mlađih kategorija Jamie Gittens sa 16 godina i mjesec dana prelazio iz Manchester Citya u Borussiju Dortmund — Sajla
Bas cudno da su mu roditelji nasli posaoa u Dortmundu — rokikaciga
Meni je manje čudno to nego da netko iz Portugala nađe posao u Odranskom Obrežu. — prefontaine
pa nije ManC ponudio Gittensu ugovor dan prije njegovog 16. rođendana. ponudili su oni taj ugovor puno prije, dečko (starci, agent) je rekao da neće, tražio bolju opciju i otišao brzo nakon što je napunio 16. — Sajla
Varela je puno prije nego je napunio 16. praktički pobjegao iz države — Mathiasovi Chageri
Mislim, meni su ova dva slučaja različita jer Gittens nije bježao prije nego je napunio 16 iz Manchestera, pa ga je stari zajedno s agentom skrivao na potezu Oberaden-Brambauer po Dortmunškim prigradskim vukojebinama, pa onda kad je napunio 16 potpisao za Borrusiju. — Mathiasovi Chageri
očito to njihovo osporavanje nije imalo pokrića. nema tu morala i emocija, vjernosti i lojalnosti, samo pravilnici, zakoni, članci i paragrafi. ovaj put (čini se) je to bilo na našoj strani, sutra možda popušimo. — Sajla
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.