• antecacic
    8
    kangu kao kapitalceCrni86

Po čemu? 1 gola u godinu dana?
    Petković je na zalazu ozbiljne profesionalne karijere kako stvari stoje. Nije ozbiljan nogomet igrao od Monaca doma početkom listopada, a uz povijest ozljeda i način života, on za nas više neće biti kapitalac, nažalost njega i svih nas.

Mierez bi nam legao kao budali šamar.
  • rakurs
    812
    Ma meni se čini da menadžer preko Ničote nudi Miereza. Ali mislim da je Mierez stvarno zagrijan za to, onaj intervju neki dan gdje je spominjao Dinamo pa sad ovo...

ovog trenutka u kadruCrni86

Ovog trenutka nemamo, ali pitaj Boga kaj će bit sa Petkovićem do ljeta, a onda i poslije toga, kako je krenulo vratit će nam se pred Božić. Kanga je još uvijek nepoznanica, ne znamo jel će se pokazat kao pojačanje, iako za sada ide u tom smjeru. Kulenović, uf ne znam, volim ga, statistika mu se ne može osporit, ali Mierez je razina iznad po meni. Ok, gledajući trenutnu Kuletovu sezonu možda po brojkama Mierez ne bi donio puno, ali po ukupnom značaju na terenu - presing, igra glavom, konstantno maltretiranje protivničkih stopera...
  • Paggini
    39k
    Mierez bi nam legao kao budali šamar.antecacic

Po čemu? 5 golova u sezoni u arapskoj ligi? :snicker:
  • Droljo
    12.5k
    gledajući trenutnu Kuletovu sezonu možda po brojkama Mierez ne bi donio puno,rakurs

Osim što je bio prvi strijelac lige sa 22 gola dok je igrao u Osijeku...
  • antecacic
    8
    Po čemu? 5 golova u sezoni u arapskoj ligi? :snicker:Paggini
    Tako usko gledajući, Petko i Kanga nikad ne bi došli u Dinamo.
    Mierez igra u 5. momčadi u UAE. Igraju drukčiji nogomet prve 2-3 ekipe.

Njegov nogomet u Osijeku je nešto napadački najbolje što je HNL vidio nakon Petkovića i Livaje unazad 5-6 godina i Gavrinog pada u formi. Siguran sam da bi tu u Dinamu još više došlo do izražaja. Osim toga, predstavlja pravu alternativu Kangi i Petku jer nudi drukčiji nogomet.
  • Cosey
    562
    Po toj logici kaj će nam Petković? Mierez je borben, radilica, neka vrsta Mandžukića.
    I kad ga ne ide, znaš da će dati doprinos.
  • Ludovic IX
    8.1k
    reko si jednu dobru stvar - Igraju drukčiji nogomet prve 2-3 ekipe.

nije isto igrat u osijeku i dinamu. mislim ,bili su futacs, caktaš i čolak najbolji strijelci u zadnjih par godina pa ih nacrtane nebi htio u dinamu.

kod napadača je najvažnija kompatibilnost sa igrom koju želiš tj koju trener želi. Mi i dalje igramo na Petkovićev način i sad dal je to dobro ili ne, ali i dalje najbolje akcije, najlakše do gola dođemo kad napadač okrenut leđima od gola prima loptu sa igračem na leđima i prosljedjuje brzo dalje jer onda stvorimo višak i obično napravimo šansu.

sa kuelnovićem to nemamo jer jednostavno nije takav tip igrača. Kanga je tome puno bliži a za Miereza neznam. Jak je, mogao bi to raditi ali da li bi bio upsješan, nemam pojma ali ima onih koji to moraju znati.

istina je da smo mi lani okrenuli sezonu kad smo ubacili drugog napadača ali onda smo igrali bez krila u 3-5-2 formaciji di bi sad morali možda žrtvovati pjacu ako bi htjeli drugog napadača.. neznam, nisam pametan da bi rekao što bi nam sad najbolje pasalo bez petka.
  • dbut
    91

kaj ako zelimo promjenit taktiku i zaigrat sa dva napadaca? Cannavaro je to probao na kraju tekme sa sibenikom kad je kuleta stavio pored kange.

pitanje je isto kakav ce petkovic bit nakon kaj sanira i ako sanira tu ozljedu,a Kanga je tek dosao i treba se dokazati.
    Jos jedan napadac nam dobro dode, bilo to Mierez, Grgic ili netko treci
  • Laugreano
    3.5k
    Pogledaj koliko je golova imao Mierez u 2 spanjolskoj ligi, prije nego je dosao u Osijek. Ravno 1 gol. I tu postao prvi strijelac lige lagano.
    Tako da neznam cemu to stalno ponavljanje 1 gol u godinu dana. Tko god to pise znam da nema pojma o nogometu. Dajte covjeku priliku.
  • Noel
    8.7k
    Ne kužim ovo Dinamo ima Kangu Petkovića pa ne treba Mierez. U HNLu bi Dinamo trebao češće igrat sa 2 napadača. I to bi bilo idealno. Uostalom neznamo stanje Petkovićeve ozljede ni kakav će se vratit ako i kad.
  • Laugreano
    3.5k
    6ice: Misic, Prsir, BelcarGeneralNapoleon

Ja bi tu doveo Badelja ako je ikako moguće. Ističe mu ugovor.
  • Crni86
    8.2k
    Po čemu? 1 gola u godinu dana?antecacic

Po placi i zeljenoj minutazi ili ima 800k na godinu da bude treca spica?

Jedno su zelje, drugo je realnost. Realno je da je kanga doso sada na zimu, da ima 800k placu i da nece nikuda barem iducih godinu dana. Petko ukoliko se oporavi isto tako nece ici nigdje. Dovoditi miereza umjesto kulenovica ne bi imalo smisla jer bi se narusila stabilnost ekipe jer ne bi sva tri mogla imati zadovoljavajucu minutazu.

Druga stvar je ukoliko petko stvarno vise nece moc i tada vjerujem da cemo ic po mierezea.

HNLu bi Dinamo trebao češće igrat sa 2 napadača.Noel

U hnlu dinamo treba igrat s 1 napadacem i vecim brojem veznih igraca i krila koji imaju dobre kretnje i koji ulaze iz drugog plana (bjelicin dinamo je imao to u olmu, ademiju i ivanusecu, svi oni su bili osmice ali su jako dobro kuzili i koristili prostor i zabijali dosta golova). Tako cemo imati i dalje utakmice pod kontrolom a bit cemo puno opasniji i efikasniji pred golom. S 2 Napadaca gubis kompaktnost i kontrolu utakmice.
  • Antisha
    832
    Dajte nam Mikija pa nek sve izgori!
  • Zg123
    1.1k
    Ekipu treba pomladiti, a ne dovoditi veterane. Tovari imaju Rakitica koji je avion za Badelja pa se vuce po terenu i jedva prati ovaj jadni hnl tempo.
  • Laugreano
    3.5k
    Badelj igra Seriu A i kapetan je Genoe. Igra vecinom solo 6icu. Slazem se da treba pomladiti, ali mladu solo 6icu da moze odigrat kvalitetno ko Misic tesko da mozemo nac. Miki bi nam dobro dosao, pogotovo ako nam se desi situacija ko ove sezone. Treba pomladiti, ali ne nuzno na svim pozicijama. Jedna iskusna 6ica puno znaci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.