• Sajla
    7.3k
    Skomina na Tportalu:

"Vidimo da lopta još nije izvedena iz kornera, pa samim time ne možemo govoriti o dosuđivanju nekog prekršaja.
    ZrnTSCHeZ

suci mogu dijeliti crvene kartone nakon kaj odfućkaju kraj i pošalju igrače u svlačionicu, tako da poštovani gospon Skomina - sereš.
    to kaj je zalizani napravil bi trebalo postati viralno kao ovo:
  • Nemrem igra Dinamo
    2.7k
    Skomina brani neobranjivo...
    Pa dobro jesu ovo istine?!? :lol:

EDIT: jel zna netko gdje je nestao Sale Bjelanović? :smirk:
  • Mali Zeus
    16.2k
    Znači lik je htio iznuditi penal, a sudački stručnjak kaže da pošto korner nije bio izveden nikom niš.

Ajd dobro.
  • Eduardo
    22.5k
    SN pišu kako je Hajduk navodno neslužbeno kontaktirao Marija Kovačevića kao opciju za novog trenera.
  • Mr Anderson
    10.9k
    SN pišu kako je Hajduk navodno neslužbeno kontaktirao Marija Kovačevića kao opciju za novog trenera.Eduardo

Ne bih to volio, Kovačević bi ih brzo digao nakon ovog antinogometa što sad igraju. Samo sumnjam da će oni dati Gattusu otkaz, jedino ako je istinita priča da ga Roma želi.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Piše Zdravko Reić..
  • Sajla
    7.3k
    Ne znam je li Kovačević njihov navijač i bi li ga to usmjerilo dolje, ali s obzirom na njegovu povijest bolesti stvarno mislim da mu taj stres i pritisak u životu ne treba. Ako postoji emocija koja bi ga ipak odvukla tamo, neću biti zadovoljan jer mislim da čovjek zbilja zna znanje. doduše, to ništa ne jamči u onoj sredini..
  • Paggini
    39.2k
    Mislim da je Kovacevic rekao da je navijac Sarajeva, ali da simpatizira i nas i tovare. On bi digao hajduk ali ti divlji psi bi ga pojeli.
  • GeneralNapoleon
    878
    Ne bih bas bio odusevljen da ode tamo jer takoder mislim da je odlican trener. Ali mislim i da je Biscan naprimjer odlican takticar pa to nije dovoljno da se vode takvi klubovi.

Postoji dobra sansa da bi ga svlacionica pojela, kao sto su neki govorili da bi ga i kod nas. Mislim da je Gattuso dosta jaca faca u tom pogledu a opet dijeluje kao da muke muci tamo.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Kovačević je kvalitetan trener.
    Sad, kako bi on kao dobrica i dobrim karakterom mogao voditi Livaju, Uremovića, Kalika i ostale štetočine...mislim da bi izgorio nakon mjesec dana.
    Ne treba mu to u životu.
  • mali M
    6.9k
    inače kad smo kod trenera, prije sam uvijek malo zakolutao s očima na komentar da bi Garcia trebao biti novi trener Dinama, i zbilja bi volio da ima neku "među stepenicu" sa malo jačim klubom, ali dok sam gledao kako Istra "trokutima" izbacuje svaki Hajdukov pritisak i to na desetke puta sa istom šemom u jednom poluvremenu nema šanse da to nije trenerov potpis. Kad se sjetim naše stoper gurne beku, veznjak mu se ne ponudi, bek vrati stoperu, vezni mu se ne ponudi, a bek stane i onda stoper nabi gore što dalje može, bude baš vidljiva razlika... Moram priznati da sam vidio smisao u Garciji tada..
  • Mali Zeus
    16.2k
    Mislim da je Kovacevic rekao da je navijac Sarajeva, ali da simpatizira i nas i tovare. On bi digao hajduk ali ti divlji psi bi ga pojeli.Paggini

Gattuso je poslije Istre rekao da to kaj doživljava tam nikad nije doživio, u smislu pritiska i da ga non stop maltretiraju pričom o naslovu i hoće li biti prvaci. Kad frajer koji je radio u Grčkoj i Marseillu kaže da mu nikad nije bilo tako teško onda to dovoljno govori.
  • Zagi
    9.3k
    Baš sam planirao post kako bi uzeo Kovu za trenera naše fiktivne filijale u Slo.
    Sad bu tu malo ipak pričekalo.
  • Eduardo
    22.5k
    Mislim da je Kovacevic rekao da je navijac Sarajeva, ali da simpatizira i nas i tovarePaggini

"Sarajevo je dječja ljubav, pa Varteks i Belupo. To su moji klubovi. Dinamo i Hajduk podjednako cijenim i volim kao naše klubove kad igraju Europu.“

37:48
  • Ivdzo11
    5.7k
    Kako smo jučer najavili, novi desni branič Rijeke bit će: Ante Oreč, 23-godišnji Dubrovčanin koji na Kvarner dolazi iz mostarskog Veleža. Dok čitate ove retke dva kluba rješavaju razmjenu potrebnih dokumenata i Oreč će biti na raspolaganju Radomiru Đaloviću već za subotnji derbi s Dinamom na Rujevici.

vratari: Zlomislić, Todorović

stoperi: Škorić, Radeljić, Majstorović, Manev

bekovi: Oreč, Devetak, Goda, Bogojević

vezni: Fruk, Janković, Gojak, Selahi, Petrovič, Ilinković

krila: Djouahra, Butić, Menalo, Rukavina,

napadači: Čop, Dogan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.