• Omake
    14.1k
    mislim da ima ozljedu leđa.
  • ShanKu
    1.9k
    Ako Broza dovedu, ja vam svima plačam rundu
  • Crni86
    18.1k
    Ako smo otkrili takvo nesto na ljecnickom logicno je da se zelimo dodatno osigurati. Da li su problemi tako jaki da ugrozava karijeru, sumnjam da bi mogo igrati za varazdin i u21 repku. Vjerujem da cemo isposlovati transfer do ponoci.
  • hardek
    7.8k
    A ništa onda jedan Mario Marina do ljeta da siječe sve što prođe :lol:
  • grba
    468
    Miki Badelj i mirni smo
  • Omake
    14.1k
    ili tramvajem po Fetu Fetaia ili Smakaja
  • Laugreano
    4.8k
    Tog štakora Fetaja nebi u klubu da je najbolji na svijetu.
  • Mihaljević
    14.2k
    Smakaj je prije tek 10 dana napunio 22g, a kakve tekme zna pružiti, ne zna pola šestica HNL-a, u uz to zna igrati sa loptom, a već 3 sezone je standardan.
  • Carrasco
    6.8k
    Zahora u Šahtar za 80 tisuća eura.
  • Jay
    2.9k
    Samo neka se oglase konacno da ili ne za belcara. Hocemo dezurati tu do ponoci ili mozemo svi na odmor nakon iscrpljujuceg prijelaznog roka jer ovo je teska psihijatrija postala.
    Da mi je netko jutros ponudio Smakaja dobio bi samar, sad od nervoze i on djeluje odlicno, jos pola sata i trazit cu Soldu.
  • Orc123
    14.1k
    da smo bili pametni iskrcali bi sad 2-3 milje i rijesili poziciju klasicne 6ice na 3-4 godine jer je Titraui klasicna 6ica koja zna igrati mogomet a trci ko da ga s puskama ganjaju....nikad necu prezaliti taj transfer....na ljeto ce kostati 4-5 milja eura vec....
  • El Madrigal
    731
    Selahi navodni ima klauzulu koja bi bila nesto ispod 1,5m tako da se Rijeku nista ne pita.GeneralNapoleon

Misliš li da je moguće uopće aktivirati sve to u idućih 6 sati? I ako je moguće, misle li zagovornici Selahija da je mudro platiti otkupnu klauzulu od 1,5 mil €, a čovjek na ljeto slobodan igrač?
  • E46
    2k
    ako ce donjet prvenstvo a hoće ja bi isao sad po njega za nekih milijun eura maks i pokusao dovest. Bolje i to nego eto kao dzabe je na ljeto a ono ostanes bez prvenstva onda dzabe ti 10 selahija ak nisi izborio lp
  • El Madrigal
    731
    Slažem se, samo sam nekako uvjeren da se u idućih 6 sati ne moze napraviti ništa osim Belcara. Možda netko tko je već u ZGu i to da odmah počne liječnički. Pa čak ni tada ne vjerujem da se sve stigne.
  • ShanKu
    1.9k
    Ima netko da je trenutno u Rijeci, da dopelja Selahija?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.