• Crusades
    14.7k
    Hvala gospodinu BišćanuCrusades

I naravno Jakiru (i Bjelici) pod kojim je stekao potpunu afirmaciju.

Ja nemam kompleks pa mogu bez problema pohvalit i Jakira za sve dobro kaj je napravio.
  • Georg Koch
    5.4k
    i sigurno bi mu se dole, u sampionskoj Rijeci isto poslozilo.
    A-haaa.

+ tko kaze da bi dolje definitivno zavrsio.
  • Noel
    8.7k

A spomenut našeg izbornika zlaćanog Zlatka?
  • Zagi
    9.3k
    Kakav bi mu put nakon toga bio i bi li došao do Intera?
    Ako to pitaš: Nemam kristalnu kuglu, najvjerojatnije ne.

Ne navijam za Petra Sučića. Navijam za Dinamo.

Iz naše perspektive, izgubili bi ga od Rijeke. Kraj priče.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    otkantaj, laganini, ali otkantaj
  • Georg Koch
    5.4k
    Kakav bi mu put nakon toga bio i bi li došao do Intera?
    Ako to pitaš: Nemam kristalnu kuglu, najvjerojatnije ne.
    Zagi

Pa majstore ti si prvo odgovarao meni kako bi on zavrsio u Rijeci zbog Jakira itd. Vrati si komentare.
    Najbitniji je DINAMO.
    Ja hocu reci tko zna kako bi mu se rasplela cijela mreza, a samim time i nama jer je imao ogromne doprinose i prosle sezone, a i pocetkom ove do ozlijede.
    Govorim o doprinosu za Dinamo, i financijskom a bome i rezultatskom.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    ti baš imaš problem, a još ih i tražiš tamo gdje ih nema. Igor Biščan je Sučiću prvi dao priliku u Dinamu i vodio ga na pripreme gdje je bio otkriće. Da ga nije vodio, mali bi otišao tko zna gdje.
  • DiddyGuela
    2.9k

Ocito ti imas jos veci problem stari moj kad se fanaticno kacis na svaki moj post koji ti se ne svidi. Ajde otkantaj, laganini, ali otkantaj. Osim sto svaku raspravu u prvom postu svedes na najnizu razinu osobnog obracanja prema svakom ciji ti se upis ne svidi.
  • Zg123
    1.1k
    Meni je zao sto Biscan nije imao muda dok je bio trener Dinama i sto se nije javno obracunao s kafe kuharicom i ostalom ekipom tamo, nego je sutio i pustio je da ga gaze
  • Jurki
    15.8k
    Meni je zao sto Biscan nije imao muda dok je bio trener Dinama i sto se nije javno obracunao s kafe kuharicom i ostalom ekipom tamo, nego je sutio i pustio je da ga gazeZg123

Pa to je isto ko da je Bjelica prije 2 meseca se isel obracunati s Upravom i Maricem koji su mu bili nadređeni?
    Koji trener pe rusit Upravu i kak on to uopce moze?
  • Jos-Optimus
    4.5k
    pod svakoga misliš na sebe jer toksično kenjaš na svemu i o svemu? Ok
  • dumitrumitu
    1.4k
    Gledao sam tog Fayea na onoj prijateljskoj protiv Poleta i nije mi jasno šta takav antitalent radi u Dinamu.
  • Paggini
    39.2k

Bratko, smanjimo malo ovu ad hominem raspravu.
  • Peškaman
    6.1k
    Zaslužan je i Zrinjski koji je Peru doveo iz Bugojna kao dječaka,zaslužni su njihovi treneri,zaslužan je i Jakir koji ga je afirmirao u prvu postavu Zrinjskog,zaslužan je i Bišćan koji ga je uveo u prvu ekipu Dinama, zaslužan je i menadzer koji ga je doveo u Dinamo tko god on bio ili na čiji poziv.
    Ali najbitnije, Dinamo i osobno Petar Sučić su najzaslužniji za ono što se trenutno događa, Dinamo koji je dao pozornicu, koji ga je istrpio,napravio igračem i Sučić koji je radom,trudom i željom na levelu na kojem je.

Sve ostale spodobe koje se javljaju po medijima,gloficiraju sami sebe i žele izvući neku korist pomoću momka od 21 godinu, neka se isključe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.