• GeneralNapoleon
    863

Nadam se da je Prsir a ne precijenjeni Dantas. Ali malo cudno ako se kroji sportska politika bez SDa? Tako da tko zna kolko istine :lol:
  • DiddyGuela
    2.9k

Jedan od tagova ispod teksta je Robert Mudražija. Ukratko, jutarnji tvrdi da idemo po Mudražiju.
  • Jurki
    15.8k
    Pisu pizdarije jer je prijelazni rok gotov. Mislim da se nebudu radili transferi za ljeto, a nemamo sportskog direktora.
  • GeneralNapoleon
    863

Jao meni :lol:

Ali slazem se navjerojatnije samo blebetanje novinara u prazno.
  • mali M
    6.9k
    ma sad kad je završio prijelazni rok će novinari izlaziti sa glupostima jer to mogu neprovjereno pisati jer nema štete.. čekaj da još malo prelistaju Zonu pa da vide koga smo sve spominjali pa da mogu imat "insajdere bliske klubu"
  • rakurs
    813
    Dobro, Mudražiji na ljeto ističe ugovor, barem prema Transfermarktu tako da je moguće da je s njim postignut dogovor. Moguće da ugovor traje dulje, ja se oslanjam na Transfermarkt.

Tako da ne bih otpisao tu mogućnost, ali vjerojatno su naklapanja.
  • Noel
    8.7k
    Možda je cilj da Manenica i ljudi u upravi dogovore igrače iz HNLa. Kad dođe novi SD koji bi mogao bit stranac da se bavi svojim skautingom i traženjem igrača koji će vjerojatno bit stranci. Ne vjerujem da bi strani SD dovodio Belcara ili Mudražiju ili nekog trećeg iz HNLa iz svoje "bilježnice".
  • Jurki
    15.8k
    sd koji zna kaj radi i koji ima nos za prepoznati igraca ne gleda dal je domaci ili strani igrac.
    Samo se tu na Balkanu gleda domaci ili strani. Jedino mjerilo treba biti dal valja ili ne valja.
    Inace mislim da su razne "tekice" sa spiskom igraca obicna floskula i glupost.
    Moze sd imati nekog igraca u tekici podcrtanog kao top igrac za Dinamo, a u xy vremena je taj igrac propal ko kauc ili postane preskup za nas.. i s tom tekicom si moze jedino guzicu obrisati.
    Sve se svodi na pravi skauting, a ne tekice.

Edit: a i tekice nisu bas pametno rjesenje.. Šimiceva puna tekica je nestala u Sloveniji na pocetku priprema za proslu sezonu, a Mariceva je zgorela na doceku nove godine zbog vatrometa.. a rezultate vidimo.
  • mali M
    6.9k
    zato bi trebao cijeli sportski sektor sudjelovati u skautingu. Da dođe stranac SD samo da traži report, a tipa glavni skaut mu kaže situacija u hnl-u je ovakva i ovakva, ovo su najbolji pojedinci, ovo su najperspektivniji koje bi mogli koristiti Dinamu, ovo su iz našeg podneblja ili korjena koje smo upratili i trebalo bi držat oko na njima.. naravno da novi SD neće sam sjediti pred laptopom i vrtiti yutub filmiće mjesecima da bi shvatio tko je tko u HNL-u i da li vrijedi.. Zato smo zapravo svi malo nabrijani na Marića (mada ga moramo pustiti više i ne spominjati, slažem se) jer smo zapravo izgubili puno vremena, a nisu postavljeni temelji za dalje..
  • hardek
    4.2k
    Nama Mudri ne treba, niti igrač tog profila. Mudri je tip igrača ala Caktaš, veznjak koji živi od zabijanja golova. Van toga nudi jako malo.

Radije bi Pršira vidio u dresu Dinama.
  • GeneralNapoleon
    863

U potpunosti se slazem. Mudrazija je Soldo na steroidima i jos ofenzivniji. Maltene druga spica. Stvarno mislim da nam to ne treba.

Prsir je terijer u duelima a uz to je dobar na lopti. Bas takav neko nam fali u nasem mekanom veznom redu. Netko tko ce pojest protivnike ali tko zna igrat. Legao bi nam ko budali samar.
  • hardek
    4.2k
    Staviti ću još usporedbu od kolege zonaša Tranzicijski napad. Usporedba Pršira, Belcara, Selahija i Mišića.

Pršir mi se čini baš kao idealna zamjena za Mišića. Gubiš malo u ofenzivi ali dobivaš defenzivno.
  • Dinaminjo
    1.3k

Treba uzeti i momcadi u obzir.

Nisu igraci izolirane jedinke.

"Malo izgubiti" prema naprijed moze znaciti imati igraca koji je "beskoristan" u izgradnji
  • GeneralNapoleon
    863

Pa vidis na statistici koliko je slabiji u ofenzivnim segmentima. Sto nije nesto pre vise. Ne znam jel ovo prilagodeno na ekipu ali imas i od Omakea grafove koje jesu i koji pokazuju slicno.

Uostalom covjek ima 41 tocno dodavanje p/u sa 83% tocnosti u jednoj Gorici.
    Misic ima 45 tocna dodavanja p/u sa 83% tocnosti.
    Znaci u najmanju ruku je solidan u posijedu.

Ja bi ga osobno htio gledat na 8ici uz Misica na 6ici i Stojkovica na 10etki sljedece sezone. Ali mislim da moze igrat sve od 6ice do 10etke na dobroj razini sto je takoder veliki plus.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.