• Mali Zeus
    16.2k
    ↪Patak ma joj daj ne radite više žrtvu od njega, pa ima posao za koji je plaćen, kad ga nije radio došao je pod povećalo, kad ga radi slavi ga se. Pa jesti ti žrtva svom šefu ako te prozove da ne ispunjavaš svoje radne zadatke, nije to nepravda, ma koliko ti imao zasluga u prošlosti, plaća te se u sadašnjosti i moraš raditi svoj posao... Prestanite ga više žaliti kao da je izbačen na cestu i zapaljena mu je sva odjeća... Kakva nepravda, kaj filozofirate... Rekel bi moj frend bude si s novčanicama suze brisal...mali M

Vidio bi tebe da te pošalju na klupu, a zabio si 17 golova (za Dinamo!) i prvi si strijelac, a umjesto tebe igra čovjek koji nije zabio gol cijelu sezonu i da dobije 3 kile više prestao bi igrati profesionalni nogomet. To nije fer i to se ne radi jednom igraču i jednom čovjeku.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    mislim, ja ga obožavam, ali nije mi jasno što pričaš...da, zabio je 17, ali jako dugo nije ništa zabio, ništa, ni s metra, ni na prazan gol...i to nas je koštalo, jako, naravno da je sjeo na klupu
  • marcio amoroso
    39.9k
    Vidio bi tebe da te pošalju na klupu, a zabio si 17 golova (za Dinamo!) i prvi si strijelac, a umjesto tebe igra čovjek koji nije zabio gol cijelu sezonu i da dobije 3 kile više prestao bi igrati profesionalni nogomet. To nije fer i to se ne radi jednom igraču i jednom čovjeku.Mali Zeus

Pretjeruješ. Znaš sam da je Kulenović upao u jako lošu formu i jednostavno je bilo vrijeme da sjedne na klupu. Napisao sam već nekoliko puta, evo još jednom ću. Kule nije kriv što je ostao sam kao napadač i što je morao igrati svaku utakmicu. Svaka mu čast na tome, svaka mu čast i na trudu koji je ulagao i na tome što je igrao ozlijeđen (ako je to istina).

Problem je što se nakon 2 utakmice na klupi ponaša kao uvrijeđena primadona i sam ruši svoj status kod navijača.
  • mali M
    6.9k
    ma znaš šta, nemoj me povlačiti za jezik.. ja mu želim da se po svima pokenja, ali želiš činjenicu? U HNL-u je ove sezone zabio samo tri kluba. Istra, Gorica i Šibenik.. ti si izvuci iz toga zaključak... Za moj ukus fali koji RI-OS-ST, pa čak i SB-VŽ-LOK..
    Hvala za sve golove ali ispada kad je protivnik malo
    posloženiji nema ga na mapi...
    U LP od 8 tekmi zabio u dvije i to opet protiv donjeg doma LP.
    Banjole i Bjelovar nadam se da razumiješ gdje ovo vodi...
    Hvala mu za trud, zalaganje, golove, al ne radite od njega nešto što nije. Zaslužio je biti prvotimac samo zato što nemamo (nismo imali) koga drugoga, doslovno... I nije donio nikakvu razliku u bitnim utakmicama, baš naprotiv! U tim utakmicama je bio čak i igrač manje...
    Ako mu Kanga treba da se razbudi, ma daj mi tri Kange, ali zbog svega napisanog njega se i dalje smatra trećom špicom Dinama
  • deda
    35.4k
    Red je da neki igrači budu nezadovoljni. Npr. ja sam nezadoviljan s njih 80% ove godine. I ne samo nezadovoljan. Već i razočaran.
  • Noel
    8.7k
    Mene smeta kod Kuleta kaj on nije svjestan sa svojih 25/26 godina da u životu dolaze kritike, neuspjesi, loši dani. To durenje i ne slavljenje golova je na razini pubertetlije. Ima dosta ljudi u našoj državi koji su sa njegovim godinama već postali ratni veterani. Drag mi je al mora odrast. Slavi gol digni ruke u zrak. Dao si gol za grb i klub kojeg nosiš na dresu , ne za sebe ili nekog na klupi.
  • Sajla
    7.3k

mislim da je @Mali Zeus ovdje bio ironičan i da povlači za jezik jednog drugog forumaša koji je pisao o "Kangi koji je 3 kile udaljen od prestanka profesionalnog nogometa" :)

nadam se da se ne bu to izrodilo u flame, nemojte nam davati dodatnog posla
  • Jos-Optimus
    4.5k
    isss sorry, tek sad vidim tko piše i kužim sarkazam :lol:
    da, hvala, tek sad vidim tko je pisao post, sve jasno :smile:
  • mali M
    6.9k
    :rofl: a u pravu si.. al dobro, statistička opaska stoji onome tko si ju je trebao pročitati
  • Mali Zeus
    16.2k
    U narodu bi se reklo zasviraj i za pas zadjeni. Ok Kule, shvatili smo, smetaju ti neki povici sa zapada i kritike, rekao si svoje, sad se prestani duriti i normalno slavi golove. I ne mora ti svaki put klub pružati podršku kao da si mala curica, ovaj put je bilo lijepo od kluba i sve to, sad je dosta.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Trla baba lan, da joj prođe dan...kak drugačije objasniti raspravu koja traje danima radi toga što Kule nije slavio gol nego je znakovito pogledao zapadnu tribinu. Nek zabije na Ruji, isto ne mora slaviti.
  • Jaro
    9.1k
    A kaj vas dira oce li i kako pojedini igrac slavit golove?

Mozda je potpisao ugovor o marketinskoj suradnji s nekim vizazistom/kozmeticarom pa upucivanjem ljutitog/ozbiljnog pogleda ispunjava obveze (ko skijasi kad dignu skiju).
  • CastAway1986
    2.6k
    A mozda je ljut jer bi on bonuse za postignute golove :chin:
  • Orc123
    10.7k
    I ja sam bio ljut kad smo ga bezveze platili odstetu i kasnije nekoliko godina placali da igra po posudbama. Konacno je golovima poceo vracati ulozeno.....neka njega u Dinamu dok ne dođe dobra ponuda.....bas kao i za svakog drugog igraca. Mislim da se nece tolko duriti kad na kraju mjeseca sjedne crkavica za koju ja moram raditi par godina....
  • Patak
    3.1k
    Da ga je zamijenio oporavljeni Petko ne bi riječ rekao, a ni Kule. Ali ne igrač koji je došao sa 0 golova iz druge lige. I nisam ga žalio, krivo si razumio, samo sam rekao da je to nepravda. I nije dobro za momčad.

Ako želiš uspjeh treba imati hijerarhiju u momčadi, novi igrač neka ulazi drugo poluvrijeme, ili zadnjih 20 minuta pa nek se dokazuje i ako se dokaže neka zamijeni prvotimca. Ono kak se veli teško se ulazi u momčad, još teže izlazi. U ovom slučaju je obrnuto. Lako se izlazi u slučaju Kuleta i lako ulazi u slučaju Kange. S druge strane Kule je jako teško ušao u momčad ali se dokazao. Pa je lako ispao. I kako ga se misli vratiti u formu, s klupe sigurno ne.

Tako da, na osnovu čega je izbačen Kule a ubačen Kanga? Na temelju ničega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.