• Marley
    3k
    Da ali se obracam tebi jer uvijek ulazis u psiholosko stanje igracaGOAT

U pravu si. Potrudit cu se da to ne radim vise ovdje.
  • Crni86
    8.2k
    ali je isto tak stvar u tome da mu fuckanjem i kritikama nebumo pomogli.Jurki

Slazem se ja sa tim, ali to je showbiznis. Ne mozes kontrolirati siru masu, pogotovo u trenutku kada se povecava brije gledatelja i nemaju svi istu kulturu. Imas nekog loleka koji je doso prvi put na tekmu ne zna da igraci igraju polubolesni i zvizdi i kaj cemo sad rec cijeli zapad je retardiran i necemo pozdravit zapad?

Ili cemo se durit na zapad? Ili cemo rec da su dinamovi navijaci retardirani jer ga 20% vrijeda, 30% konstruktivno kritizira, a 50% ga podupire i razumije?

Ili kao baturina zbog 20-30 kretena da kaze ali navijaci…

Meni je gore od svega sta zabijas gol koji lomi tesku tekmu u teskom trenutku za ekipu i umjesto da ti je ekipa prva i da se poveselis radi cijelog tima ti stavljas sebe i svoj ego na prvo mjesto sa durenjem. Da imamo +10 da su svi zdravi bilo bi me briga, ali onaj gol je bio jako jako vazan.

Bio sam svjedok na zapadu zadnju tekmu di su retardi fuckali bolesnim igracima koji igraju pod temperaturom. I utisalo ih se.
  • Efes Pilsen
    9.8k
    Ako mu treba taj inat da isporucuje u kontinuitetu, treba mu snimit kompilaciju naj uvreda sa Zapada pa mu pustat prije utakmice. Nek slavi kako hoce :lol:
  • El Madrigal
    125
    Kako ne umara pojedince tupljenje jednog te istog?
    Kulenovic je upao u crnu rupu koja traje malo predugo. To je činjenica. Činjenica je također da je u prošlogodišnje naslove u oba natjecanja itekako doprinio svojim pogocima. Činjenica je da se probudio kada je Kanga došao. Činjenica je da neka doprinese u iduće tri utakmice kojim golom i asistencijama, već je opet sve u redu. Činjenica je također da ima manjkavosti, ali sad srat toliko po našem igraču, malo je upitno. Da baš ne valja toliko, zar bi bilo tko pa i Rusi ponudili 5+ mil. €
  • jedan u nizu
    11.8k
    A ovo sto je netko posprdno napisao "glumiti empatiju milijunasima"... :roll: ne znam sto uopce reci na to. Ili ju imas, ili ju nemas.Marley

Da li neki milijunas ima empatiju prema nekom bogecu koji je potrosio 20 eura da gleda tog nogometasa kako zabija ili igra dobro, a zapravo mjesecima glumi mantinelu, nemoze stopati loptu, osvojiti duel unatoc svojoj visini, a o gadanju da ne spominjem.
    Kako onda jedan takav nogometas nema empatiju prema jednom navijacu radi kojeg se uopce i igra ta igra gdje ovaj zaraduje milione???

Da se razumijemo, protiv sam fuckanja i glupih komentara sa tribine, ali kritike u javnosti i drustvenim mrezama su opravdane.
    Nije bez razloga on dobivao kritike a neki drugi pohvale, a neki treci niti jedno niti drugo.

Sta je Mmae trebao napraviti kada je zabio gol? Kada mjesecima ne da je bio na klupi, nego je trenirao sa juniorima?
    Ako je Kule imao opravdani razlog za onu svoju reakciju, onda Mmae ima pravo da svakome na klupi dinama, i svakom navijacu na zapadnoj tribini stisne po jednu samarcinu.

Prestanite braniti Kulenovica. Ispao je razmazeno deriste, i zalsuzeno ga se kritizira, kao sto ga se zasluzeno kritizira u zadnje vrijeme zbog (ne)doprinosa ekipi.
  • Marley
    3k
    Da li neki milijunas ima empatiju prema nekom bogecu koji je potrosio 20 eura da gleda tog nogometasajedan u nizu

Pa vjerojatno nema. Valjda zatvaram oci pred tom realnoscu.
    Eto kad si me vec natjerao na promisljanje...u pravu si ti, realan. Bilo bi i meni bolje da jesam. A ne ispadati glupa nalazeci im opravdanja za sve. A sta da radim, nismo svi isti.

Evo ti koliko sam blesava. Jutros se ustanem i odmah se nazivciram radi posudbe Perkovica u Rusiju. Tjedan prije se razocaram jer Sucic tako rano ide. Petak prije toga sam doslovno oplakala Bernauera. Pazi, sve mi to utjece na raspolozenje u toku dana, mislim kome to treba u zivotu?
    Gubljenje zivaca u raspravama s hejterima po drustvenim mrezama, clanovima sire familije takodjer, sve da obranim cast nasih igraca
    A tek Nevistic i njegova sudbina, to je posebna prica, to bolje da ni ne spominjem.

I sva ta podrska, za sto, za koga? Za ljude kojima to ne znaci apsolutno nista u zivotu. Za kako kazes, milijunase, koji nikad nece ni znati za postojanje jednog obicnog navijaca.
    Dok si ja trenutno ne mogu priustiti ni otici na europsku utakmicu. I presretna sam za svaku i "najmanju" na koju imam priliku otici, dati im podrsku uzivo, pod kojim god vremenskim uvjetima.
    Onda jos kad znas da su kolektivno ogorceni na Zapad i da se ne mozes nadati da ce barem u prolazu dici ruke u znak pozdrava.

