• Mali Zeus
    16.2k
    :lol: :rofl:
    Right on cue.

Al dobra je logika, kad oni daju boysima 5 posto onda je to normalno, a ovo je strah.
  • Izet Hajrović
    4k
    Screenshot-20250219-230131-Instagram.jpg
    Screenshot-20250219-230135-Instagram.jpg

Smiješno priopćenje. Nisu nigdje demantirali da kasne plaće.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Haha, tajming je problem. :lol:
  • NKDZ86
    3k
    dobra je logika, kad oni daju boysima 5 posto onda je to normalno, a ovo je strahMali Zeus

s pravom mogu to reći jer smo sami krivi šta nismo ogradili dio juga za gostujuće i dio za domaće, može se, ulazi su odvojeni. ovako zjapi bezveze pola tribine prazno za koga?
    drugo, naš je problem šta ne možemo napuniti više od 5 % poljuda, zašto bi nam i dali kad nam ni ne treba....a ni nemaju takve tribine kao i mi...
  • Mali Zeus
    16.2k
    Fakat ne kužim ove spike o praznom jugu. Koga briga, prazan je u 90 posto utakmica. Nitko ne spominje prazni jug kad su Kohorta i Armada tamo, a sad bi jako trebalo paziti da ne bude pola prazno kad dolazi torcida. I sad bi mi trebali njima dati cijeli jug da eto lijepo izgleda.

drugo, naš je problem šta ne možemo napuniti više od 5 % poljudaNKDZ86

Otkud ti to?
  • NKDZ86
    3k
    Otkud ti to?Mali Zeus

kad smo napunili kavez osim 2006. ili koje kad su nam i dali više karata izvan kaveza?
  • Mali Zeus
    16.2k
    kad smo napunili kavez osim 2006. ili koje kad su nam i dali više karata izvan kaveza?NKDZ86

Nismo li za prošli derbi dobili više karata jer je kavez proširen i napunili to?
  • Ludovic IX
    8.2k
    to je bilo zbog toga što se prvi drbi tamo bio odgođen a na kraju ej tamo otišlo više ljudi nego prvi put.. ja sam sa kartom za istok (dao za kavez prije tekme u busu da nam zamijene pa su nam podijelili svakakve) bio u kavezu npr
  • NKDZ86
    3k
    ne, dobili smo prvi put 5 % i nismo to napunili, ostalo je oko 250 karata...
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus ne, dobili smo prvi put 5 % i nismo to napunili, ostalo je oko 250 karata...NKDZ86

Ok, al ne kužim iskreno tvoju poantu. Zašto bi nam dali? Zato što su konačno proširili da bude 5 posto, kao što i mi njima dajemo sad 5 posto.
  • Dzoni
    1k
    Sjećam ga se iz Vikingura u Konferencijskoj ligi, palac gore za scout službu Istre
  • Hrc-Vg
    577
    Ja mislim da Bjelanović radi najbolji posao u Hrvatskoj
  • Iskrenjak
    232
    Ne znam jel bilo već, tu na forumu, al sjetio sam se Pirlove knjige i dijelova koje je on tamo pisao u vezi Gattusa... Potražio sam opet i - ako je pola tih priča istina, ja ne znam kako itko normalan misli da on ima mentalni kapacitet voditi ikakvu momčad. Cijele ekipe su se doslovce sprdale s njegovim brzim kopčanjem i govorničkim sposobnostima.
    Samo jedan primjer: With him not being a man of letters, or a distinguished orator, whenever Rino opened his mouth the dressing room turned into the Rio Carnival. People would be blowing raspberries, making trumpet noises, doing the conga. Always the same reaction. We'd never let him finish before we started with the p*** taking.

A onda nadjes komentar iz iste knjige o našem talijanu treneru:
    In that moment, while we were facing a penalty in the final shootout of 2006, I remembered all the penalty shootouts we had lost in the past few years. I was terrified and couldn't find anyone to talk to, so I hugged Cannavaro and said, 'Fabio, I'm scared.' He didn't respond. We kept watching the penalties, and I said again, 'Fabio, I'm scared.' Still, no response. Just as I was about to say it a third time, he interrupted me and said, 'Shut up, Andrea! I'm about to lift the World Cup in a few minutes!

E točno to je razlika i dan danas izmedju dva kluba!
  • Ivdzo11
    5.7k
    Odlukom trenera Coppitellija, Ademi i Hernani više nisu dio prve momčadi. ⚪️
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.