• Droljo
    12.5k

Tebi Clint Eastwood bio zapovjednik?
  • Patak
    3.1k
    Neki su ostali bez argumenata ili statistike pa su krenuli na osobnu razinu... Ja volim čiste fakte koji idu u prilog Kulenoviću. I dok nije došao konkurent i nakon je došao.

Na forumima se javlja jedan fenomen - bandwagoning. Ljudima je lakše ukrcat se u vagon dominirajućeg narativa, u ovom slučaju"Kanga je bolji od Kulenovića" iako to nikakva statistika ili činjenice ne podržavaju. I onda nasrću na nekoga tko im na to ukaže.

Ludovic točno primjećuje. Oni sa različitim mišljenjem i stavom su nepoželjni, samo nadam se da ovo nije vojska u kojoj svi moraju jednako biti obučeni ili jednako razmišljati. Služio sam i ja vojsku, imao sam i ja jednog "patka" u Vodu i smrzavao se jer nije donio potkapu, vestu ili neki drugi topli odjevni predmet. A kad sam ja služio onda su temperature znale biti jako niske.

Orc je pitao jel stvarno ta statistika bila u prvoj utakmici (udarac, dvije izgubljene lopte i dva prekršaja). Pa tu u članku je navedena...u podnaslovu...ak su oni krivo naveli onda sam i ja. Ako je istina onda je to učinak s kojim je u sljedećoj utakmici zamijenio Kuleta od prve minute.
    https://www.24sata.hr/sport/video-wilfried-kanga-skoro-je-zabio-na-debiju-za-dinamo-evo-kako-mu-je-majkic-obranio-sut-1029208
  • Mali Zeus
    16.2k
    :lol: :rofl: :lol: :rofl:
  • Laugreano
    3.5k
    Ja mislim da Kule gotovo sigurno odlazi na kraju sezone. Prodajna cijena mu je trenutno u peaku, i ne vjerujem da ce ikad bit veca nakon ove sezone. Ovu sezonu se dosta nazabijao, i vjerojatno se ni njemu nece dat biti 3 napadac, a bome ni slusat kritike sa zapada i po medijima.
    Ne kazem da ih drugdje nece bit, ali puno se teze se nosit doma sa kritikama.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Neki su ostali bez argumenata ili statistike pa su krenuli na osobnu razinu... Ja volim čiste fakte koji idu u prilog Kulenoviću. I dok nije došao konkurent i nakon je došao.Patak

A svima je jasno vidljivo da je Kanga u te tri utakmice vise donio ekipi nego sto je Kulenovic u 11 utakmica.
    Nije sve u cistoj statistici.

Sto znaci izgubljena lopta? Na papiru je ista, izgubio je Kule ili Kanga.
    Samo sta Kule izgubi loptu jer se doslovno odbije od njega kao od drveta, gdje je ne uspije ni ustopati, primiriti ili bilo sto napraviti s njom.
    Dok je Kangina izgubljena lopta ona koju on primiri, drzi kod sebe 5 sekundi, hrva se sa dvojicom igraca i napravi prostor suigracu.

Dakako da je ishod isti - izgubili smo loptu, ali protivnik se morao vise namuciti za nju, poremecena im je linija obrane i pozicioniranje, teze im je iznijeti tu loptu i moze se stvoriti novi pritisak. Radi to cijelu utakmicu i od jedne prilike ce se izroditi gol, doci cemo u reposjed, oni ce izbiti loptu van, predati nama loptu ili kiksati sa nepostavljenom obranom.
    A ako ti se cijelu tekmu lopta odbija od tebe onda je sansa da nesto pozitivno izvuces iz toga - prakticki nikakva.

