• Paggini
    101k
    video predstavljanja gdje Belcar čita članak o propalom transferu. — Izet Hajrović

Kako bi ovo bilo dobro ahahahah
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Ako je za Belcara bilo ovako, mogu zamislit na kaj će ličit Zona ako na ljeto Taylor i ostala imena sličnih kvaliteta budu povezivani s Dinamom. :rofl: Refreshanje 24/7, pogledavanje jel ih Dinamo zapratio na instagramu, kaj su zadnje objavili na storyju, čitanje njihovih nogometnih portala...
  • Izet Hajrović
    6.3k
    00:00. Kraj prijelaznoga roka. Najlegendarnija insajderska informacija ovog prijelaznog roka bila je o Niki Galešiću s otkopčanim šlicom na hlačama na benzinskoj u Vukovoj Gorici. Čestitke ponosnom insajderu na tituli od Izeta.
  • Orc123
    17.5k
    Sretno Leone u plavom dresu!!
  • Str1nger Bell
    4.2k
    Manenica u tjedan dana napravio što neki nisu mogli godinu dana.
  • rioda
    18.7k
    Toliko se umorio od čekanja da potpisuje prazan papir :grin:

Screenshot-2025-02-18-00-14-43-296-edit-com-android-chrome.jpg
  • njurci10
    713
    Mene zanima samo jedna stvar,
    Šta Varaždin ima od ovoga?
    Daješ igraca jednog od najboljih za djabe do kraja sezone s opcijom otkupa
  • rioda
    18.7k
    Prema Olivariju, Perković ostaje

Pritom se, pak, pojavilo pitanje i je li Dinamo riješio izlaznu posudbu Maura Perkovića u ruski Soči, do kraja sezone i mogućnost otkupa za 1,2 milijuna eura... Međutim, po najnovijim informacijama, i on će ipak ostati na Maksimiru.

Faye na dvojnu registraciju u Kustošiji
  • Jos-Optimus
    13.8k
    želiš Belcara, ali bi usput malo i kenjao, pa od kud izvirete više?
  • Jurki
    27.9k
    Mene zanima samo jedna stvar,
    Šta Varaždin ima od ovoga?
    — njurci10

Ako Belcar stvarno ima neke zdr probleme.. tesko da bi ga neko kupil na ljeto. Pogotovo ne za 1,5 mil.. imas u ekipi potencijalno psihicki sjebanog igraca kojem je propal gotov transfer.
    Upitno je kaj bi Vz imal od njega do kraja sezone.
    Ovak ako bu s Belcarom sve ok, ostaje kod nas i Vz bu opet zaradil.
    Isto tak sigurno je i Vzu u interesu poslovati s nama.. mozda im kakvog juniora posaljemo na ljeto.
    Siguran sam da je posel napravljen da sve strane budu zadovoljne.
  • Ludovic IX
    12.8k
    netko prazan a netko papirnatu maramicu.

Mislim da je cvita u priči bio kad se pregovaralo oko njegovog povratka iz sociedada i oni su napisali cifru na papirnatu maramicu a bedi je to potpisao. Iz nekog razloga , dinamo je htio odustati a onda su nas ovi tužili i papirnata maramica je bila dokaz. I tak se cvita nama vratio.

Ako netko ima clanak o tome, volio bi to pročitati. Ovo iz sjećanja govorim.
  • Dinaminjo
    2.5k
    Jos je Bjelica rekao da imaju igrace A B C D.

Sumnjam da su nakon otkaza Maricu otvorili random generator i pikirali prvog igraca kojeg on izbaci
  • ElDorado
    15.7k
    Sad po cikli i špinatu i pal bu tlak
  • Omake
    21.8k
    Neka moja jutrošnja teorija. S Belcarom je vjerojatno sve OK, Manenica i Mengele malo preuveličali neke stvari jer su točno procijenili da će Varaždin prvi popustiti i sklopiti posao po uvjetima idealnim za Dinamo. Game of chicken, a Varaždin blinked first. U svakom slučaju, Leon dobrodošao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.