• Mr Anderson
    10.9k
    Čitam nešto da će Dambrauskas biti na utakmici Hajduka i Osijeka. Pitanje je samo radi koje ekipe, svi nagađaju da je radi Hajduka, ali nebi me iznenadilo da preuzme Osijek.
  • hardek
    4.2k
    Bio je neki trenerski seminar u Splitu koji je organizirao Fistonić ako se ne varam pa je zato Valdas dole.
  • Crni86
    8.2k
    Gattuso ide jedino iz hajduka ako sam to odluci. Iskreno uz sve probleme ne znam od kud im novac za raksid ugovora i jos da zaposle nekog novog strucnjaka sa solidnom placom.

Samo neka gennara sto duze dole. Valjda osijek nece skinut gace kao protiv rijeke vec ce izac nabrijani kao protiv nas pa da se jos malo uzburkaju strasti dole.
  • striko
    2k
    Gatussa će doći glave Pukštaš, a sljedeći trener će imati misiju oživljavanja istog.
  • don
    11.1k
    ni jedno ni drugo, razlog dolaska je jer se u Splitu održava nekakav 'Football Meetup' a on im je gost.
  • Iskrenjak
    227

Jaooo pa ponavlja se scenarij sa tajnim dogovorima do kraja sezone koje kao nitko ne zna, a svi znaju, a ne vide ili ne žele vidjeti...
    Već vidim kako kreće priča doli kako je Gatusso uhvaćen u hotelu sa Rozgom i da zato ide i da je iskoristio ajduka da oporavi propalu trenersku karijeru i da nigdje drugdje ne bi imao takve uvjete treniraja (iako imaju jednu oranicu zvanu pomocni teren) i da ne smije više na more... :lol:
  • Olmic
    4.1k
    PRIOPĆENJE ZA MEDIJE – HNK ŠIBENIK

Zbog sve većeg broj poziva od strane nogometaša HNK Šibenik, izražavamo zabrinutost zbog situacije u klubu jer igračima kasne plaće nekoliko mjeseci. Uz to nas brine jer nisu osigurani minimalni uvjeti za treniranje poput tople vode i kasni se sa plaćanjem stanarina zbog čega su pojedinci izbačeni iz stana. Igračima nije nimalo ugodno raditi u takvoj atmosferi i biti koncentriran na treninge i utakmice.
    Kao što smo i dosad uvijek upozoravali, problem nogometaša uz neisplatu plaća su i njihova dugovanja prema državi koja nastaju iz obveze plaćanja doprinosa za mirovinsko i zdravstveno osiguranje te poreza.

Odmah bi ih izbacio iz lige
  • austrijanac
    5.8k
    Taman krenuo pisat.
    Jebemti ligu i klubove.
  • DrawTube
    6.2k
    Odmah van iz lige. Dosta je sa klubovima koji funkcioniraju kao da su 00te. Žao mi je jer se radi o povijesno velikom klubu, ali brate NE SMIJEŠ ovako poslovati u 2025.
  • don
    11.1k
    bravo za klub, samo se sad triba pripazit dodatnog orgijanja na Maksimiru zbog te odluke, pa se nadan da će se držat rečenog da se ono sa prošlog derbija neće ponovit.
  • Facke
    5.1k
    Za to da Sibenik nema za place se vec duze zna. Taj problem vec postoji od pocetka sezone. I onda ideju potpisati v zime jos dodatne igrace , a nemaju ih scim placati. Al kaj mene nije jasne, vlasnik Sibenika jos drzi Austeriju Klagenfurt i Viktoriju Berlin. Tam place ne kesniju. Kak onda moreju kesniti v Sibeniku? Neke tu ne stima.
  • ElDorado
    2.2k
    Nakon zadnje tekme iz Uprave su govorili da imaju rješenje za njihovo divljanje s raketama i topovskim udarima. Zanima me kaj će napraviti oko toga.
  • Droljo
    12.5k

Mora se zapad što prije pokupovat jer će ih bit ko govana tamo! Ak nešt mrzim to su tovari na zapadu.
  • ElDorado
    2.2k
    nek se prodaju karte samo članovima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.