• Plavi-9
    828
    Za iduće utakmice želim da Fabio ne mora skidat jaknu.
  • Tongo Doumbia
    5.8k
    Ne difamirajući sada Bišćana niti uzdižući druge, Sergej Jakirović malog je gurnuo s 18 godina kontra Sheriffa u prvi sastav, na ekstremno nezadovoljstvo mnogih pristalica Zrinjskog tada. I to u Sučićevoj prvoj seniorskoj utakmici u životu, u pretkolu Lige Prvaka. Toliko o povjerenju kojeg je imao u klinca. Prethodno je napravio sve da se vrati na posudbu jer ga je nemoguće cijenio i u juniorima.

Kao drugo, htio ga je u Rijeci jer je Veldin Hoxha bio na odlasku i to se znalo. Opcije su bile Rijeka, Celje i Maribor. Mali to zna i to se jasno može provjeriti. Pero je radio, radio nemoguće dobro i naplatio vrijednosti svog rada. Sve drugo je sada manje važno.

Kao treće, Dinamo je definitivno najbolesniji i najtoksičniji klub na planeti, jer ja drugačije objašnjenje nemam. Doslovno svaki dan ide neka nova podjela i rasprava. Rakete vs Samuraji, Kule vs Kanga…
  • DiddyGuela
    2.9k

Pa sve oke, sve jasno. Zasto se ljutis. ZM je lagao, niti ga je on doveo niti ga je gurao. Jasno je ko dan tko je doveo Peru a kod kojeg trenera se Pero razvio u danasnjeg igraca.

Biscan ga je kao tadasnji trener vodio na pripreme jer ga je među hrpom igraca prepoznao kao talenta. Tko ga je drugi uopce i mogao voditi na pripreme osim tadasnjeg trenera.

Meni je samo bilo malo cudno sto se bas Biscan nasao prozvan komentirati u medijima cijelu tu situaciju.

Ako je problem komentirati na forumu određeni novinski clanak onda jbg. Zao mi je.
  • Jurki
    15.8k
    Kao treće, Dinamo je definitivno najbolesniji i najtoksičniji klub na planeti, jer ja drugačije objašnjenje nemam. Doslovno svaki dan ide neka nova podjela i rasprava. Rakete vs Samuraji, Kule vs Kanga…Tongo Doumbia

Gem, set, meč. Kraj. Amen.

Umjesto da se svi zberemo, zmecemo na kup i zvlecemo ovu sezonu mi jedemo govna.
    Veselil sam se na golove Kange, Kulena, Takura i svih drugih jer je zabio igrac Dinama za koji navijam.

A da bum iskren na tekmi cesto nisam ni videl ko je zabil jbg haha pa sam opet bil sretan.
    Dinamo je zabio gol, a ne igrac.
  • Crusades
    14.7k
    Ovdje uopce nije poanta Jakir vs Biscan, nego lažne tvrdnje jednog kriminalca koji je pokrao klub za koji navijamo vs pravo stanje stvari
  • Noel
    8.7k

Poanta članka je da je bivša uprava bivša i tadašnja ostavila i držala Dinamo u teškoj financijskoj situaciji i da je Biščan pojačanja morao tražit u otpisanim igračima. Među njima je bio i Sučić. Znači bio je za otpis po nekim tadašnjim ljudima u klubu. Biščan ga je prepoznao spasio, kasnije Jakir odlično nastavio..
  • Guinness
    2.6k
    Šteta što je kao trener u Dinamu zakazao, iako ga obožavam.austrijanac

