• NKDZ86
    3k
    bit će onda: navijač hajduka-član dinama :rofl:
  • don
    11.1k
    jer će ih bit ko govana tamoDroljo

nema šanse, nać će se pokoji zalutali tovar ka šta i nas bude na poljudu, ali u masi ne. Sumnjam da će se poučlanjivat da uzmu kartu..
  • NORTE
    13.7k
    "Zato su u Maksimiru odlučili Hajduku dati propisanih pet posto kapaciteta"

O ne, gosti će dobiti "samo" 5% kapaciteta kao svugdje u svijetu. :scream:
    I to oni koji orgijaju uz pomoć policije i redara.

I sve to samo zbog novog gradskog parkinga rezveriranog za bolnicu.

Prezadovoljan sam ovim razvojem situacije, konačno! :smile:
  • Mali Zeus
    16.2k
    "ala brate purgeri nas se boje."
  • Str1nger Bell
    1.8k
    "Bit cemo prvaci ako nam KBC Rebro dozvoli"
  • NORTE
    13.7k
    1254 ulaznice je 5% kapaciteta stadiona koji prima 25.000 ljudi.

Na rasprodanom i ispunjenom Maksimiru protiv Borussije bilo je 20.019 gledatelja, kad je i jug bio ispunjen (Uefa objavljuje broj skeniranih ulaznica).

Prošlo derbi u ZG bilo je 20.948 izdanih ulaznica.

Ja ne znam gdje se tu još može naći mjesta za 3-4 tisuće ulaznica na rasprodanom stadionu...
  • reziser
    7.2k
    Bavimo se brojem karata, a pred nama je vrlo, vrlo bitna tekma u Rijeci...
    ajmo prvo tam pobijediti, pa cemo onda o 5%...
  • NORTE
    13.7k
    Bavimo sereziser

Aktualnostima vezanim uz naš klub. :smile:
  • Jay
    621
    Odlicna odluka, neka se momci naviknu
  • reziser
    7.2k
    ovo je tema 1 HNL :joke:
  • E46
    1.2k
    mozda bude prilika da im uzmemo ovog morrisona za bagatelu ili dzabe ak dobije raskid ugovora zbog neisplate placa.
  • Rakovica1986
    933
    Odlična situacija za nas. Ja sam isto pobornik dekora, ali žgadija s juga je zaslužila sve najgore (u ovom slučaju sve po pravilima). Jučer su dobru temu potegnuli na UPU u vidu da će bit prosvjed na Rivi ako ono zalizano govance dobije žuti karton pa propusti nas. Znači kod nas je postalo normalno da razmišljamo o tome kako će neki potpuno normalni događaji utjecati na navijače zadrugarske prćije odnosno da suci trebaju vodit računa o tome da ga ne sankcioniraju.

Želim im sve najgore u svakom mogućem segmentu života i nogometa.
  • Ludovic IX
    8.2k
    Voziš se busom prema poljudi a oni bacaju sve živo i neživo prema busu, jebu ti sve po spisku, vidiš koliko te mrze ali mi trebamo bit gospođa koja im daje 3k ulaznica za derbi.

Boli me tuki za njih. Što se mene tiče, ne moraju ni doći.
  • Omake
    6k
    Bojan Bogdanovic ozljedio nogu, obavio operaciju i out je do kraja sezone. Nije igrao od 4 mjeseca 2024 godine i ove sezone mu istjece ugovor. Mogli bi tovari izgubiti "glavnog" sponzora.
  • criticus
    3.1k
    2287903.jpeg

Nemaju za struju i plaće, ali Zekanović se slika sa stadionom. Najčudnije je što su ljudi (opet) ozbiljno shvatili ovu priču. Svi relevantni mediji i podcasti su rekli da je ovo najozbiljnija priča oko stadiona. Ma da.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.