Maximo
Zagi
skener
Sajla
rokikaciga
Mathiasovi Chageri
mlađih kategorija Jamie Gittens sa 16 godina i mjesec dana prelazio iz Manchester Citya u Borussiju Dortmund — Sajla
prefontaine
Bas cudno da su mu roditelji nasli posaoa u Dortmundu — rokikaciga
Mr Anderson
Meni je manje čudno to nego da netko iz Portugala nađe posao u Odranskom Obrežu. — prefontaine
prefontaine
Sajla
Mathiasovi Chageri
pa nije ManC ponudio Gittensu ugovor dan prije njegovog 16. rođendana. ponudili su oni taj ugovor puno prije, dečko (starci, agent) je rekao da neće, tražio bolju opciju i otišao brzo nakon što je napunio 16. — Sajla
Sajla
Varela je puno prije nego je napunio 16. praktički pobjegao iz države — Mathiasovi Chageri
Mislim, meni su ova dva slučaja različita jer Gittens nije bježao prije nego je napunio 16 iz Manchestera, pa ga je stari zajedno s agentom skrivao na potezu Oberaden-Brambauer po Dortmunškim prigradskim vukojebinama, pa onda kad je napunio 16 potpisao za Borrusiju. — Mathiasovi Chageri
Mathiasovi Chageri
očito to njihovo osporavanje nije imalo pokrića. nema tu morala i emocija, vjernosti i lojalnosti, samo pravilnici, zakoni, članci i paragrafi. ovaj put (čini se) je to bilo na našoj strani, sutra možda popušimo. — Sajla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.