Šteta što nije dobio priliku kao trener u Dinamu da se pokaže ili zakaže, ne bitno.
  • ElDorado
    2.2k
    ma sve ok. Ali mi uvijek u nečemu tražimo nekaj negativno i pametujemo. Ja vjerujem Bišćanu i to kae zajebo ko trener, pa i s nekim procjenama (npr Topić) nema veze s ovim oko Sučića. Da ga tada nije povukao nekako sumnjam da bi ostao kod nas, otišao bi drugim putem.
  • Sajla
    7.3k
    Meni je samo bilo malo cudno sto se bas Biscan nasao prozvan komentirati u medijima cijelu tu situaciju.DiddyGuela

kad je pročitao u novinama da Mamić izjavljuje da je nešto naredio, a on brže bolje skočio u stav mirno i postupio po naređenju - uopće me ne čudi da se Bišćan javio objasniti što se dogodilo.
  • Izet Hajrović
    4k
    nakon AEK-a je svakako trebao biti bivši, onakav govor tijela i gard jednostavno nije upućivao da će na dobro završiti. Puno toga se zaboravlja pa i to da je Biščan želio prodati Petkovića, a Jakir je bio taj zbog kojeg je Petković ostao. Sve najbolje o Biščanu, drag mi je, bio sam presretan kad je došao, ali s razlogom je bivši nakon AEK-a. Čak ga se i Šimić odrekao, onda znaš koliko je sati, iako ne bih želio da ispadne da uzimam Šimića kao neki relevantni faktor.
  • Zagi
    9.3k
    Znači Janković i Sučić su bili otpisani.

Strašno koliki je bio nerad u klubu.
    Ja gledam Zrinju cijelu tu sezonu samo zato jer su naši tam i jer je bilo dosta jasno da će Jakir kad-tad postati naš trener.
    I onaj jebeni Bravo gdje su bili Šaranić,Katinić i Milić. A koja je to tuga od nogometa bila, niste niti svjesni...

Da bi se sada ispostavilo da su debili sve njih otpisali i da ih nitko iz kluba koji ih plaća nije pratio.

Potpuna jebena nesposobnost upravljanja.
    Da nije došlo do promjene, sada bi bili ispod Varaždina i Slavena.
  • Jurki
    15.8k
    IMG-0166.jpg

Zaboravimo na sve svađe, razmirice, netrpeljivosti i na tribini i ovde na forumu. Zaboravimo na uvrede, pickaranja, kurcenja,
    Idemo opet svi skupa, pogurati nasu Svetinju kao i uvijek do cilja.

Mi svi smo prolazni.. dolazimo, odlazimo ko navijaci, ko ljudi.. ali kad smo tu, na ovom svijetu i na tribini.. jedini nam je zadatak da ne dozvolimo ovo kaj pise na ovom transparentu.

NE DAMO DA POTONES.

Edit: da se sjetim jos starijg transparenta:
    Mi smo tvoja snaga, ti si nasa ljubav.

Ajmooooooooo
  • Georg Koch
    5.4k
    Dosta ih je imalo odredjene zasluge da Pero dodje gdje je trenutno, a to je vrh europskog nogometa.
    Da nas dobri Igor prilikom selekcije nije nesto vidio u malom, tko zna koji bi ga putevi odveli i gdje bi to uopce bilo.
    Da, da, da...
    Najvece zasluge idu Peri za sve naravno, jer je ocito rodjeni pobjednik koji radom postize vanserijske rezultate.

P.S. nikad necu prezaliti Biscana kojeg su sitnice dijelile od vrhunskog rezultata, sigurno ima znanje, samo, ocito malo je falilo do kompletnog uspjeha.
    Doci ce s drugom prilikom ako Bog da.
  • Zagi
    9.3k
    Da nas dobri Igor prilikom selekcije nije nesto vidio u malom, tko zna koji bi ga putevi odveli i gdje bi to uopce bilo.Georg Koch

Da ga je Bišćan otpisao na pripremama, bio bi od te sezone u Rijeci jer ga je Jakir silno htio.
    Nije to neka tajna.
  • Mali Zeus
    16.2k
    Bišćan je kriminalca uhvatio u još jednoj laži i nije bila uopće poanta tko je najzaslužniji, a ovod se već treću stranicu rasrpavlja tko je najzaslužniji i kakav je Bišćan bio kao trener Dinama... Dapače sad imamo laganu borbu između kampa Jakir i kampa Bišćan. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.