Zato tvrdim da je Kulenovic u tih desetak utakmica igrac manje, za razliku od igraca poput Kange.
    Imamo i Petkovica koji ima slab ucinak, i tu ce se svi sloziti da je bolje kada Petko izgubi loptu nego kada Kule izgubi loptu, jer nije isti nacin na koji su ozgubili loptu, i sto to znaci protivniku i nama .
  • Benito
    1.1k
    Kule je od svojih 10 golova u prvenstvu 5 njih zabio u prva 4 kola s tim da je u Osijeku igrao 10 min pa ajmo reć u prva 3 kola ima polovicu golova...
  • Patak
    3.1k
    "Nemoj hraniti trola" ali nisi izdržao. Jače je od tebe haha Pronašao si se u mojoj maloj analizi, ajde baš mi je drago.
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus "Nemoj hraniti trola":rofl: ali nisi izdržao. Jače je od tebe haha:rofl: Pronašao si se u mojoj maloj analizi, ajde baš mi je drago.Patak

A ti si se prepoznao kao trol, meni je također drago. Nisi li rekao da ćeš me izbjegavati?
  • Patak
    3.1k
    Pa ja sam tebe zamolio da me izbjegavaš, ali jače je od tebe. Mora tvoja biti zadnja..
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus Pa ja sam tebe zamolio da me izbjegavaš, ali jače je od tebe. Mora tvoja biti zadnja..Patak

Pa ja te i izbjegavam. Nisam te citirao niti spominjao i sam si se našao u mom postu, sasvim zgodno. Bavi se ti dalje svojim malim i velikim analizama, na radost svih.
  • Patak
    3.1k
    Svaki puta se javiš na moje postove, ili citiranjem, ili vrijeđanjem, ili ismijavanjem ili samo staviš priglupe smajliće nakon mojeg posta koji apsolutno ničemu ne doprinose raspravi. Jer argumenata nemaš pa se u nedostatku istih služiš takvim ad hominem napadima.

A tko je trol najbolje ti govori količina besmislenih i uopćenih postova koje nasumično generiraš. Ja kad se javim napišem svoje mišljenje koje argumentiram. Uvijek.

Pa ti vidi tko je trol...
  • Mr Anderson
    10.9k
    Tema Sandro Kulenović u borbi za primat na Zoni s temom transfera.:lol:
  • Mali Zeus
    16.2k
    ↪Mali Zeus Svaki puta se javiš na moje postove, ili citiranjem, ili vrijeđanjem, ili ismijavanjem ili samo staviš priglupe smajliće nakon mojeg posta koji apsolutno ničemu ne doprinose raspravi. Jer argumenata nemaš pa se u nedostatku istih služiš takvim ad hominem napadima.Patak

Frajeru, već sam ti rekao da si paranoičan i da si me vjerojatno zamijenio s nekim, ne znam kad sam do neki dan uopće tebe zadnji put citirao. Ti kao da si zaostao u ne znam kojoj godini na forumu i sve ti se pomiješalo.

Ova razina rasprave je kao da si vrtićka grupa Kruškice, nja nja nja ti tako pišeš a ja ovako pišem.

Što se tiče argumentacije već sam sve napisao što te ide, plačeš nad Kuletom jer je na klupi, a zabio je 15 golova, a zločesto spominješ da Kanga nije zabio nijedan gol ove sezone i još kenjaš po njemu nakon što je zabio Gorici i generalno bio jako dobar. Kule je bio van forme i opravdano je dobio konkurenciju i hvala Bogu da je dobio, jer nije normalno da smo bili s jednim napadačem i to nije njegova krivica.

Ti možda argumentiraš svoje postove, al ti je argumentacija u vezi Kuleta naprosto smiješna i subjektivna.
    I već sam ti rekao ako vidim nešto na što imam potrebu reagirati, reagirat ću, a ti onda plači ili ne plači na to kaj sam napisao, tvoj izbor. 'Napad' na post nije ad hominem napad niti vrijeđanje i ti to dobro znaš, tj. bar se nadam da znaš.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    zatrovao si temu, ugašena su ti vjera i politika pa sad ovdje maltretiraš ljude. Ljudi su ti činjenično potkrijepili da pričaš nebuloze. Prestani, rekao si što misliš i dosta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.