Eto, sto da ti kazem. Kad malo razmislim, bas syebano je to sve skupa. I onda kad te netko ovako "trgne" jednom recenicom i skine ti ruzicaste naocale, auf. Sjedne kao samarcina. Ali u pravu si.

Necu vise spamati, isprike svima.
  • Dinamo-SB
    71
    onda Mmae ima pravo da svakome na klupi dinama, i svakom navijacu na zapadnoj tribini stisne po jednu samarcinu.jedan u nizu

Ne,nema.Strava loša i uvredljiva usporedba .Za razliku od Mmaea koji igra za nevjerojatno visoku placu - Kule nije napravio cirkus u svlacionici pred utakmicu s Borussiom jer nije u prvih 11 i narušio stanje u ekipi(btw na toj tekmi su i Pjaca i Kule bili na klupi pa se nisu bunili,al eto jedan Mmae je) . Ne opravdavam Kuletovo ponasanje nakon postignutog gola,al brate mili kakva je ovo usporedba.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Ne opravdavam Kuletovo ponasanje nakon postignutog gola,al brate mili kakva je ovo usporedba.Dinamo-SB

Nisam to rekao zbog cega je napravio, nego kakav je tretman imao.
    Mmae nije stavljen na klupu ali ulazi zadnjih 20min.On je totalno izbacen iz momcadi.

A kule nije izbacen skroz, izgubio je status prvotimca u koliko? 3 jebene utakmice. I opet dobije priliku u zadnjih 20min da ulazi i da svoj doprinos i dokaze se. Isto tako neusporedive situacije
  • Dinaminjo
    1.3k

Znaci jedan je navodno napravio privatni cirlus, a drugi je napravio javni cirkus
  • jedan u nizu
    11.8k
    A ne ispadati glupa nalazeci im opravdanja za sve.Marley

Ne ispadas glupa.
    Svi smo vodeni emocijama prema ovom klubu i ovim igracima, i nema nista lose u opravdavaju istih.

Tu smo da raspravljamo i iznosimo svoja misljenja, pa sam je samo ubacio na cinjenicu da i igraci trebaju imati empatije prema navijacima.

Za ljude kojima to ne znaci apsolutno nista u zivotu. Za kako kazes, milijunase, koji nikad nece ni znati za postojanje jednog obicnog navijaca.Marley

Ma znaci, nekima znaci, i zato su voljeniji od drugih. Jedan Kule koji je bio simbol pozrtvovnosti, je zbog glupog, umisljenog i ishitrenog poteza napravio da bude daleko od omiljenog domaceg borbenog decka.

Zna Kule za postojanje nas navijaca i to mu je super kada navijamo, skacemo i skandiramo mu ime, kada ga guramo u repku i brojimo golove. Ali cim to prestane, i to zasluzeno, on zaboravi da smo mi tu da gledamo njega, a ne obrnuto.
    Nije da je čovjek imao fenomenalnu karijeru i da mu se desila crna rupa, pa je ljut jer ga kritiziramo. Decko je imao jednu odlicnu polusezonu i nakon krize su se vratile kritike koje je imao i prije, a to sto se on umislio da je nositelj ovog dinama, ikona, legenda i bog baluna to je na njegovu zalost.

S razlogom navijaci obozavaju iskrene, samokriticne i ponizne igrace, a ne umisljene i nedodirljive.

Kule je dosao sa kritikama i te kritike su se nastavile, ali je svojim radom i doprinosom dosao do hvalospjeva, i to sasvim opravdano. Zao mi je sto je tako brzo, u 5 sekundi srozao svoj ugled kod navijaca, i to zbog toga je cak tri utakmice poceo sa klupe. A mogao je stvarno postati legenda, veliki radnik i "vojnik" kluba kojeg bi svi obožavali i govorili o njemu s ponosom.
  • Mr Anderson
    10.9k
    Znaci jedan je navodno napravio privatni cirlus, a drugi je napravio javni cirkusDinaminjo

Kakav javni cirkus je Kule napravio? To što nije slavio gol?
  • rioda
    7k

Svaki postupak igrača Dinama koji se provlači po medijima je cirkus
  • mali M
    6.9k
    Ma Kule glumata. Netreba tu radit preveliku psihoanalizu. Krenuo si top, onda si se nekoliko mjeseci tumbao po terenu bez ijedne zaštopane lopte, bez ijednog udarca po golu, ništa proigrao, odigrao, uigrao i kad se rekla činjenica da ništ ne igraš u zadnje vrijeme sad bu se čubil kod svakog gola.
    Vezano na to, ma samo neka on i dalje svako kolo mrko gleda i ušutkiva sve navijače i novinare ako će trpati što treba. Činjenjca je da ga je Kanga razbudio jer ima konkurenciju... Sad nek krene i Kangu da vidimo borbu golovima pa da slavimo... Nitko sretniji od nas...
  • Patak
    3.1k
    Kule je čovjek od krvi i mesa. Nepravda boli. Svakoga od Vas bi zaboljela.
  • mali M
    6.9k
    ma joj daj ne radite više žrtvu od njega, pa ima posao za koji je plaćen, kad ga nije radio došao je pod povećalo, kad ga radi slavi ga se. Pa jesti ti žrtva svom šefu ako te prozove da ne ispunjavaš svoje radne zadatke, nije to nepravda, ma koliko ti imao zasluga u prošlosti, plaća te se u sadašnjosti i moraš raditi svoj posao... Prestanite ga više žaliti kao da je izbačen na cestu i zapaljena mu je sva odjeća... Kakva nepravda, kaj filozofirate... Rekel bi moj frend bude si s novčanicama suze brisal...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.