• Zagi
    9.3k
    Uskoro nezamjenjiv.
    No bolji je desno nego lijevo. Isto vrijedi i za MMA . Tko će mu biti partner?
  • Paggini
    38.9k
    Ovo neću pripisati nikakvom nedostatku prilagodbe ni nekvaliteti, već isključivo opreznosti jer nije htio ništa zasrati u debiju. I pogodio je.blubach

Kažem, upalo mi je u oko, ali jedno je dodavanje imao baš krivo koje je otvorilo njima kontru, koju je i on zatvorio haha, pa kažem - nemam nikakve pretjerane zamjerke!
  • Crni86
    8.2k
    isti koji mu je bio i danas.

Kada niko uz sebe ima mmaea puno ce lakse moc stajat visoko i dolaziti u reposjed. Torrente svaku loptu salje na tribinu, jbga tako dajes suparniku opet loptu a kad igra poritv sibenika ti moras uzet loptu i nastavit pritiskat. Takav nacin igre stopera jako otezava kontrolu utakmice.

Bit ce zanimljivo vidjet sta mister zamislja s ktcom. Milan i osijek je odigro kao desni bek, vjerujem da ce njih trojica (niko,ktc i mma) biti glavni u rotaciji za hnl.
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    Ne volim po prvom dojmu sipati epitete ni kritike, ali mi je pokazao zašto ga se odavno zazivalo kod nas. Bravo stoperu.
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Fališ... Nadam se da od idućeg vikenda pa nadalje nećemo startati nijednu tekmu bez Galeta u prvih 11.
  • rakurs
    808
    Ekipa iz Tribine o usporedbi J. Šutala i Galešića.
    Podsjećao me Galešić od kada je 'izbio' na scenu na Josipa, izgledom, kretnjama, samopouzdanjem s loptom u nogama, ma u većini toga. Zato mi je baš i bilo interesantno čuti o toj temi od ljudi koji se u to razumiju puno bolje nego ja.

Posebno mi je zanimljivo bilo čuti Paušića koji Galešića poznaje jako dobro, a koji kaže da prednost Galešiću daje zbog brzine, a samime time ima i bolje branjenje dubine. Kaže da je Šutalo bolji u izgradnji igre, ali mislim da Šutalo to ima na svjetskoj razini pa mi je glupo to trenutno uspoređivati. Još je rekao da bi Galešiću puno više odgovaralo igrati na desnoj strani.

Ali i on i Korda kažu da će Galešić tek sad pokazati koji mu je plafon. Uglavnom, lijepa analiza obojice, govorili su ono što se i moglo primijetiti tijekom ove dvije utakmice koje je igrao.

Mislim, a svakako se nadam, da će Galešić preokrenuti obranu ove sezone i da će nam puno značiti na putu do titule.
  • grba
    47
    Mislim da bi nam Niko mogao biti od velike koristi protiv Rijeke.

Samo treba bit spreman na docek smradova s tribine i pljuvanje :lol:
  • sanjinlego
    3.6k
    Ne znam je li netko napisao, ali Niko je prije utakmice s Goricom bio prikovan za krevet s temperaturom 39.
  • Praskaton
    3.7k
    Zašto je onda uopće bio na klupi.Takav sigurno ne može igrat.
  • San Lorenzo
    18.6k

Bar znaš da je vruć. :smirk:
  • prefontaine
    1k

Fabio prije početka utakmice pitao: "guys, who is on fire?", naš Gale digao ruku, i jbg, ovaj mu kaže "OK, on the bench"
  • Mali Zeus
    16.1k
    Zašto je onda uopće bio na klupi.Takav sigurno ne može igrat.Praskaton

Preznojavao je temperaturu.
  • Praskaton
    3.7k
    Preznojavao je temperaturuMali Zeus

Je bolje na maksimiru gdje je vanjska temp bila 2-3 stupnja nego u krevetu.
    Taman da zarazis ove koji nisu bolesni
  • Mali Zeus
    16.1k
    Ma siguran sam da tad više nije bio zarazan.
  • Olmic
    4.1k
    Ja bas mislim da mu je zamjerio gol protiv Bjelovara jako i da mu je trenutno 4. Opcija za stopera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.