na važnosti, a Lovrić je s Bandićem u dva desetljeća vladavine gradom napravio jednako stadiona kao i Barić - nula.
  • K3p
    224
    S obzirom da je danas bila prisutna i svita koja vodi državu mislim da od te žalbe neće biti ništa.
  • Bosskovitz
    14.9k
    isto kao i što je Bandić radio, kad god su izbori, eto objave Dinama na društvenim mrežama, predstave se maketa i plakata stadiona,Navijač Dinama

Kad je Bandić riješio pitanje vlasništva nad zemljištem na kojem je stadion, sudjelovao s državom i klubom na razvoju modela izgradnje i trajnog održavanja stadiona, potpisao ugovor kojim se s državom obvezuje sufinancirati izgradnju, i izložio njezin jasan hodogram?

Znam da smo svi frustrirani ovim stadionom, ali ajde nemojmo pisati stvari koje faktično nisu istinite. Ne mora nitko vjerovati ni Gradu ni Državi, to je svačija osobna stvar, ali naprosto nije istina da je ovo čemu svjedočimo "isto kao što je Bandić radio" jer je Bandić bacao floskule, najavljivao referendume, jedne godine bi krov, druge bi istočnu tribinu, treće bi Blato, četvrte bi Kajzericu, pete bi ipak obnavljao, šeste bi rušio, sedme dao klubu da gradi, osme bi on sam sagradio svojim rukama... objavljivao je sulude vizualizacije Plavih vulkana i tko zna kakvih pizdarija, tako iz izbora u izbore gotovo 20 godina bez da je jednu, jedinu konkretnu stvar napravio oko stadiona.

Ovo sada je toliko više od svega što je on napravio za stadion da je bespredmetno uopće uspoređivati - što, doduše, i nije neko mjerilo kad nije napravio ništa, ali je i dalje činjenica da je u ove tri godine u trokutu klub-grad-država za stadion(e) napravljeno više nego u 20 godina Bandića, a ako se sve ostvari - bit će napravljeno najviše u povijesti Zagreba, usporedivo tek s Univerzijadom. Tada se obnavljao stadion i gradilo se dvorane, danas se obnavlja dvorane i gradi stadione.
  • emilperska
    8.5k
    Opće mi je bespredmetno veselit se novom Maksimiru 2030. ili kad već dok je natječaj za Kranjču po ne znam koji put mijenjan/odgođen/obustavljen ili sta vec. Izbori su za 3 mjeseca. Normalno da ce najnesposobniji gradonačelnik ikad se potrudit da bar se bageri tamo uprizore u svibnju jer mu je to nužno za izbore.

HDZova vlast se isto nije pokazala najsposobnijom u infrastrukturnim projektima tako da kada nešto obećaju za 2030. To je realnije da bude 2036.

Ne čudi me ekipa koja ima skepsu prema svemu ovome nego oni koji sad bezrezervno vjeruju Tomaševiću, Plenkoviću, Marku Miliću ili kome već da ce se sad to odjednom rijesiti u obznanjenim rokovima.

Ajmo za početak vidjeti stvarne radove na Kranjči koje gradonačelnik najavljuje jos od početka svog mandata, a mandat je gotov i radova nema i prilično je neizvjesno da ce zapoceti do sredine svibnja kad mu ističe mandat..
  • Mladi Starac
    266
    tak je. tak i ja mislim.
    plus, ono što mi je zapelo neugodno za uho danas je tomaševićevo ''vjerujem da će krenut'' radovi na kranjči...
    ili mu je to bio lapsus ili neki drek se opet dešava...
    kak sad ''vjerujem'' a do sada je to tvrdio sa sigurnošću...

ma...
  • miro
    5.7k
    Kako je ovaj stadion preduvjet za Maksimir, nadam se da će sad i država sa svoje strane ubrzat sve postupke oko Kranjčevićeve
  • smog
    241
    aha, skeptičan sam oko svega, izbori su uskoro, a poslije toga se sve zaboravlja.. Nije da nismo do sada bili u toj situaciji...
  • tigric
    570
    Nadam se da će gradnja Kranjčevićeve krenuti do kraja ožujka. Imamo 500 prijava na javnoj nabavi, to je puno i sve te ponude treba proučiti i otvoriti. Vjerujem da će Kranjčevićeva biti gotova do kraja 2026. i da ćemo onda krenuti s izgradnjom Maksimira." - Tomislav Tomašević
  • FelceAzzurro
    177

Valjda ima nekoga u timu tko mu može objasniti što je javna nabava, ponuda, "prijava" i sl., a ne da se sramoti ako je ovo uistinu izjavio.
  • Sajla
    7.3k
    ne znam otkud je ovo gore prepisano, ali izjava koju sam čuo je malo drugačija. rekao je da se nada da će tada krenuti radovi jer su zaprimili rekordan broj pitanja u povijesti svih javnih nabava u Gradu Zagrebu, više od 500. da moraju na sve to odgovoriti i da sve to odgađa primanje i otvaranje ponuda. eh, sad, tko je kriv da ima toliko pitanja....
  • FelceAzzurro
    177

Nisam pratio sto je izjavio tocno, zato sam i napisao uistinu ako je izjavio.
    Ipak izjava kako ce krenuti izgradnja do kraja ožujka, a imaju rekordan broj upita i pojasnjenja, samo na osnovu toga nema šanse da se bilo što krene raditi do kraja ožujka. Zato kazem kako bi bilo pametno da ga educiraju o javnoj nabavi i postupku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.